Aké šaty zvoliť pre mamu na stužkovú?
Neviem sa vôbec rozhodnúť do akých šiat ísť,ktoré mi viac pristanú alebo ktoré sa viac hodia na stužkovú.

Len preboha nie tie druhe...
Ani jedny. Nieco vhodnejsie? Si mlada, krasna zena, Toto je pre pani v rokoch.
Ak z týchto tak prvé , druhé by som vyhodila do koša
Prvé by boli fajn, len by si zniesla o niečo menšie... tie druhé sú neforemné, si v nich úplne stratená
Prve by mohli byt, len keby boli kratsie. Druhe su uplne cele zle, aj strihom, aj farba Ti nepristane.
Ak si teda mamina študenta tak si zaslúžis oveľa mladistvejsie a niečo svieže pretože máš na to postavu . Určite nájdeš niečo šmrncovne
@blondiee83 vôbec netuším,čo by mi pristalo. V butikoch mi dali skúšať šaty ešte horšie,skôr pre 50+,dúfam,že nikoho neurazim.
Eeeeeee, hľadajte ešte niečo iné. Tie druhe sú ako vrece a tie prvé tiež nič moc
@blondiee83
Presne 🙂
@blondiee83
Presne 🙂
@anonym_dc07eb Nejde do kanclu, ale na stuzkovu.
Súhlasím, že si nádherná mladá žena s dobrou postavou 🙂 Podľa mňa to chce niečo úplne iné, mladistvé, rafinované, ženské.
Chcelo by to ist do nejakeho butiku a skusat, skusat, skusat. Ale niekam, kde je kompetentny personal a nie, ze "aha, toto sa nam dobre predava" atd...
Treba vyskusat rozne farby a modely. Ale mozes si dovolit skoro cokolvek, len nie tie na prvych 2 fotkach. Rozhodne nieco elegantnejsie.
@wolf_ vôbec nemám predstavu,aký typ šiat by mne pristál.
@nikaa37 ja som sa poradila s umelou inteligenciou. Zadala som miery, farbu očí, vlasov, problémové partie a fakt poradila dobre. Farbu aj strih. To isté mi povedala aj predavačka, ale mala som šťastie na takú, čo sa vyzná, dnes je to rarita.