icon

Zvláštne správanie dcérky

jedinecna888
21. apr 2025

ahojte ludkovia pisem sem lebo chcem trosku poradit, poznat niekoho nazor na to co sa deje.. mam 8r dcerku. som rozvedena a otec dietata si vidi dceru ked dovolim.. cize tak raz za tyzden na 2 dni alebo ako kedy no. a teraz k veci. dnes mi dcera urobila nieco z coho som sokovana a neviem ci som paranoidna alebo sa mam zacat bat.. ked mala dcerka vydlicku v ruke pri jedle zacala onanovat s tou vydlickou akoby si chlap honil. normalne som ostala ako obarena ze to kde videla.. a dnes sa mi este obtrela svojou cikulkou o mobil. tak sa suchala par x.. zarazilo ma to.. podobne veci urobila uz davnejsie ked od otca prisla.. minule si znova suchala cikulku.. neviem co to s nou je a odkial to ma.. ale poviem len jedno... ex manzel je deviant.. robil veci uz pocas manzelstva o ktorych nechcem moc pisat.chodil do prirody si.... a ine zvrhlosti podivne. a este mal v mobile 500 ulozenych zenskych genitalii ale nie obrazky zien... ale len zamerane na zensku vaginu... doslova uchylak zatazeny na to a este nejakej 13r pisal na pokeci aku ma krasnu kundu. a pod uchylnosti. .. a ja mam vazne strach ci nieco nemoze aj dcere robit lebo u neho clovek nikdy nevie a neverim mu.. a neviem co si mam myslit. pocula som ze sa to realne deje ze otec moze obchytkavat svoju dceru. ze su take pripady.mala mi nechce nic povedat. co si o tom myslite. mali ste s tym uz nejake skusenosti? alebo to deti normalne robia. dakujem

Strana
z3
vilma7
21. apr 2025

Počuj, môj syn prišiel zo škôlky s tým, že baby im ukazujú genitálie. Skoro ma vykotilo..samozrejme cez pauzu a za krikmi....
Dcéra má 6 a pozorujem, že sa tiež často chytá za pohlavný orgán, samozrejme aj niekedy keď to.vobec nie je vhodné...

Ale vzhľadom na minulosť tvojho partnera by som bola dosť obozretne. Ak sa tam Ale dcéra teší, nemyslím si, že ex niečo podniká...ale žiaľ ani budúcnosť nevieš vylúčiť a nevieš co bude, keď pride do puberty. Takže určite o tom vieš s dcérou debaty, s ex by som hodila reč tiež a nasla psychológa s ktorým by sme hľadali správnu cestu.

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@vilma7 no konecne to niekto ma podobne.. to vazne toto maju uz v skolke🙈ale tak asi to je neskodne no.. prilis vsetko beriem vazne. moja sa praveze skoro vobec nechyta intimnych miest. spravila mi to 3 x len aj to a odstupom casu.

vilma7
21. apr 2025

@jedinecna888 deti sa už v tomto veku spoznávajú a pohlavné orgány k tomu samozrejme patria tiež. Dcéra je v tomto oveľa aktívnejšis, ako bol syn. A viem to preto, lebo spíme spolu všetci ...A niekedy vytiahne ruku a pchať mi pod nos, či chcem ovonat ;). Je to úplne normálne

jedinecna888
autor
21. apr 2025

@vilma7 jezia..tak toto ja nastastie nemam.. asi panikarim zbytocne... dakujem

damira90
23. apr 2025
@jedinecna888

@damira90 ktovie no.. uvidime kazdopadne to idem riesit.. uvidime co vytiahne z nej doktorka
dufam ze sa to nepotvrdi. a co viem ex mava mobil mimo nej. par x som sla na navstevu len tak skontrolovat ako byva. akoze idem malej odniest nejake veci a tak. a uz som tam pobudla pol hodku. vsimla som si to ze mobil mal vysoko na polici.. a nechcem mu zase krivdit mozno naozaj o nic nejde. a si to nahovaram. mala vela pochyta zo skoly. nie je nejaka problemova.dobre dieta. pomaha mi vzdy. vela sa spolu smejeme vystrajame.. neviem mozno keby jej nieco robil to by s na nej videla asi

@jedinecna888 odrazu robte ako myslite

Strana
z3