Aké darčeky dostávate od partnerov na narodeniny?
4. júl 2025
ahojte, co dostávate od priateľov/manzelov na narodeniny ? ja som s mojim druhy rok, prvy rok mi stale nieco kupil, nejaku retiazku, naramok .. teraz som mala narodeniny pred dvoma tyzdnami a kupil mi len kvety .. samozrejme som vdacna aj zato a potesilo ma, len som cakala ze mi kupi aj nieco ine a nic, trosku ma to sklamalo … nechcem aby to vyznelo nejak zle, len by ma zaujimalo co dostávate vy 🙂
Predošlá
Strana
z2
@anonym_autor väčšinou nič a ani ja nekupujem nič manželovi. Veď by sa mi len veci doma kopili 😆 sme spolu vyše 18 rokov. Väčšinou si kúpim niečo čo potrebujem sama, napríklad topánky alebo oblečenie. Manžel rovnako.
Predošlá
Strana
z2

@bessie12 smutné
@1sally12 preco smutne? neuznavam zahlcovanie sa vecami, ktore nepotrebujem a ruku na srdce, co clovek potrebuje 2 -3x do roka (oblecenie neratam, netrafi sa do vkusu, velkost), ale kazdy rok parfem, hodinky, prsten, elektroniku, knihu? Niekto si potrpi na darceky a namiesto toho moze splacat napr pozemok, vytvorit nejaku hodnotu. darcek sa minie a co z toho? Asi som velky pragmatik. Obcas som dostala kvety, cokoladu, aj elektroniku, parfem, atd.... aby som nepovedala. My s manzelom si doprajeme invisticie z dlhdoneho hladiska, to ma pre nas vyznam.