icon

Aké farby na vianočnom stromčeku vás očarili?

marcelka932
14. nov 2013

Ahojte maminky o chvylu su tu vianoce... Vzdy sme ich travili s rodicmi kedze sme tam byvali tak nas netrapila vianocna vyzdoba. Tento rok sme prvy krat sami a ja vobec neviem ako farebne ozdobit stromcek nechcem nakupit kopec vselijakych hluposti a potom sa skriabat po hlave ze to spolu neladi. Na zaciatok chcem nieco jednoduche len masle gule a svetla to je vsetko no neviem ake farebne prevedenia sa hodia ci jednofarebny alebo dvoj. Viacfarieb by som asi nedavala som za motto v jednoduchosti je krasa tak mi prosim poradte co s tymi farbami vsetkym vam vo pred dakujem a prajem aby vas deturence posluchali 🙂

Strana
z2
marcelka932
autor
15. nov 2013

Jeeej dakujem vam babyzne urcite nieco vyberieme 🙂 velmi ste mi pomohli budem sa rozhodovat medzi fialovimy kombinacijami a druha varianta domaci slameny 🙂 prajem vam aj ked skoro ale kraaasne apokojne vianoce PS: vianoce niesu o krase stromceka a darcekoch ale o krase v srdci 🙂

maria1989
15. nov 2013

@kuwait ja som tiež mala stále červeno zlatý, ale nový partner mi to zrušil, vraj zlatá je gýč... tak zlaté putovali k svokruši, ona má čisto zlatý, a my sme k červenému dokúpili strieborné... zvykla som si... ale trochu chladné je to 😉

marcelka932
autor
15. nov 2013

@silvinuska6 my sme mavali doma komplet biely bol nadherny aj by som poslala foto ale nemozem najst a kupoval brat asi pred 3 rokmi v cechach a co je neuveritelne ze cela vyzdoba bola s polystirenu ktory bol zvrchu otrblietkovany alebo olepene nejakym paperim kazdy kto prisiel neveril ze je to len polystiren vobec to tak nevipadalo a boli rozne nps. Srdiecka hviezdy stromceky mrkvicky snehuliaky mesiaciky domceky a asi 4 velkosti gul bol veeeelmi husto ozdobeny a svetielka sme mali malinke modre diodky tiez husto bos super ak najdem foto poslem ale odporucam 🙂

bajciatko
15. nov 2013

My mame medeny, ale ak by som znova menila, zvolila by som sklenene cire ozdobky vselijakych vzorov a dala farebne svetielka, ktore by sa v tych ozdobach odrazali. No zatial sme ostavam pri medenom.

Strana
z2