Ako budete tráviť zajtrajší Silvester?
Dobry den prajem, ako budete zajtra travit Silvester? Dajte inspiraciu. 🤗 Dakujem.
Doobeda sa chystáme prejsť do hory s kamarátmi, poopekame slaninu, deti sa polopárujú ak bude dosť snehu a pôjdeme domov. Večer pozrieme film, možno sa o polnoci zobudíme a pokračujeme ďalej v spaní
najprv v praci, potom sv omsa na zaver roka a potom domaca zabava
@anonym_autor nič extra na inšpiráciu😉niečo poobede pripravím a ideme k susedom.Doobeda prechádzka na Pezinskej babe.
Vynimocne sme k nam pozvali par kamaratov a budeme hrat doskovky, playko atd 🙂 docela sa tesim, kedze posledne roky, od kedy mame dieta, sme mali len chillove papuckove silvestrovske dni.
Máme 2 týždňové bábätko takže doma v posteli a každý jej spánok využijeme aj my 😂
@anonym_a22daa to mi pripomenulo nás silvester pred rokom tiez doma cerstve babatko a lezime uz taky polomrtvy na gauči a zrazu riadne rachot tak saq zdvihne dam pusu muzovi ze zlatko šťastný nový rok uz je polnoc ..lahnem dalej a spim a o chvíľu (pre mna to bola chvila ) este väčšie rachoty hold sekla som sa o hodinu 🤣
@anonym_autor Nic extra, budem doma s mojim psikom, lebo on sa extremne boji toho rachotu, tu buchaju uz od zaciatku decembra a ked to bude ako pominule roky, tak az do polky januara cca🙄 To,ze budem sama s hafanom mi vobec nevadi, lebo kedysi som chodila na chaty, alebo s partiou sa zabavit kde hrala ziva kapela, alebo niekam na byt a popravde, uz ma to akosi nenaplna🤷♀️Takze mne takato pohoda vyhovuje. Aj som mala moznost ku mne pozvat par ludi, ale neurobila som to, lebo takto mi bude lepsie. O pol noci si zavolam s rodicmi k Novemu roku a toto vsio. Popravde budem rada, ked to prestanu trieskat, a to nielen kvoli tomu,ze sa moj psik boji, ale kolko krat smaria take,ze to tak silno buchne, ze ja sa zlaknem ked idem po vonku, hlavne ked to smaria niekde v blizkosti, samej mi ten rachot vadi, ked to pocuvam den co den uz mesiac...Takze cim väcsia pohoda, tym lepsie😁🙂
ja to vidím doma v posteli, môj drahý pri rodičoch :D tak uvidíme :D
Bohuzial v robote. Uz teraz m krce v bruchu ako sa tam v tej snehovej kalamite dostanem. A vecer doma kedze nemame s kym byt ako vzdy.
@anonym_a49d82 priatelia?surodenci?
@anonym_34e71c 😲 koľko máte rokov?
Prenajali sme si s partiou vratane nasich detí spoločenskú miestnosť, uvarili dnes kapustnicu, každý donesie okrem toho pohostenie a budeme mať diskotéku v štýle 80's. Samozrejme retro chlebicky s nastruhanym syrom, očká s klobasou a kapiou/uhorkou. Outfity leginy, navleky, potitka, celenky, mašle, šušťakove súpravy... 😅 Playlist prichystaný, miestnosť vyzdobená reťazmi pozliepanymi z farebných papierov, karafiaty s asparatom a stocenymi plastovými stuzkami po stoloch.. tešíme sa, bude sranda 🤣

@anonym_autor ...najprv v práci,potom s rodinou doma,buď pôjdeme na prechádzku alebo budeme niečo pozerať s deťmi v telke.....a možno vydržím nespat do polnoci😁