icon

Ako kúpiť lacné vianočné darčeky pre rodinu?

25. nov 2023

Ahojte mám hlavu v smuttku. Lebo momentálne ziAl nemám vôbec peniaze nazvyš a naozaj žijem prakticky od výplaty k výplate. Žijem.sama a mám malý plat. Mám 6 členov blízkej rodiny s ktorými si dávame darčeky. Ja skutočne neviem čo mám robiť a čo im kúpiť. Môj budget je Max pre všetkých 50e. Ja viac skutočne nemôžem dať. Oni sú takí že proste trvajú na výmene darčekov, ja som taká že z povinnosti to robím ani ja nič nechcem..radšej poďme niekam na obed pozveme ich raz za čas alebo dám knihu veď to stačí, ale oni stále furt. Že vymieňame si darčeky a oni mne nakupujú šaty..knihy..topánky...makepy voňavky všetko.lebo zarábajú. Ale ja nie moc. No p to nejde. Ale ja skutočne nemôžem do toho investovať tento rok. A neviem akože čo mám každému dat. Lebo musím proste patrí sa to u nás v rodine tak zaužívané a ja mám z toho stres už. Že čo..fotokalendare sú tiež drahé. Skutočne neviem čo robiť. Naozaj nevychádzam s peniazmi teraz. Max môžem dat do 50e ale pre šiestich ľudí to je naozaj málinko. Poraďte mi som zúfalá

Strana
z2
jaja20
25. nov 2023

V mojom okolí je toto kníhkupectvo v Žiaru nad Hronom a vo Zvolene. V DM drogérii kúpiš tie voňavé tyčinky aj lacnú kozmetiku. Sviečky kľudne aj v hocijakom čínskom obchode. Veď tebe môže byť jedno, akej kvality budú. Hlavne, že vyhovieš tomu,aby si každému niečo kúpila v rámci svojho nízkeho budgetu, keďže to oni vyžadujú.

Strana
z2