icon

Aké darčeky kúpiť na Vianoce?

23. nov 2023
natasha1988
23. nov 2023

zaleži pre koho a za kolko…

ivkav5
23. nov 2023

Pre koho? Neuvadzaš žiadne bližšie info…

cookie29
23. nov 2023

Take aby potesili a Teba nezruinovali

mamamasama
23. nov 2023

Komu?

basulaak
23. nov 2023

Jendoznacne muzovi co si vsetko kupi a vsetko ma nieco zo sexshopu. Nemozes sliapnut vedla. 👍

levandula7
23. nov 2023

my sme sa s partnerom dohodli, že si pod stromček kúpime väčšiu postel a nový, kvalitnejší matrac 🙂 páči sa mi, keď sa partneri dohodnú a kúpia si nejaký jeden veľký spoločný darček, napríklad niečo do domácnosti alebo dovolenku, omnoho lepšie, než kupovať nejaké blbiny len, aby boli.
a priateľ si so svojou rodinou napríklad darčeky nedáva, to sa mi tiež páči. dáme si všetci spolu večeru a urobíme si príjemný čas, to je ten najkrajší darček 🙂 ja svojim rodičom nikdy neviem, čo mám kúpiť, mamka dostáva väčšinou kazetu nejakej lepšej kozmetiky, mám rada Rituals, alebo knižku, tatko dostáva kvalitný alkohol alebo nejaké vtipné tričko. zbytku rodiny dávam tiež kvalitnú kozmetiku, pečené čaje, pralinky a tak podobne, také univerzálne veci. tipy by som každopádne uvítala 🙂

petronellla87
23. nov 2023

My si kupujeme susicku😂😀 romanticke❤️

veroni212
Odpoveď bola odstránená
sasitimi17
23. nov 2023

tyčový vysávač 👍

babababka
23. nov 2023

Knihy,puzzle,drahší prací prášok,priadzu na pletenie,audioCD.

mirage
23. nov 2023

komu praci prasok na Vianoce?

babababka
24. nov 2023

@mirage pre mňa.Prečo?

mirage
24. nov 2023

@babababka velmi nezvycajny darcek.

ninah1486
5. dec 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

jednoznačne také, ktoré potešia 🙂 môj muž si vybral kuchynské nože ale nie hocijaké...chce radu premier z profikuchar 🙂 a aj ich dostane

beahavala
9. dec 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

snazim sa nekupovat blbosti ale tak nejako sa od kazdeho povyzvedat ze co chce