Zostali by ste doma po dohode s manželom?
Zostali by ste doma po dohode s manželom? Alebo potrebujete k životu chodiť do práce, mať kariéru atď..?
Presne toto. V podstate po rozvode pojde aj tak vsetko na polovicu 🤷♀️ a pytat plat od manžela za to ze som doma?? Ved mame spoločne peniaze kedze zijeme ako manzelia, kupim si co chcem a co potrebujem/e. Ci to si mam s našich peňazí posielať peniaze inde, lebo sak nech mam plat? 🤦♀️🤦♀️
O com je teda cela tato diskusia? Ved ak viem, ze som tak super, ze si pracu vzdy najdem, mam dostatok materialneho aj v pripade rozvodu a doma ma to bavi, muz ma rad uzivi...tak kde je problem? Ved kazdy je iny..
@dankanka tiez tomu uz prestavam chapat naco sa vlastne pyta, ked to tak aj tak chce a vyhovuje to obom 🙄 neviem co autorka robi, mozno je fakt super a budu sa o nu zamestnavatelia trhat 😏, to uz nech posudi sama co vie ponuknut a ci to aj po rokoch ocenia 🤷🏼♀️
@lucinka9292 Bez tej ironickej poznámky by to nešlo, že?
Ale ved nikto nie he ironicky.. z vlastnej skusenosti ale mozem povedat, ze vzdy ked machrujem, tak tvrdo padnem na hubu potom :D. tiez som mohla byt doma a bez prace, nastastie ma praca bavi..ale ci budem mat take stastie o tyzden, o rok? Kto vie..Zivot sa stale meni..
Nebolo to myslene ironicky, netreba si hned domyslat. 😑 Vsak jasne, ze su aj taky ludia, i ked ich je pomenej. Neviem co robis, to si uz posud sama, to je vsetko 🤷🏼♀️
@dankanka presne, ak by som moc chcela tiez mozem byt doma, vzdy vsetko tahal doteraz muz. Suhlasim aj s autorkou, ze je fajn, ze si nedelia peniaze a ze je vsetko spolocne, mame to tak aj my. No ja rada pracujem a nikdy nevie clovek co bude…
@lucinka9292 jednoducho v dnesnej dobe sa da spolahnut iba a len na seba.. tak to je..
@8domcatko888 myslím, že je to s platom je relevantné ak má manžel firmu, je podnikateľ, vtedy je fajn keď vie ženu aj oficiálne zamestnať, plynu jej všetky odvody a žena nemá potom dieru v cv
@janewithane to ano. Ja som myslela ale normálne co pisali ze ked chce nech je doma tak nech pyta aj plat 🤷♀️
V dnesnej dobe, pri 50% rozvodovosti? Nie, neostala. A ani inak neostala, mne to pride absolutne vyzieracke voci druhemu.

@8domcatko888 Tiež to nechápem, dom je náš spoločný, máme BSM, takže v prípade rozvodu bude vysporiadanie. Prácu si šikovný človek vždy nájde, nežijeme si nad naše pomery aby mi potom výrazne klesla životná úroveň, keby sme sa rozviedli a prácu by som si tiež našla.