icon

Zo správania priateľa a otca môjho dieťaťa zúfalá

Ahojte
Mám na vás otázku a prosím nedajte mi hneď ban a ani nič podobné a dúfam že si nebudete myslieť že som nejaká hysterka a zúfalka.
Mám priateľa, sme spolu sedem mesiacov. Pred týždňom som sa dozvedela že s ním budem mať bábätko. Neľutujem že čakám s ním naše dieťa ale ľutujem to že som hlúpa a nechám sa vodiď za nos. Od kamarátov alebo od ľudí ktorý ma nemusia sa dozvedám, že má okrem mňa ďalšiu. On ma stále prehovára, že to je klamstvo, ja jednoducho neviem čomu mám veriť. Som nastávajúca mamička tak hádam by ma nemal naťahovať keď už mi urobil bábo? Dnes sa s ním chcem porozprávať a dosť vážne! Chcem vedieť na čom som?! Buď ho pošlem do pekla alebo neviem. Určite si bábo nechám a áno vie o tom, že bude otcom. Len jeho rodičia aj tak trvajú na testoch DNA po pôrode, či je to dieťa potomok ich syna (priateľa). Jasná vec že ja s tým nesúhlasím. Prečo keď viem že som bola len s ním? Ja som mu verná a on ma poza chrbát vodí za nos? Ja viem nebudem ani prvá a ani posledná čo bude na bábo sama. Poradíte mi čo mám spraviť?! Ďakujem.

Strana
z2
heleninamama
9. nov 2022

@micinka158cisusa96 Veď si. A určite Ti to povedia aj vlastní rodičia. Ak dieťa chceš aj sama, nechaj si ho a po narodení rieš otcovstvo a alimenty. Dovtedy pracuj, niečo si našetri a priateľa už ber ako expriateľa. Iná rada neexistuje.

simona20201309
9. nov 2022

@heleninamama tak to už neviem aké témy tu zakladala, ale nemusíš jej nadávať.

lady_hurts
9. nov 2022

@micinka158cisusa96 môžeš byť rada, že ti tu ženy otvárajú oči. Evidentne nikto v tvojom okolí ti nepomôže, neporadi. Ber to ako konštruktívnu kritiku.

oliolijanka
9. nov 2022

Vzhladom k tomu, ze ste sa poznali tak kratko a o tvojom priatelovi idu reci, ze ma bokovky, je od rodicov uplne normalne, ze vas vztah nechapu ako nejaky pevny zväzok, este k tomu, ked ste taki mladi.
Ziadat test otcovstva nie je v tomto pripade ziadna urazka. O svoje dobre meno a pocestnost si sa mala starat predtym, ako si otehotnela.
Myslis, ze spavat s niekym pred svadbou nie je hanba, ale spavat pred svadbou s dvoma hanba je?
Kazdy ma hranice nastavene inak.
Spavat s tromi chlapmi, ked ani jeden si ma nechce zobrat za zenu a slubit mi vernost, nie je hanba. A po otehotneni ist za tym najzodpovednejsim, ktory so mnou spaval, to tiez nie je hanba. Ani sa spacirkovat po ulici nahy a na voditku ako pes uz nie je hanba.
Dnes uz nic nie je hanba, tak mozno hlasit sa k tradicnej rodine, to by mohlo dnes niekoho urazit.
Respektuj nazor starych rodicov tvojho dietata, oni nechcu urazit teba, chcu chranit seba.

Ked ale chcu test, tak nech si ho zaplatia.

micinka158cisusa96
autor
9. nov 2022

@oliolijanka ale ja som bola panna kým som nevyspala z mojim priateľom ...

micinka158cisusa96
autor
9. nov 2022

@oliolijanka logicky je nemožné aby nebolo jeho a na ten týždeň mám dosť veľké brucho :(

veronikaszabova
9. nov 2022

@micinka158cisusa96 panna? Ved si mala pred tymto chlapom priatela, ktory ti dlzi doteraz peniaze. A s tym si spavala - sama si pisala, ze uz po tyzdni. Ze mas preto traumu. Tak kde je pravda?

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
petkavka
9. nov 2022

@micinka158cisusa96 Ohladom DNA. Rozumiem tomu tak, ze Oni zjavne vedia, ze ich syn je suknickar. Teba nepoznaju a maju jednoducho strach si vytvorit citove puto. Ja by som prave ma to DNA sla s tym, ak Oni budu chciet s vnukom budovat vztah. Ono to pravne totiz NIE je take jednoduche. U nas v dedine takto so synom behal s tazko chorym synom po lekaroch. A tak sa v jeho 5tich rokoch dozvedel, ze nie je otec. (Na zaklade darcovstva). Zena sa vzala prec a Isla za milencom. Dieta vzala so sebou a jemu neostalo NIC. Ziadny sud mu neprizna stretavanie s chlapcom, ktory DNA NIE je jeho. A tak je to AJ so starymi rodicmi. Ak by chlapec nebol DNA ich vnuk a Ty sa za 5 rokov rozhodnes ist prec- ostanu I'm Len oci pre plac a diera v srdci. Nakoniec to moze byt prijemny stary rodicia. Rozhodni sa podla toho- ci chces, aby syn Mal s nimi vztah, alebo nie

loyda
9. nov 2022

@micinka158cisusa96 nejako si sa do toho zamotala. Ale k veci - prečo odmietaš testy DNA? Ak si si istá, nech si testy robia aj každý mesiac, zaplatia si ich. Tvoja česť a ich hanba.

Strana
z2