icon

Zúfalosť vo vzťahu

mango_123
19. aug 2022

Ahojte žienky, už sim zúfalá tak si sem idem po radu s priateľom sme.spolu už nejaký ten čas no v poslednej dobe sa zmenil pred rokom ho počas corony prepustili v práci a teraz pracuje za polovicu toho co pred tým hrozne začal šetriť dokonca ma už nepozve ani na obed keď ho nezaplatim ja tak jeho to nenápadne vôbec mi nič nekupuje dokonca ani len čokoládu na narodeniny často mava na mňa nervy kričí po mne a keď ho upozornim na to ze mi vadí ze na mňa kričí tak povie ze nekritici... robím pre neho maximum no jemu to je jedno nemá záujem sa so mnou porozprávať o problémoch radšej sa urazi akoby niečo riešil neviem.co už robiť :( ...

nnnuuunnn
19. aug 2022

Rozísť sa s ním 😉

elizabet173
20. aug 2022

@mango_123 nie je problém, že pracuje za menší plat, to sa môže v priebehu pár týždňov zmeniť. Aj to šetrenie by som možno pochopila, tiež neviem, prečo by ťa mal pozývať len tak na obed, keď má teraz veľmi nízky príjem. Čo by som ale nepredýchala, je to, že nie je schopný ti na narodeniny kúpiť aspoň malú pozornosť, spojiť ju napr. s výletom do prírody a už vôbec by som netolerovala kričanie. Nevieš čo máš robiť? Naozaj nie? Verím, že vieš, len ti chýba tá povestná posledná kvapka do pohára. U mňa by to bolo to kričanie, ale každá to máme nastavené ináč.

syslik81
20. aug 2022

@mango_123 vies co mas robit len sa nevies rozhybat ... ak je zdravy mlady tak nevidim dovod preco je stale na polovicnom a nerozhybe sa .. ist obcas von dat si kavu ,zakusok a podobne je samozrejmost a mal by to platit on alebo na striedacku ... normalneho chlaba by hamba fackala keby si necha platit nonstop od zeny ... ak si spravila maximum tak je uz len krok von z takehoto vztahu-alebo mu dat ultimatum na zmenu a ak sa nic nezmeni radsej sama ako s hnupom

zero_hero
20. aug 2022

@mango_123 povedala by som mu niečo v zmysle, že ak je nespokojný s prácou a so svojou financou situáciou, nech si hľadá inú prácu a nevybija zlosť na mne, lebo tak ako rýchlo prišiel o dobrý job, môže prísť aj o mna a ma k tomu super nasliapnute. Ak je teda toto jediný vás problém, lebo viem, že frustrácia z prace teda dokáže nepekne škody napáchať vo vzťahoch.

ls56
20. aug 2022

Rozchod a hneď. Toto bude len horšie. Buď rada, že nemáte deti a nie ste manželia.

brembo
Autor odpoveď zmazal
eva8
20. aug 2022

Trápi ho malý príjem, hanblivost prešla do zlosti. Nie je ľahké si nájsť prácu s vyšším príjmom, ak má špecializáciu inú, než o aké je záujem. Máloktorý chlap rozoberá svoje problémy. Nech neupadne do depresie, či ľahostajnosti.
Ak ste spolu dlho a máš ho rada, buď oporou a dohliadni, nech sa nestane arogantný. Podpichovaniu by som sa asi vyhla. Možno sa poohliadaj, či by si náhodou nenatrafila na podobnú prácu ako robil pred prepustením.
Ex trpel depresiou, že sa nevie postarať o rodinu, pomohla som mu nájsť dobre platený job, onedlho začal vystrkovať rožky, ponižovať, atď. ..., skončilo to rozvodom z mojej strany.

nurielka
20. aug 2022

A čo ked pracuje za polovicu? Tak šetrí a nemina. Tá frustrácia pramení z toho. Ak chceš mu byt oporou v ťažkom období, tak mu nevyhadzuj na oči prečo ti nekúpil henta a tamto, z toho potom aj ten hnev. A vrsi si to na tebe. Ak si materialistka, a peniaze sú ti viac ako láska, odíď. A netráp ho a ani seba.
Prežila som životný úsek s manželom(vtedy priateľom), boli sme na tom aj takto, bral čo sa dalo, ale v tom období som nechcela nič, ani aby platil nieco, ani na polovicu a darčeky som odmietla. Prehrmelo to.
Život nie je len o peniazoch. Tým, že mu to pripomínas, on má pocit dotknutého ega, straty mužnosti. A tým sa jeho hneď na teba stupňuje.

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená