icon

Ako budete tráviť zajtrajší Silvester?

30. dec 2025

Dobry den prajem, ako budete zajtra travit Silvester? Dajte inspiraciu. 🤗 Dakujem.

Strana
z2
terezka1947
30. dec 2025

@anonym_autor ...najprv v práci,potom s rodinou doma,buď pôjdeme na prechádzku alebo budeme niečo pozerať s deťmi v telke.....a možno vydržím nespat do polnoci😁

4stanka4
30. dec 2025

Doobeda sa chystáme prejsť do hory s kamarátmi, poopekame slaninu, deti sa polopárujú ak bude dosť snehu a pôjdeme domov. Večer pozrieme film, možno sa o polnoci zobudíme a pokračujeme ďalej v spaní

anonym_2feb15
30. dec 2025

najprv v praci, potom sv omsa na zaver roka a potom domaca zabava

luccija
30. dec 2025

@anonym_autor nič extra na inšpiráciu😉niečo poobede pripravím a ideme k susedom.Doobeda prechádzka na Pezinskej babe.

cyberk
30. dec 2025

Vynimocne sme k nam pozvali par kamaratov a budeme hrat doskovky, playko atd 🙂 docela sa tesim, kedze posledne roky, od kedy mame dieta, sme mali len chillove papuckove silvestrovske dni.

anonym_ab2d71
30. dec 2025
@anonym_a22daa

Máme 2 týždňové bábätko takže doma v posteli a každý jej spánok využijeme aj my 😂

@anonym_a22daa to mi pripomenulo nás silvester pred rokom tiez doma cerstve babatko a lezime uz taky polomrtvy na gauči a zrazu riadne rachot tak saq zdvihne dam pusu muzovi ze zlatko šťastný nový rok uz je polnoc ..lahnem dalej a spim a o chvíľu (pre mna to bola chvila ) este väčšie rachoty hold sekla som sa o hodinu 🤣

anonym_25e865
30. dec 2025

@anonym_autor Nic extra, budem doma s mojim psikom, lebo on sa extremne boji toho rachotu, tu buchaju uz od zaciatku decembra a ked to bude ako pominule roky, tak az do polky januara cca🙄 To,ze budem sama s hafanom mi vobec nevadi, lebo kedysi som chodila na chaty, alebo s partiou sa zabavit kde hrala ziva kapela, alebo niekam na byt a popravde, uz ma to akosi nenaplna🤷‍♀️Takze mne takato pohoda vyhovuje. Aj som mala moznost ku mne pozvat par ludi, ale neurobila som to, lebo takto mi bude lepsie. O pol noci si zavolam s rodicmi k Novemu roku a toto vsio. Popravde budem rada, ked to prestanu trieskat, a to nielen kvoli tomu,ze sa moj psik boji, ale kolko krat smaria take,ze to tak silno buchne, ze ja sa zlaknem ked idem po vonku, hlavne ked to smaria niekde v blizkosti, samej mi ten rachot vadi, ked to pocuvam den co den uz mesiac...Takze cim väcsia pohoda, tym lepsie😁🙂

anonym_34e71c
30. dec 2025

ja to vidím doma v posteli, môj drahý pri rodičoch :D tak uvidíme :D

anonym_ab8d3a
30. dec 2025
@anonym_a49d82

Bohuzial v robote. Uz teraz m krce v bruchu ako sa tam v tej snehovej kalamite dostanem. A vecer doma kedze nemame s kym byt ako vzdy.

@anonym_a49d82 priatelia?surodenci?

biba_18
30. dec 2025

@anonym_34e71c 😲 koľko máte rokov?

fineta
30. dec 2025

Prenajali sme si s partiou vratane nasich detí spoločenskú miestnosť, uvarili dnes kapustnicu, každý donesie okrem toho pohostenie a budeme mať diskotéku v štýle 80's. Samozrejme retro chlebicky s nastruhanym syrom, očká s klobasou a kapiou/uhorkou. Outfity leginy, navleky, potitka, celenky, mašle, šušťakove súpravy... 😅 Playlist prichystaný, miestnosť vyzdobená reťazmi pozliepanymi z farebných papierov, karafiaty s asparatom a stocenymi plastovými stuzkami po stoloch.. tešíme sa, bude sranda 🤣

anonym_a22daa
30. dec 2025
@anonym_e04449

@anonym_a22daa krasne, kedy sa narodilo? My takto pred 5 rokmi sme mali tyzdnove na Vianoce a na Silvestra 2 tyzdnove, bolo to krasne, my sme si pustili koncert a cely vecer som prekojila a predriemkala s malym 🥰. Bol covid, tak sa ani nic ine nedalo, keby aj 😅.

@anonym_e04449 16.12. 😊

tululu
30. dec 2025

Pojdem ku kamoske a potom doma oslava s detmi, ja viem, ze vela ludi silvester neriesi, ale ja povazujem nejake milniky za dolezite, aby clovek zbilancoval a uzavrel jedno obdobie a zacal druhe. Takze ano, my oslavime, ze sme vdaka Bohu prezili tento rok a ideme na dalsi 🙂

anonym_3ef51f
30. dec 2025

Dnes bola u nás posledná návšteva. 🙏😁 A veľmi, veľmi sa teším, že budeme doma, s našimi deťmi. Pripravime si obložené chlebíky, šuhajdy, banány s piskotom a čokoládou, domáce korbáčiky sme kupili a doma, v teplučku, v novej obývačke to bude top.

anonym_466fa5
31. dec 2025

@anonym_autor doma
Je to pre mna bezny den
Zobudim sa na ohnostroj kuknem ho a spim dalej

anonym_05db48
31. dec 2025

@anonym_autor ako asi s 3 ročnou? pôjdeme sa sankovat 😅

anonym_9303a1
31. dec 2025

@anonym_autor doma v dvojici , zahráme hru niečo pojeme počkáme do polnoci dáme ohňostroje pripijeme si a dobrú noc 😀

mimikarol
31. dec 2025
@anonym_501d93

Ja budem doma, nemám v pláne nikde ísť - myslím večer a je to pre mňa taký deň, ako aj iný. Čiže normálne pôjdem spať okolo pol jedenástej. Večer si pozriem môj seriál. Nepijem. Ja som si už svoje odžúrovala, odtancovala, odpila a odsilvestrovala 🙂.

@anonym_501d93 presne ja tak isto 👍🏼

anonym_a4e305
31. dec 2025

U svokrovcov si odsedíme večer pred TV, pripijeme a ideme spať.

unbeholfen
31. dec 2025

Prvý krát po dlhej dobe, doma na PN. Choroba mi škrtla všetky plány. Celé sviatky som mal vybookované. Ja som veľmi aktívny, každý rok som niekde inde. Je to rôzne. Po námestiach, bytové párty, domové párty, diskotéka, silvestroval som už všetkými spôsobmi ako sa najčastejšie zvykne.

marwelsimo
1. jan 2026
@anonym_c01f1b

doma pri telke. Na slov. programoch nie je nič ako každý rok, zvykneme pozerať Silvester na poľskej stanici Polónia. odporúčam.

@anonym_c01f1b tiez pozerame polske programy su 1000xlepsie jsk slovenske.

Strana
z2