Ako ísť na svadbu s ročným dieťaťom?
V septembri asi pojdeme na svadbu manzelovmu bratovi (ak sa bude konat) a uz teraz mam hlavobol, ako sa to vyriesi, ked vtedy bude mat maly cerstvo 1r. Svadba bude sice v nasom meste, no maly je kojeny, ma svoj rezim a ked vtedy nespi, je hrozne mrzuty. Ako ste to riesili vy? Ostat do nejakej vecere a potom prist s malym naspat a manzel nech ostane? Rezervovat si v meste hotelovu izbu blizko restiky a nech ide napr moja mama strazit a keby nieco, ja odskocim? Ako ste to riesili prosim vy?
Mali sme na svadbe pol rocnu bratovu malu a par deti okolo 1-2 roky objednali sme izbu priamo v kastieli maminy chodili prebalovat aj kojit tam aj mne sa v tej izbe v kupelni lepsie chodilo na wc kvoli satam obrovskym.. Na pobedny spanok sme nieltorych ulozili tam do cestovnej postielky a kontrolovali cez baby fon.niektori dali do kocika a prechadzali sa po parku na striedacku - bolo krasne. Ked sme boli potom my s nasou rocnou na svadbe zobrala som si satku na obedny spanok prespala v nej cestu autobusom na urad aj cely obrad.ked som videla ze uz je unavena obliekla som jej pyzamko hodila do auta do sedacky po ceste nam zaspala a doma som ju potom len prelozila odchadzali sme o cca 21.00 ak sa ti budi v noci na kojenie strazenie moc nevyriesi.ak prespi celu noc chod s nim domov uloz ho cez novc nech povaruje babka u vas doma a vy sa vratte na svadbu..
Ja som bola s takmer ročným na 2 svadbách, takmer nič si z nich nepamätám, malý v tom období s nikým iným nechcel byť, takže na mne vkuse visel. Bolo to o prežití u nás. Základ je mať izbu, kde vieš dieťa nakŕmiť, prezliecť, prebaliť, ukľudniť, dať pospať, atď, odišli sme okolo 22-23hod, druhýkrát neviem. Moja skúsenosť.
Manžel chcel ísť preč s nami, tak šiel. Ako si to zariadite vy, je na vás.
My sme mali izbu priamo tam, deti 1 a 3 roky sme isli ulozit vecer a zabavali sme sa do rana, len sme ich priebezne kontrolovali 🙂
@lylyjana vyriesila by som to tym druhym sposobom, ze by som si zajednala nejaku izbu, kde by som dala maleho spat a poprosila by som maminu alebo niekoho na koho je maly zvyknuty aby ho prisiel strazit. Ked bude chciet papat, tak prides alebo ked sa v noci zobudi a nebude sa vediet ukludnit bez teba.
My ideme tiez tak, dieťa odnesiem k mojim rodičom po večeri
Bola som s menšou ročnou len na obrade a na hostinu šiel len muž so staršou, o 22.00 mi ju doviezol (45 km) a šiel nazad (jeho kamarát).
My sme teraz rocneho nechali zo dna na den u nasich. Prave kvoli rezimu. Ak sa koji uz len vecer/rano, mozno by som to tak neriesila a nechala ho doma ak sa da. Ak nie, budete sa pri nom striedat
Ved rocne dieta uz nie je cisty kojenec, spapa aj ine, ked bude treba... ono je to ideallne ako pise kocka vyssie, ist s malym normalne a ked bude mrzuty zavolat tvojim rodicom, nech ho dojdu zobrat a ulozia spinkat doma...ak ho teda chcete vobec brat.
Každé dieťa je iné, do septembra sa ešte môže zmeniť aj malý 🙂 netrápila by som sa už teraz tym čo bude. Uvidíš sama cez leto, keď je ten režim volnejší aj u detí a sama uvidíš čo spraviť
Hmmm tiez si myslem, ze to riesis este priskoro. Do septembra sa to moze vsetko este bars jako pomenit
My boli boli s päťmesačnými do 20:00, potom domov. Ročného som dala k svokre, to by bolo utrpenie s ním, keďže už by nelezal v kočíku.
So staršou sme boli s 2-ročnou asi do 22:00 vydržala tancovať, potom dme isli domov.
preco by si nemala ist, bude to uplne v pohode, nebala by som sa. rocne dieta uz papa aj ine ako mliecko tak ze pokial sa v noci nebudi casto, tak by som ho dala mame postrazit aspon do polnoci a mozte sa s manzelom zabavit

my sme boli s 4 mesačným... nosic a sluchadla... maly prespal skoro celu noc a my s muzom sme si tancovali(aj s nim)... vrelo odporucam...