icon

Zvláštne správanie mojej sestry

12. aug 2021

Ahojte je mi veľmi ľúto ako sa sestra začala správať. Vydala sa má našťastie zdravé dievčatko Emku už by ju mala dať do škôlky za mesiac pomáhame jej ako sa dá aby si trochu oddýchla malá je strašne hyperaktívna. Dnes tam tiež chcem ísť za ňou a pomôcť aby si mohla niečo porobiť boli sme dohodnutý, že tam pôjdem telefonovala včera s mamou ale povedala jej, že maximálne tak iba hodinku alebo dve a potom mám ísť domov lebo vraj sa nebude hanbiť za mňa pred kamarátkou ktorú si tam našla a je z nejakej bohatej rodiny ako keby sa hanbila za vlastnú rodinu hoci veľa peňazí nemáme ale vždy sme jej pomáhali ako sa dalo tak mi je to trochu ľúto čo si o tom myslíte?

Strana
z2
ludka1402
13. aug 2021

Neviem, ci si to tvoja mama uvedomuje (aj za predpokladu, ze ozaj tvoja sestra povedala, ze sa za vas hanbi) ze tymto posuvanim informacii, robi zlu krv medzi vami surodencami. Kvoli takymto reciam kludne mozete vy dvaja na seba zanevriet. Von z toho sa da len tak, ze si PRIAMO so sestrou vyjasnis situaciu, bez mamy, mozes ostat velmi prekvapeny.

eliaska101
13. aug 2021

Ako píšu žienky vyššie, radšej si over pravdivosť informácie. Vieš ako to býva s posúvaním si informácií, niekto si môže niečo zle vyložiť a hneď je problém na svete. Tak v tomto prípade, keď ide o rodinu dvakrát merať a raz strihať.

autor
13. aug 2021

@ludka1402 dakujem ja už som to pustil z hlavy treba odpúšťať je to kresťanské nech už je pravda akákoľvek

autor
13. aug 2021

@eliaska101 viem môže sa to stať dakujem

nairia
13. aug 2021

prepac, mne to neda, ty sestre blahosklonne odpustis a ani nevies, ci jej mas co odpustat.
raz sa nedajboze v buducnosti nieco sa zomele a tato nevypovedana krivda v tebe vyvrie a narobi este viac zla ako to, keby sa jej dnes na to medzi 4 ocami opytas, pripadne v blizkej buducnosti, ked ta vysikuje z domu pred navstevou kamosky.
je super, ze si sa posunul dalej a pustil to z hlavy, len ci ten, kto by sa mal citit ukrivdeny, nebola nakoniec tvoja sestra...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
13. aug 2021

@miriam11 prepáč bol som tam včera ale tá jej kamarátka čo si ju údajne tak obľúbila sa tam ani neukázala a zdržal som sa dlhšie ako 2 hodinky bola rada, že som jej zabavil malú možno po tejto skúseností si vedomí, že rodina je dôležitejšia a peniaze nie sú všetko

Strana
z2