icon

1. narodeninová oslava dieťaťa

nukileta2107
11. jún 2022

Dobrý deň, je možné prispôsobiť nar. tortu tak aby z nej mohlo jesť trochu aj dieťatko? Ak áno, tak ako? Ďakujem za odpoveď a pekný deň prajem 🙂

sense
11. jún 2022

@nukileta2107 my sme mali ovocnú tvarohovou, minimum cukru

misinka0611
11. jún 2022

Urobíš piškótovo jablkovu a môže.

nukileta2107
autor
11. jún 2022

@sense ďakujem za radu 🙂

nukileta2107
autor
11. jún 2022

@misinka0611 dakujem za radu a taku pribináčikovú by nemohol?

misinka0611
11. jún 2022

@nukileta2107 Tak teoreticky by mohol, tuším na internete sú rôzne recepty na pribinačkovy krém v detskej verzii 🙂 Popozeraj či ti ingrediencie sedia.

janka_266
11. jún 2022

@nukileta2107 my sme mali tvarohovo citrónovú, maximálne si do nej strčil ruky, trochu ochutnal a nechcel, ale za to z nej zjedol všetky čučoriedky a jahody, čo videl 😃

evkamotka
11. jún 2022

Tato otazka tu byva casto, pozri starsie diskusie.
A priamo k otazke, vzdy tak trocha rozmyslam, ake "jedy" ludia davaju do beznej torty, ze riesia specialnu pre rocne dieta. Jednak si neda viac ako par sust a po dalsie, korpus tvoria vajcia, muka, maslo...krem bezhrudkovy tvaroh, slahacka (pomer 2:1), lyžica cukru/vanilkac, ovocie. Na stravovanie deti si davam pozor a vsetko z toho je na oslave ok. Najvacsiu radost spravis, ak ju ozdobis oblubenym ovocim. Ja davam cucoriedky a najvacsia sranda je ich vsetky vyzobat, torta uz nie je zaujimava :D

mina17
11. jún 2022

ja som objednala normálnu a malému som robila piškoty zo smotanou 🤭

eskop
11. jún 2022

@nukileta2107 my sme mali piskotovu s ovocím a bol tam aj nejaký krem..a doma som robila pribinacikovu a super obidve..ale tak Moja mala zje všetko 😃

nevenka
11. jún 2022

@nukileta2107 ja som robila jablckovo piskotovu a druhu klasicku, ak bola este nejaka vacsia oslava. Najmladsi nemal velku oslavu, len my sme sami doma boli, v case delty, takze bola len jabckova a menej cukru. Nepojedol toho aj tak vela.

katarinka89
11. jún 2022

@nukileta2107 a koľko tej torty babo spapa? To koli 2 lyžičkam budeš dávať robiť dietnu. ?

nukileta2107
autor
11. jún 2022

@katarinka89 tak mne by to osobne dost vaďilo a dost by ma mrzelo keby je to jeho oslava a on z tej torty absolutne nič nemá. Dá sa spraviť každopádne mešia popripade iba jemu urobím... Ešte neviem ale my chceme aby boli minimálne 2 torty aj tak.

zuzanka.zuzu
11. jún 2022

prepáč, ale bábätko? má ROK tak hádam už zje (môže ochutnať) všetko 🙄 hádam zo sushi to nejdeš robiť... a "detská verzia"? však nedaj chľast (napr. višne máčané v rume) a máš detskú verziu od 1-99 rokov

nukileta2107
autor
Autor odpoveď zmazal
nukileta2107
autor
11. jún 2022

@zuzanka.zuzu napísala som DIEŤA.

eva233
12. jún 2022

Ja som nad tým tiež rozmýšľala keď mal rok.... Ale úprimne povedzme si ktorá z nás si pamätá akú tortu ci darček ci oslavu sme mali keď sme oslavovali 1 rok? 😁 Podľa mňa je najdôležitejšie stráviť čas s dieťaťom a darovať mu darček, ktorý ho bude ďalej rozvíjať to ku dá najviac.... Torta ci oslava v 1r je podľa mňa viac menej ostatných ako pre samotného oslavenca 🤷‍♀️😁.... Ale teda k otázke tvoje 1r dieťa koľko si reálne myslíš, že zje z tej torty.... Lyžičku, dve, päť? Určite však nie cely kus a preto som sa potom vykaslala na hľadanie kadejakých zbytočných alternatí lv a ja som urobila tortu takú klasickú tortu so všetkým všudy a na vrch som spravila muffin a tam som dala to čo moje dieťa mohlo a vedela som, že to zje lebo taký muffin mával napríklad na desiatu či olovrant .... Pekne som tortu dozdobila a muffin vyzeral ako mini druhé poschodie. 😁

nukileta2107
autor
12. jún 2022

@eva233 ahoj viem že toho nespapá vela a to je skvelý napad s tým muffinom

eva233
12. jún 2022

@nukileta2107 hej bolo to super to sme mu dali do ruky a on spokojne jedol a neriešila som koľko zje co zje jednoducho mal tam také co mohol 😉.... Ale teda my sme mali oslavu v zime... V lete som videla aj krásne torty proste len ze vyrezané z melóna alebo vyrezany melón a v tom sezónne ovocie, ktoré môže aj dieta.... Je to taká alternatíva zdravšia a sviezejsia a kto by chcel a bolo by to pre neho až príliš zdravé 🤣pridala by som na tanierik napríklad šľahačku, čokoládovú polevu alebo zmrzlinu 😉

vreckovka2
12. jún 2022

@nukileta2107 upiekla som mu muffin z toho, čo môže. Má ekzém, ja som alergik na jedlo, takže zavádzam jedlo opatrnejšie trocha. Na muffin sme dali sviečku. Plus z klasickej torty pre všetkých zjedol kopec malín a čučoriedok 🙂. Vyzeral spokojne.