Ako budete tráviť zajtrajší Silvester?
Dobry den prajem, ako budete zajtra travit Silvester? Dajte inspiraciu. 🤗 Dakujem.
Doma vo dvojici. Zahráme si hry, pozrieme nejaký program, dáme chlebíčky a to je všetko. 😅
Máme 2 týždňové bábätko takže doma v posteli a každý jej spánok využijeme aj my 😂
@anonym_autor kedze sme doma vsetci chori, tak v posteli 😀
Ja budem doma, nemám v pláne nikde ísť - myslím večer a je to pre mňa taký deň, ako aj iný. Čiže normálne pôjdem spať okolo pol jedenástej. Večer si pozriem môj seriál. Nepijem. Ja som si už svoje odžúrovala, odtancovala, odpila a odsilvestrovala 🙂.
chystám sa na túru s kamarátmi, večer o 8 s knihou v posteli 🙂
Doma v trojici ...syn bude s nami, dáme si hry, niečo zobneme - tento rok retro chlebíčky 😁 veľké prskavky máme pripravené, vedro s vodou tiež, kdyby neco 😁 a potom sa uvidí...
Manžel ide hrať, deti ešte nemáme takže pôjdem k rodičom. Plan mame potom na víkend, pôjdeme na wellness 🙂.
Sme pozvaní ku priateľom, takže v malej partii si zahráme nejaké spoločenské hry, pokecáme, pripijeme, zapálime prskavky a uvidíme dokedy sa nám bude chcieť byť 😀
doma pri telke. Na slov. programoch nie je nič ako každý rok, zvykneme pozerať Silvester na poľskej stanici Polónia. odporúčam.
Variť,piecť a upratovať a večer pozerať tv alebo čítať si knihu a uvidím dokedy vydržím byť hore,ke´dže som mala nočnú dnes som sotva hodinku po nočnej spala,rada spím...ke´dže pri 3smenách a školopivinných deťoch sa veľa nenaspím.
@anonym_autor so zápalom stredného ucha a atb
@anonym_autor so zápalom stredného ucha a atb
@anonym_901297 Skoré uzdravenie prajem
@anonym_autor papučkový Silvester tento rok. Zahráme si hry, narobíme očká + piškóty s banánom obalené v čoko... schrúmeme ich, pripijeme si šampusom, vonku zapálime prskavky, zagratulujeme si so susedmi a hajdy do postele 🙂
U nas je to ako obycajny den. Pozrieme si film, alebo dokument a ideme spat. Ale este by som niekedy chcela zazit silvester ako ked som robila v hotely na vecierkoch. To som sa vzdy hlasila do prace, milovala som to. Bola super atmosfera, hostia boli super, po ich party bola nasa party a rano som isla na 6tu do ranajsej smeny, kde zas dosli hostia z party a bavili sme sa neskutocne. Potom som to dospavala hadam aj tyzden.
@anonym_autor ako takmer každý rok, vo dvojici, s pohárom dobrého vína a pár chlebíčkami a chuťovkami. My sme po celý rok dosť akční, málokedy sme počas víkendu doma, na Silvestra máme takúto papučovú tradíciu. 🙂
@anonym_autor pôjdem o 22.00 spať
So susedmi na ulici 🍾🎊
Ideme (ráno) v trojici s rocnym synom do Rakúska na hory. Budeme v apartmáne, večer žiadna divočina. Malý snad pospi a my s mužom si dame tapas, nejaké dobre vinko, pustime si obľúbený playlist a pokecame - po sviatkoch sme čas trávili s príbuznými takze romantika vo 2 nám padne vhod.
ako vždy,doma.Kuknem seriál na netflixe a pojdem spať
Urobim kapustnicu, retro chlebíčky, buchneme šampanské 🥂 pozrieme program v tv a idem spať
Sme chori,takze v posteli.
Ráno ideme lyžovať do Rakúska a večer urobím pizzové a nivové slimáky, keď sa vrátime. Buchneme si s deťmi detské šampanské, pozrieme niečo na HBO a budem počúvať búchačky o polnoci z okna ☺️
Sme na chate na Donovaloch aj s kamosmi🙂
V robote
Seniori na tancovačke 😆
Máme 2 týždňové bábätko takže doma v posteli a každý jej spánok využijeme aj my 😂
@anonym_a22daa krasne, kedy sa narodilo? My takto pred 5 rokmi sme mali tyzdnove na Vianoce a na Silvestra 2 tyzdnove, bolo to krasne, my sme si pustili koncert a cely vecer som prekojila a predriemkala s malym 🥰. Bol covid, tak sa ani nic ine nedalo, keby aj 😅.
urobím jednohubky, pustíme si nejaký seriál, nalejeme si likér alebo otvoríme pivo (alebo oboje), o polnoci si poprajeme všetko najlepšie, napíšem sms-ky a ide sa spať… ☺️
Dnes sme prisli z dovolenky, takze zajtra musim este nakupit, navarit a upiect tortu pre dieta, lebo ma narodeniny a zela si tortu. Inak doma, v klude, budeme vecer nieco chrumkat, zahrame Crash bandicoot, mozno vydrzime do polnoci, mozno nie.
Bohuzial v robote. Uz teraz m krce v bruchu ako sa tam v tej snehovej kalamite dostanem. A vecer doma kedze nemame s kym byt ako vzdy.

Rozmýšľame nad tým ale asi doma spolu pri vínku a hudbe🙂