icon

Aká je vaša vysnívaná svadba?

12. jún 2023

Baby aká je vaša vysnívaná svadba? Alebo aká bola vaša svadba? Výzdoba, kytica, torta apod.. Kľudne sa rozpíšte. (pre inšpiráciu)😉❤️

Strana
z2
babulkomale
12. jún 2023

Nesnivala som, lebo vydat sa nebolo mojim zivotnym cielom.
Ale ked prisiel ten spravny clovek, tak sme mali vsetko presne ako sme chceli.
Sama som si navrhla obidvoje saty a dala usit na mieru. A bola sranda do rana bieleho 😃💃

babulkomale
12. jún 2023

@levandula7 to sa vezmite na Drienku 😃

babulkomale
12. jún 2023

@pralinka25 preco pri mori?

pralinka25
12. jún 2023

@babulkomale inak ani ja som o svadbe ako takej nikdy nesnivala. ani som nikdy nepremyslala ci sa vydam alebo nie. proste to prislo.
a preco pri mori? milujem more. keby som mohla zijem tam. niekde kde je stale teplo, voda a tak. som vodny zivel 😀

babulkomale
12. jún 2023

@pralinka25 zaujimave, vsimam si ze vela suchozemcov tuzi po mori a chce tam mat svadbu. Srandovne 🙂

pralinka25
12. jún 2023

@babulkomale tak ja by som sa k moru netrepala len kvoli svadbe. sla by som tam normalne na dovolenku ako chodievame vzdy a koniec koncov ako sme aj boli na svadobej ceste a popri tom by som to sfukla bez ceremonii. narodila som sa na nespravnom mieste 😀 hory, lesy mi nic nehovoria.

babulkomale
12. jún 2023

@pralinka25 ja zas hory, lesy 😃👍 ked vidim fotky morskeho pobrezia, rozpaleny piesok a krivu palmu, je mi tazko 😃 asi niekoho poslem s rodinou k moru namiesto mna.

pralinka25
12. jún 2023

@babulkomale hlasim sa dobrovolne.
cele detstvo som musela s mamou chodit po horach - je to taky horsko lesny typ a mne sa z toho krizia oci rovnako ako tebe z palmy 😀
mne nevadi ani teplo. cim teplejsie tym lepsie. a piesok kludne aj medzi zubami 😍

natalka13
13. jún 2023

@aeruginosa tak sme to mali, len ta dofca bola pred tym. A urobila by som to tak zas. Ziaden cirkus, 100ludi.... za mna vyhodene peniaze.

babulkomale
13. jún 2023

@pralinka25 😃👍

elis248
13. jún 2023

@levandula7 len som zvedavá, aké sú tie keltské tradície?

levandula7
13. jún 2023

@elis248 https://kolovrat.pohanskaspolecnost.cz/svatebni... mnoho do dnes dochovaných svadobných zvykov vychádza práve z pohanskej, keltskej tradície. Napríklad únos nevesty, stužkovanie, hádzanie obilia. Mne sa ešte páči symbolika brečtanu a zväzovanie rúk brečtanom, sadenie stromčeka, očistné rituály, "skúška" nevesty a ženícha 🙂

natalka13
13. jún 2023

Preco sa to nazyva nas velky den?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2