Aké topánky k týmto šatočkám?
Ahojte mamicky nemamicky oteckovia proste vsetci!
Potrebovala by som surne poradit! Ake topanocky by ste zvolili k tymto sateckam??
Nebranim sa ziadnej farbe abi druhu.
Dakujem za vsetky rady!!! 🙂
@natalushka dakujem. To som aj myslela ze to nejak ozivit. Len neviem co to spravi ked tam je ten opasok. Lebo bez neho su velmi smutne oblecene...
👍 no budem musiet este popozerat. Hlavne som chcela poradit ci sandalky klasicke lodicky alebo co... Ste zlati... Dakujem za rady
Tak nevesta👏gratulujem..ja by som ale aj tak asi zostala u peknych,jemnych remienkovych sandalok..klasika lodicky by podla mna boli take tvrde k tomu..jeden remienok dole,jeden hore..jemnucke,decentne..pekna pedikura..mne bys sa to tak pacilo..alebo aj metalicke sa dost nosia teraz..ani to by nuselo vyzerat zle..
@h2 veru krasne su ako pre nevestu 😉
@dievcatko8 mam známu co ide na kazdu svadbu v šatach bielych 😆 tiez si myslim ze v bielom jedine nevesta ma byt 😊
Ahojte 🙂Dakujem za rady aj gratulacie!!! Moc moc!!! Odpisem takto hromadne.... No prveze som nechcela cisto biele svadobne bo ani saty nie su klasika svadobne a su troska do kremova. Myslim ze svadobne boty sa k tomu vobec nehodia a ja sa nebranim ani farbe. Praveze by to chcelo niecim rozbit nech to neposobi smutne.
Zenich bude mat gate vestu a motylika alebo kravatu vo farbe tych mojich topanok 😀 ak vyberiem cosi...
A ten opasok v podstate nie je typicky opasok skor akoby kamienky. Ked to je oblecene vyzera to akoby to bolo na satach nasite ako ozdoba. Bo bez toho mi pridu smutne...
@lulu611 Mne sa ten opasok k tomu nehodí, nemyslím preto, že šaty sú na svadbu a on nie je biely, ale celkovo sa mi k tomu nehodí. Neviem, čo myslíš tým, že šaty sú "smutné", mne sa to nezdá. Chápem, že sa nechceš držať čisto bielej farby,ale v tomto prípade by som pri tej bielej zostala, neviem si k týmto šatám predstaviť iné topánky, ako biele. V každom prípade, želám Ti, aby si sa na svadbe cítila fantasticky, nech už budeš mať oblečené, či obuté hocičo. 🙂

To du detske? Ci pre teba?