Aké darčeky sú vhodné pre desaťročného chlapca?
Ake darceky dostali vasi 10 rocni chalani? Vyberam darcek pre synovca,ktory bude mat narodeniny zaciatkom roka a dosli mi napady. V podstate to, co si prial, dostal na Vianoce.
Ruksak, kolieskové korčule, futbalovú loptu, tenisovú raketu, florbalovu hokejku... niečo na šport. Podľa toho, čo má rád. Ťažko radiť, keď ho nepoznáme.
Moj dostal sedací vak, kopačky, nový batoh do školy, knihu, tepláky, mikinu, pyžamo, spolu so sestrou dve spolocenske hry, 2 únikovky a mikroskop.
Sluchatka, veci na futbal, oblecenie
Lego , môj syn 6 kusov, ma aj narodeniny
Moj ma sice 12, ale bavi ho Lego technic a podobne stavebnice, na narodky dostal motor, ktory si mal sam poskladat a na Vianoce roboticku ruku. Ale on je technicky zdatny a casom dostane aj nieco, co bude moct programovat. A este ho bavia knihy, fantasy, ale aj akekolvek o technike,...na sport on teda vobec nie je, jedine tak sach 😁.
@anonym_autor Nejaké spoločenské hry skúste napr. Activity alebo Dostihy a Sázky, …
Môj 10r dostal oblečenie, plyšové posteľne prádlo, dve spoločenské hry, 3d pero a dron

@anonym_autor spolocensku hru dostal syn kamaratky a este futbalovy dres, ale on futbal aj hrava, cize skor tu spolocensku hru.