icon

Zvláštne správanie mojej kamarátky

1mamicka1
15. dec 2015

Neviem co si mam mysliet o mojej doteraz som si myslela najlepsej kamaratke. Mame rovnako stare deticky, ktore spolu chodia aj do skolky. Navstevujeme sa, ale co mi uz par krat urobila bolo, ze vzdy ked sme prisli do spolocnosti, tak sa tvari akoby ma ani nepoznala, dokonca sa mi ledva pozdravi, uz mi to spravila asi treti krat a dost ma to ranilo. Piseme si tvari sa ako nas ma rada a pritom, ked niekde prideme, napr. von , alebo do skolky, tak sa mi ledva pozdravi. Aj dneska. prisla som do skolky o chvilku prisla aj ona. A vsetkych tam pozdravila, s kazdy kecala a mne sa ledva pozdravila, comu som nechapala. Potom ako som prisla domov mi napisala ze nas rada videla, pritom sa mi ledva pozdravila. Toto sa mi stalo aj nedavno. Pozvala ma aj s detmi, nech prideme za nimi do mesta, ze je tam akcia. Kedsom tam prisla s detmi ani si ma nevsimla dost ma to ranilo. Stala som tam s detmi sama a ona sa vykecavala s inymi kamaratkami. Comu som nechapala kedze nas tam ona zavolala. A toto sa deje vzdy ked ideme von a ma tam aj ine zname. Vtedy ma vzdy odsuva na druhu kolaj. Ked sme same dve s detickami, sa tvari ako moja najlespia kamaratka.Som z toho dost sklamana a neviem co si mam o tom mysliet. Ja som sa snazila vzdy jej pomoct ked potrebovala pomoct s dcerkou nie raz som jej ju postrazila.Brala som ju za super kamosku, ale cim viac ju spoznavam zistujem, ze asi som vela ocakavala. Co si mam o tom mysliet? Dakedy si uz zacinam mysliet,ze som jej asi dobra len ked sa potrebuje surne vykecat a nema komu. 😒 Akoby hrala na vsetky strany. Vzdy ked sme v spolocnosti inych tak ma ledva pozdravi fakt akoby ma ani nepoznala pritom mi vypisuje ako nas ma rada a ked sme neni spolu jeden den tak ako jej chybame .

Strana
z3
moni73
4. mar 2016

@moni73 sa ospravedlňujem za telefón... Píše čo chce... Kamošku mám bezchybnu, tam chcelo byt

spirit16
4. mar 2016

@moni73
No ved uz hodnu chvilu rozmyslam ako napisat niektorym tym kockam co tu placu nad tym ake maju zle kamosky, ze chyba nie je na tom cloveku z ktoreho si oni v svojich predstavach urobia "naj kamku".
Postavia toto svoje presvedcenie na slovach o tom ako ich ta druha baba ma rada a potom od nej vyzaduju aby sa na stretnutiach nevenovali inym babam, aby si neustale navzajom volali a boli vo vztahu podobnom tomu partnerskemu, myslia si, ze to tak je vporiadku a su nahnevane a dotknute, ked druha strana nepristupi na tuto hru, ktora je o vselicom moznom, len nie o skutocnom priatelstve.

laila22
5. mar 2016

S naj kamoskou sa pozname 20rokov. Vieme o sebe vsetko... A neziarlime na seba, nezavidime si ked ma jedna lepsie obdobie a druha horsie.. Niekedy sa stretavame castejsie, niekedy je cas na telefonat raz za dva tyzdne.. Ja osobne si tazko pustam ludi k telu.. Vela krat som sa sklamala ,,akoze v kamoskach,, Bud sa nevedrli dockat, kedy uz dorazim z prace...alebo neboli nuprimne.. Tiez sa mi stalo, ze ma raz taka akoze kamoska volala na akciu s detmi.. Ja som neplanovala ist, lebo rovnako ako zakladatelka nemusim mamickovske spolky.. V podstate to dopadlo rovnako ako u zakladatelky.. Nebrala mobil a tak som na akcosku zavolala svoju naj kamosku.. ked sme tam dorazili, tak ,,akoze kamoska,, tam bola so svojimi kamoskami a mna ignorovala.... Takze ja uz davam iba na svoj vnutormy pocit a idem iba tam kde viem, ze sa budem dobre citit...

0silvia0
5. mar 2016

@laila22 podľa mňa nežiarlenie a nezávidenie v rámci priateľstva je taká samozrejmá vec, že to netreba ani spomínať 😉 Ak toto niekto spomenie, no neviem, pripadá mi to nanajvýš čudné...

sardinka335
5. mar 2016

Moja 7 ročná dcera rieši kazdy tyzden niečo podobne...jeden den su ,,kamošky,, a potom ta akoze kamoška sa bavi s nejakou inou a moja dcera je z toho smutna a tak dokola....
Zakladatelka temy mi pride ako nezrela osoba, zavisla na tom, či ma kamaratka pozdravi, nepozdravi..no ssral ju pes...je mi to tak jedno, ja sa pozdravím vzdy lebo je to slušnost. Ak vidim, ze je prilezitost, čas tak aj slovo prehodim, ale na nikoho sa nezdravo neviazem, kto chce pokecať tak pokecam a kto nie, tak zily mi to netrha. Mam take 2 naozaj ze kamaratky, kde viem, ze mozem kedykolvek si ist po radu, pomoc a oni ku mne. Ja som rada ak sa im dari, a ak sa bavia s niekym inym a tak neziarlim ako male decko...je to normalne. A uz dávno pradavno som začala rozlišovať kto je tzv. známy a kto ozajstny kamarat...

waitinka7
5. mar 2016

Dobré kamarátstvo sa pestuje roky....to, aby zakladateľka témy označila tú "nepodarenú" kamošku za najlepšiu po takom krátkom čase (píše, že sa poznajú necelý rok) je trúfalé....

laila22
5. mar 2016

@0silvia0 no vies... pisala som to zakladatelke... nie tebe... 🙂 s kamoskou vieme cim sme presli za 20 rokov.. a keby sme si zavideli a ziarlili.. urazali sa na seba a riesili kto s kym ide napr. na dovolenku.. alebo preco jedna druhu nezavolala na vylet, ked ta jedna sla..Aj ked sme naj kamosky, respektujeme aj potrebu sukromia.. Ale to neznamena, ze ho zaroven nemozme hoc kedy narusit.. A nepiseme si ako sa lubime.. Obcas v slabej chvilke povieme, ze sme radi, ze mame jedna druhu... 🙂

spirit16
5. mar 2016

Skutocny nazov temy by mal byt. Moje zvlastne predstavy a ocakavania. Poradte co mam s tym robit a ako sa toho zbavit ;)

0silvia0
5. mar 2016

@laila22 no veď aj ja som to tak celkom nepísala tebe, ale tak vo všeobecnosti a na margo zakladateľky, len ty si to tak spomenula a zhrnula dokopy 😀
Keď niekto v rámci priateľstva žiarli a zavidí, vôbec nie je zrelý na priateľské vzťahy, ale mal by sa vrátiť opäť do materskej školy 😎
(toto tiež myslím vo všeobecnosti, nepíšem to tebe)

zsoja
5. mar 2016

Tak to potom vobec neni priatelstvo ked sa v nom ziarli

Strana
z3