icon

Aké darčeky sú vhodné pre desaťročného chlapca?

Včera o 19:38

Ake darceky dostali vasi 10 rocni chalani? Vyberam darcek pre synovca,ktory bude mat narodeniny zaciatkom roka a dosli mi napady. V podstate to, co si prial, dostal na Vianoce.

domkakvet
Včera o 19:46

@anonym_autor spolocensku hru dostal syn kamaratky a este futbalovy dres, ale on futbal aj hrava, cize skor tu spolocensku hru.

nelca84
Včera o 20:12

Ruksak, kolieskové korčule, futbalovú loptu, tenisovú raketu, florbalovu hokejku... niečo na šport. Podľa toho, čo má rád. Ťažko radiť, keď ho nepoznáme.

barka1
Včera o 20:50

Moj dostal sedací vak, kopačky, nový batoh do školy, knihu, tepláky, mikinu, pyžamo, spolu so sestrou dve spolocenske hry, 2 únikovky a mikroskop.

cimage
Včera o 21:12

Sluchatka, veci na futbal, oblecenie

anonym_34ab05
Včera o 21:30

Lego , môj syn 6 kusov, ma aj narodeniny

nevenka
Včera o 22:31

Moj ma sice 12, ale bavi ho Lego technic a podobne stavebnice, na narodky dostal motor, ktory si mal sam poskladat a na Vianoce roboticku ruku. Ale on je technicky zdatny a casom dostane aj nieco, co bude moct programovat. A este ho bavia knihy, fantasy, ale aj akekolvek o technike,...na sport on teda vobec nie je, jedine tak sach 😁.

anonym_5d86ca
Včera o 23:10

@anonym_autor Nejaké spoločenské hry skúste napr. Activity alebo Dostihy a Sázky, …

anonym_75c3e2
Včera o 23:54

Môj 10r dostal oblečenie, plyšové posteľne prádlo, dve spoločenské hry, 3d pero a dron