icon

Zvládanie života po dvoch rozvodoch

21. okt 2025

Rozviedli by ste sa aj 2krat.

1. Rozvod bola zatajena dcera a aj nevera po 8 rokoch manzelatva.
2. Rozne dovody.ako to ze sme uplne ine povahy nie sme spolu stastny atd..š

Co by ste si mysleli o takej zene ze 2x rozvedena?
Treti vztah by som uz ani nechcela.. uz mam toho dost.

Strana
z2
anonym_cc2712
21. okt 2025

@anonym_autor nič by som si nemyslela..radšej šťastne 2x rozvedená a spokojná ako v manželstve aby si ktosi cosi nepomyslel..

minenkaa
21. okt 2025

@anonym_autor nic,kazdeho zivot je jeho vec
Čo záleží na tom kto si čo mysli

kvietok173
21. okt 2025

Prvé neakceptovateľné a druhé ak sa chcelo da sa na tom pracovať. Nič si nemá kto čo myslieť, je to tvoj život a tvoje zmýšľanie, tvoje pocity.

zmrzlinka2021
21. okt 2025

@anonym_autor
A aký je rozdiel medzi 2x rozvedenou ženou a ženou, čo sa rozchádza s tretím priateľom. So všetkými troma bola viac rokov.

jamimo
21. okt 2025

@anonym_autor nemyslela by som si nič. Ja som za rozvod, načo sa trápiť navzájom. Myslím si, že nikto nevstupuje pred oltár s tým, že sa raz rozvedie. Proste to nevyšlo, alebo z nejakého dôvodu, okolností sa pokazilo. 🤷‍♀️ Nevyšlo 2x, možno 3, 4. Každého osobná vec.

anonym_4fcd00
21. okt 2025

Tvoj zivot, tvoje rozhodnutia. Mam kamaratku 2x rozvedenu a teraz je v niekolkorocnom vztahu spokojna a stastna 🙂

anonym_5dd091
21. okt 2025

Určite radšej rozvod ako vztah nefunkcny .Nie sme v 19.storoci, že sa treba držať chlapa len aby nejaky bol.
Netreba sa trapit keď to nefunguje, treba ísť od seba.A nie sa pokrytecky hrat pred svetom na funkcny vztah.A keď su tam i deti, o to skôr, aby nemali nevhodne vzorce v dospelosti

autor
21. okt 2025
@kvietok173

Prvé neakceptovateľné a druhé ak sa chcelo da sa na tom pracovať. Nič si nemá kto čo myslieť, je to tvoj život a tvoje zmýšľanie, tvoje pocity.

@kvietok173 ano lenze on nejak nechce.. pracovat na krajsich zajtrajskoch a mne uz je tazko sa snazit

autor
21. okt 2025

Je to na nic. Aj by som do toho isla ale to som.fakt tak mimo ze nemozem mat normalny vztah...

anonym_f4f535
21. okt 2025

Malo by sa pozerať na deti, budú mať z toho hokej a tiež moc dobrý príklad to do života nie je.
Moja matka je tretí krát vydatá a tak to aj vyzeralo, nevedeli sme čo kde ako bude..
Známa sa rozviedla teraz druhý krát, už plánuje tretiu svadbu a deti jej to vyčítajú, nezvládajú to, vzťahy sú tam zlé a nedá sa im to vysvetliť, utekajú z domu, navštevujú psychológa..
Ale ide si za svojim, čo chápem, ale všetci si myslíme, že trochu mohla zabojovať aspoň koli deťom, keby viac odrástli..
Vieš ono po nejakých rokoch stratí tú šťavu každý vzťah a malo by sa pozerať na šťastie detí..
Je mi to ľúto, určite by som takú ženu neodsudzovala, ale detí by mi bolo ľúto viac

rozculena
21. okt 2025

@anonym_autor nič si nemyslím,alebo je to povinné si myslieť?
Jej problémy,čo ma po tom

anonym_9c655b
21. okt 2025

mozno si si druhy vztah nasla ako zranena z toho prveho, chcela si sa citit opat bezpecne a milovana, ale nebol ten pravy

barka1
22. okt 2025

Nuž, nie je to dobrá vizitka...rozvod je v spolocnosti viac ako rozchod.
Som rozvedená a už si dám velký pozor, koho si - ak vobec - vezmem.

sense
22. okt 2025

Nic si nemyslím, na čele to mať napísané nebudeš.

anonym_654b23
22. okt 2025

Ak by bolo 1 dieta,ale 2krat rozvedena tak nic by som si nepomyslela,ale ak su 4deti s 3ma otcami tam uz je to velmi na zamyslenie.

pieksamaki
22. okt 2025

@anonym_autor nic by som si nemyslela....určite netreba riesit kto si co mysli...kazdy ma na to svoje dôvody......

anonym_960832
22. okt 2025

Ja si tiež nič nemyslim, ale keď sa pýtaš a ja sa zamyslím (predpokladám že otom je ta otázka) …. tak aj podľa mňa to nieje dobrá “vizitka” Stáva sa jasne, ale tak je to trochu aj o uvedomení, že ak jedno manželstvo nevyjde druhé už si nejak dám oveľa väčší pozor na tých chlapov a nehrniem sa do manželstva. Asi priťahuješ nesprávnych chlapov. By som chcela vedieť, či ženy tu si pomyslia to iste (nič) aj o dvakrát rozvedenom mužovi. Tvoju hodnotu to samozrejme nijak neznižuje. A rozvod prirovnávať k rozchodu je dobrá blbosť … Držím palce.

anonym_5dd091
22. okt 2025

Určite by som sa už tretíkrát nevydavala, ale ja ani druhy a kazde dieta s inym otcom je tiež na zamyslenie
Ale nikdy by som neostala v nefunkcnom vztahu, to radšej sama.Ty môžeš mat kľudne vztah s muzom partnerský nemusíš si každého brat.Akú vážnosť ma manželstvo keď sa s kazdym beriem a kazdy je ten pravy?A napokon aj zene samej sa da prezit pekný zivot, a nepozerať kazdy deň na chlapa v nefunkcnom vztahu kde to nefunguje, to cloveka psychicky ubije

tamtamka26
22. okt 2025

a musíš to niekomu priznávať? keby si nájdeš ďalšieho partnera, ako sa dozvie, že si mala 2 manželov? a takisto ani spoločnosť (okrem známych) sa to nijako nedozvie...

olimuc
22. okt 2025

Nic … nemusis to nikomu rozpravat. U 1 dovodu … asi si bola mlada a naivna, tak si nieco prehliadla a druhy bol asi nahrada na vyplnenie miesta. Mozno raz trafis, mozno nie. Do 3 tej svadby by som uz ale nesla na tvojom mieste. Zle si vyberas partnerov … tak naco dalsi cirkus. (Svadba/ rozvod)

nikoletta1712
22. okt 2025

Koľko žien sa tu vôbec neháda…👏🏽

huxy
22. okt 2025

Nič by som si nemyslela. Ale ak by šlo o muža, potenciálneho partnera, tak by som bola určite opatrná a skôr by som od toho ustúpila.

domkakvet
22. okt 2025

@anonym_autor ked nechces dalsi vztah, tak nemusis riesit co by si kto pomyslel.

motylik2559
22. okt 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, tak v prvom rade je to tvoj zivot a pokial sa necitis stastna, kde si, tak sprav vsetko pre to, aby si tu okovu dala prec. Podla mna ta absolutne nema co trapit, ze co si pomyslia druhí, ich do toho s prepacenim h....o. Radsej byt sama ako s debilom na krku. A kedze pises,ze on nema ani zaujem na vasom vztahu popracovat, tak na co tak fungovat, na co taky vztah, ak sa to este da nazvat vztahom. Zober si,ze sa trapis, pripadne nosis v sebe stres, aj keby podvedomy a kym tvoj muz je v pohode, ty si nicis zdravie a tym stresom sa ti moze nedajboze spustit nejaka choroba. Zial poznam takych 2 blizkich ludi co si to takto uhnali len za to,ze sa trapili roky len zo zotrvacnosti v nefunkcnom vztahu...Ked je on sebec a nechce na vztahu popracovat, to vypoveda o tom, ze ho vlastne vas vztah ani nezaujima, a preto zacni v tomto byt sebec ty a rozid sa s nim. Este stale mozes byt stastna,ked budes sama, tak mozes robit rozne konicky a co ty vies, ci motyka nevystreli a este sa das dokopy s niekym, kto si teba aj vztah bude viac vazit? A myslienky, ako sa budu pozerat na 2x rozvedenu vyhod z hlavy, nie si o nic viac a ani o nic menej ako zena, ktora je vydata, alebo ktora nie je a ma priatela, alebo ktora je uz dlho sama. Kazda sme aka sme, kazdy clovek je niecim vynimocny a jedinecny a vobec ho takato vec nerobi nicim menej ci viac. Takze, pekne sa pozbieraj, pekne nadtym porozmyslaj, kym spravis akykolvek krok, mysli hlavne na seba (kedze tvoj muz ma vas vztah v pazi) a vyvod zaver taky, ktory teba spravi skutocne stastnou🍀 Drzim palceky

anonym_f3e5f4
22. okt 2025

Ja som raz rozvedená a kamarátka ma zatraca kvôli tomu že som není normálna, lebo čo Boh spojil nemá nikto právo to rozdeliť. Z exmanžela sa stal alkoholik, nechcel ísť na liečenie, minul úspory, nemali sme ani na jedlo, kradol mi peniaze. Posledná kvapka bola keď už nemala som z čoho kúpiť ani suchý rožok mojej dcére.
Podala som o rozvod. Teraz po rokoch som druhýkrát vydatá a šťastná a spokojná.
Tá kamarátka má problémy s manželom, stále mi posiela obrázky a básničky tematické že Boh ich spojil s manželom a sľúbila pred oltárom v dobrom aj v zlom, tak ona sa nerozvedie aj keby neviem čo bolo. Muž na ňu nadáva, má ju na háku, vydeluje jej peniaze a to všetko pred deťmi. No ona sa navonok ukazuje aká sú šťastná rodina.
Za mňa radšej rozvod než trápiť sa v nefunkčnom vzťahu.

anonym_bd3eca
22. okt 2025

Dva krat rozvedena,treti krat vydata.Kto si co mysli,je mi u prdele.Nikto moj zivot nezil a nevesiam kazdemu na nos nic o sebe.

lucimichi
22. okt 2025
@anonym_f3e5f4

Ja som raz rozvedená a kamarátka ma zatraca kvôli tomu že som není normálna, lebo čo Boh spojil nemá nikto právo to rozdeliť. Z exmanžela sa stal alkoholik, nechcel ísť na liečenie, minul úspory, nemali sme ani na jedlo, kradol mi peniaze. Posledná kvapka bola keď už nemala som z čoho kúpiť ani suchý rožok mojej dcére.
Tá kamarátka má problémy s manželom, stále mi posiela obrázky a básničky tematické že Boh ich spojil s manželom a sľúbila pred oltárom v dobrom aj v zlom, tak ona sa nerozvedie aj keby neviem čo bolo. Muž na ňu nadáva, má ju na háku, vydeluje jej peniaze a to všetko pred deťmi. No ona sa navonok ukazuje aká sú šťastná rodina.

@anonym_f3e5f4 tvoja kamarátka je náboženská fanatička.. veď nech sa nerozvedie keď nemôže a nech trpí, matka Tereza!

janulka1802
22. okt 2025
@anonym_f3e5f4

@anonym_f3e5f4 Tvoja kamoška kľudne môže žiť v manželskej odluke. Nemusí sa rozvádzať, ak jej ide len o to zotrvať v manželstve. Takto žije len v nejakej falošnej ilúzii... Pre mňa by kamarátka, ktorá ma zatracuje kvôli rozvodu, prestala byť kamarátkou...

jaond19
22. okt 2025

@anonym_autor o takej zene si myslim len to, ze je na case mysliet hlavne na seba. Hold niekedy to nevyjde, ale vzdy sa stavaju aj horsie veci. A takých, co ta za tvoj pokus zbavit sa v zivote zleho a co ta robi nestastnou, mozes rovno rad radom zahadzovat tiez.

kaktusik007
22. okt 2025

@anonym_autor som 2x rozvedena ;) a zijem spokojne a stastne. A kedze statisticky zeny ziju dlhsie, vydam sa tretikrat - lebo vdovsky dochodok. Akurat sa mi este nechce hladat adept 🤣🤣🤣🤣

Strana
z2