Aká je vaša vysnívaná svadba?
Baby aká je vaša vysnívaná svadba? Alebo aká bola vaša svadba? Výzdoba, kytica, torta apod.. Kľudne sa rozpíšte. (pre inšpiráciu)😉❤️
@babulkomale inak ani ja som o svadbe ako takej nikdy nesnivala. ani som nikdy nepremyslala ci sa vydam alebo nie. proste to prislo.
a preco pri mori? milujem more. keby som mohla zijem tam. niekde kde je stale teplo, voda a tak. som vodny zivel 😀
@pralinka25 zaujimave, vsimam si ze vela suchozemcov tuzi po mori a chce tam mat svadbu. Srandovne 🙂
@babulkomale tak ja by som sa k moru netrepala len kvoli svadbe. sla by som tam normalne na dovolenku ako chodievame vzdy a koniec koncov ako sme aj boli na svadobej ceste a popri tom by som to sfukla bez ceremonii. narodila som sa na nespravnom mieste 😀 hory, lesy mi nic nehovoria.
@pralinka25 ja zas hory, lesy 😃👍 ked vidim fotky morskeho pobrezia, rozpaleny piesok a krivu palmu, je mi tazko 😃 asi niekoho poslem s rodinou k moru namiesto mna.
@babulkomale hlasim sa dobrovolne.
cele detstvo som musela s mamou chodit po horach - je to taky horsko lesny typ a mne sa z toho krizia oci rovnako ako tebe z palmy 😀
mne nevadi ani teplo. cim teplejsie tym lepsie. a piesok kludne aj medzi zubami 😍
@aeruginosa tak sme to mali, len ta dofca bola pred tym. A urobila by som to tak zas. Ziaden cirkus, 100ludi.... za mna vyhodene peniaze.
@elis248 https://kolovrat.pohanskaspolecnost.cz/svatebni... mnoho do dnes dochovaných svadobných zvykov vychádza práve z pohanskej, keltskej tradície. Napríklad únos nevesty, stužkovanie, hádzanie obilia. Mne sa ešte páči symbolika brečtanu a zväzovanie rúk brečtanom, sadenie stromčeka, očistné rituály, "skúška" nevesty a ženícha 🙂

Nesnivala som, lebo vydat sa nebolo mojim zivotnym cielom.
Ale ked prisiel ten spravny clovek, tak sme mali vsetko presne ako sme chceli.
Sama som si navrhla obidvoje saty a dala usit na mieru. A bola sranda do rana bieleho 😃💃