Zubná pasta spôsobila rodinnú hádku. Kto má pravdu?
Ahojte, prosím Vás, povedzte mi názor na môjho muža, lebo ja už fakt si začínam myslieť, že ja som tá vadná.
V práci dostal od zákazníka 6ks zubných pást. Z toho on spotreboval 3 balenia a ja jedno, dva nám ešte ostali.
Deň po tom, alo ich dostal u nás bola moja sestra na nasvtevu a ja som jej povefala, že jej jednu dám. No potom sme na to zabudli a včera keď prišla opäť, to už nám z tých 6 balení ostali tie posledné dve, tak som jej povedala, te jasne, jednu si kľudne vezmi. Lenže sme zas zabudli. Keď odišli domov, opýtala som sa muža,či môžem sestre jednu pastu dať. Vybrala som si jednu von aby som jej ju nezabudla ráno odniesť. No keď som sa vrátila v noci do kúpeľne, on pastu vymenil za druhu, ktorá je určená pre fajčiarov. A moja sestra s mužom sú nefajčiari.
Tak som ju vymenila naspäť, pretože spal a vzala tu, ktorá nie je pre fajčiarov.
Ráno som šla pastu odniesť sestre a muž mi začal vypisovať že prečo ho nerespektujem, že to boli jeho pasty, on ich dostal, že čo som ja za ženu, že som vymenila. A že on ich vymenil nárokom ako skusku pre mna že čo urobím. Vraj ho asbolutne nerespektujem ako muža a že čo som to urobila a že som glupa, keď tomu nechápem. Absolútne kvôli hlúposti. Nerozpráva so mnou, urazený, proste akoby som mu spravila niečo strašne.
Ďakujem za normálne komentáre.
Ako malé deti na pieskovisku, ktoré sa hádajú o lopatku
Prepáč, on je v poriadku??? Ľudia nemajú čo jesť, sú zúfalí a kadečo iné a Vy riešite takého hlúposti? A h môj Bože. Pozdravujem manžela. Máš to fakt úžasné. Sorry nedalo mi.
🤣🤣🤣🤣 by som ho vysmiala že čo robí kvôli sprostosti
Ako si dalejj zijete s kauzou pasta? Este si mu mohla splechnut, ze skusa sa😀pred svadbou, nie 5 rokov po nej. Teraz ked si v skuske u oana neobstala, co spravi? 😂
problem nie je zubna pasta, ale postoj tvojho manzela k tebe. A postoj tvoj k manzelovi. Nepridam sa na stranu, ze si mala respektovat manzela a nesuhlasim s tym, ze je to len jeho vec ako sa pasta, ktoru dostal, minie. Ked sa tvoj muz stal mazelom a otcom rodiny, tak slovo moje sa mu malo prepisat na nase.
Chapem, ze je jediny, ktory zabezpecuje financie rodiny, ale az takto setrit nie je spravne ( darujem, co ja nechcem ☹ )
Vratim sa k korenu problemu a tym je neucta. Tvoj muz si ta nevazi a ani ty si nevazim samu seba. Nejde o to, ze zijes len pre rodinu, ale ide o to, ze dovolujes mazelovi, aby ta skusal - to je ponizujuce. Mozes mu povedat, ze ani on v skuske neobstal. Dokazal, ze si ta nevazi a nemiluje ta, miluje seba svoj pocit nadvlady a tuzby po respekte.

Akože ja chápem ten jeho princíp, že on niečo dostal a chcel o tom rozhodnúť, ale sakra pasty? 😃 mne keby začal takto nakladať ako ho nerešpektujem a že ma skúšal, tak by som mu asi povedala, či ma 15 že ma potrebuje skúšať. Ale povedala by som mu to až potom, co by mi ustal záchvat smiechu 😂 toto sa nedá😂😂 to nemôže jeden dospelý vyrovnany človek myslieť vážne😂 ako vážne som sa teraz z chuti zasmiala, úplne som si predstavila situáciu keby mi toto môj spraví jak by som ho zrušila. By ešte videl ako vyzerá nerešpektovanie