icon

Ako efektívne zabaliť darčekový kôš?

jehocislo
5. jan 2025

ženy, nemáme ten celofán na balenie, skúsili sme zabaliť do fólie(foto môžem pridať ale radšej nie hanbím sa)
Prosím čo by ste urobili? šli by ste kúpiť celofán alebo jestvuje nejaký spôsob ako to zabaliť aby to nevyzeralo jak to na čo sa teraz pozerám..?

marca12
5. jan 2025

@jehocislo Urcite celofan,vyzera to slavnostnejsie

iwesska
5. jan 2025

Daj foto toho,na co sa teraz pozeras🙂 Dnes je este otvorene v Kik stihas kupit.

jehocislo
autor
5. jan 2025
jehocislo
autor
5. jan 2025

@jehocislo ešte sme našli takúto fóliu 😂😂😂

procrastique
5. jan 2025

Lol :D Takto to darujte, pobavíte obdarovaného :D

andreakotesova
Autor odpoveď zmazal
andreakotesova
5. jan 2025

@jehocislo alebo to radšej daruj v darčekovej taške bez košíka 😀

n3la
5. jan 2025

Prepáč ale strašne sa smejem 😂😂moj muž by na tejto verzii nevidel nič zle zabalené to je tak hotovo 😂😂

caramellka
5. jan 2025

@jehocislo Fuuuha, ak by som už nemala možnosť kúpiť celofán, určite by som nebalila do potravinarskej fólie, ani do igelitiu, ale keď už, tak do klasického darčekového papiera, ako náhradné riešenie na poslednú chvíľu, hore by som dala nejakú stuhu, ako keď je to v celofane...

iwesska
5. jan 2025

Este keby ste to urobili tak,ako na foto vyssiesie,ze to uviazete hore s nejakou stuhou,nemuselo by to vyzerat az tak zle. Teraz ste to zabalili ako desiatu do ruksaku🤭

jehocislo
autor
5. jan 2025

@n3la ani môj chlap na Tom nevidí nič zle, ešte tam chcel nalepiť ozdobnu šnúrku

silvike
5. jan 2025

@jehocislo Ja som raz pouzila bielu organzu. Samozrejme zvrchu zviazane pekne s maslou. Bolo to celkom zaujimave. Ale tu foliu by som urcite nedavala. Ak by som fakt nic nemala, tak by som radsej len stredom zviazsla sirokou stuhou a urobila peknu nadlu vpredu. Alebo potom fakt radsej dar. tasticka.

kamatopo
5. jan 2025

Dajte to radšej do tašky. Toto je fakt na hanbu. 🫣. Ja kupujem v kauflande celofán za pár centov.

n3la
5. jan 2025

@jehocislo nuž je to estét 😂

martinka13
5. jan 2025

Bože to je strašné... Radšej to tašky, alebo kúpiť celofán a prebaliť to

jehocislo
autor
5. jan 2025

@martinka13 už sme to prebalili

kamatopo
5. jan 2025

@jehocislo ale tie čipsy sa dávaju licovou stranou von. Vlastne všetko sa tak dáva, zadná časť je nevkusna a nie je vidno co obdarovaný dostáva.

kamatopo
5. jan 2025
martinka13
5. jan 2025

@jehocislo lepšie 🙂

jehocislo
autor
5. jan 2025

@kamatopo doriti to som si nevšimla tie cipsy, boli sme radi že sme to nejako tak poskladali a zalepili