icon

Ako najlepšie ozdobiť vianočný stromček?

kopanec
10. nov 2015

caute ako ozdobyt vianocny stromcek.pls poradte

katy2
10. nov 2015

fu.... to -y- mi skoro vybilo oci ..... ozdob -Y- t..... prepac, ale musela som...
a ozdobis ho normale... das nan ozdoby podla vlastneho vkusu, svetla a mas....

kopanec
autor
10. nov 2015

@katy2 myslela som tym ake ozdoby

erickatt
10. nov 2015

My mame prirodne. Sisky a gule doma urobene. Teda polistirenove gule som olwpila spagatom. Ale mam tam par izdob po babicke ktore si cenim. A ked nezabudnem ponarance susene

barbora59
10. nov 2015

Ja si myslím že obchody ponúkajú naozaj toho toľko že si každý vie vybrať podľa svojho vkusu.Niekomu sa páčia biele ozdoby, niekomu fialove, niekomu prírodne ozdoby, mne sa páci cerveno- zlatý.takze tažko radit

sense
10. nov 2015

My mame sklenene gule rucne malovane biele a biele svetielka a len tym zdobime stromcek, ziadne omotavanie stuhami ako je v mode posledne roky

zita19
10. nov 2015

Tym co sa ti paci, co mas...
Ja naozaj, nechapem, to uz si niekto nevie ani tu stupidnu vianocnu metlu ozdobit podla svojho, bez toho aby sa pytal na navod na MK?
Kurna, dam si do googla vianocne stromceky, obrazky a kukam, vyberam... Podla toho co vidim sa zariadim. Alebo za nejakych 400 - 800 € kupim uz ozdobeny (vlani sa predavali, budu aj tohto roku) ked uz som celkom a uplne nemozna a nesamostana.
Musela som to napisat, lebo by mi bolo bok vyvalilo...

pupavka123
10. nov 2015

😀 😀 😀

janinkalc
10. nov 2015

Idealne rukami 😀 😀

miyya
10. nov 2015

@kopanec vyberaj si len jeden štýl ozdôb. Nekombinuj to. Ak nechceš nič pokaziť chod len do dvoch farieb. Trend je teraz kombinovať tradičné ozdoby a je to skutočne krásne.
Ja osobne nekupujem v tesco, tie ozdoby nikdy neukážu pekne. Teraz majú v Kik krásné anjelské gule a prípadne také vysiace ozdoby na dvere z dreva, pravidelne to postrihám a dám na stromček. Aj Lidl ma teraz leták s krásnymi drevennými dekoráciami a vianočné gule mám ja osobne zo skla alebo tých anjelikov. Netraba sa vrhnúť na všetko možné, tiež zachovať jednu farbu svietitiel na stromčeku a ked sú na stromčeku medzery vyplnam girlandami alebo vetvičkami zo starého stromčeka....

miyya
10. nov 2015

@kopanec toto a ja kupujem aj také zahnuté lízanky maju ich v Kik tiez a je to krásne 🙂

miyya
10. nov 2015
janinkalc
10. nov 2015

Toto je nasa ziva minulorocna jedlicka.. pernicky, susene pomarance, drevene ozdoby a oriesky. Cely byt kraaasne vonal stromcekom, skoricou a pomarancom 🙂 😀

silaviat
10. nov 2015

najkrajsi stromcek je ten co zdobia deti s rodicmi spolu a s laskou nie podla dakej trapnej predlohy ... ano su krasne vyzdobene ako od dizajnera napr obrazok vyssie (ten biely ) ale ten stromcek je chladny umely a vobec nie vianocny ... zalezi ci chces mat zo stromceka radost ty a tvoja rodina alebo ho mas len na to aby si sa chvastala na socialnych sietach a pred kamosmi 😒

miyya
10. nov 2015

@janinkalc ešte pukance pridajte 🙂 krásny stromček 🙂

moni244
10. nov 2015

to už aj pri výbere ozdôb potrebujete pomoc? to fakt si ani s takou banalitou neviete poradiť? veď stromček nemá byť tip top ako do žurnálu, ale o tom, aby sa zišla celá rodina, spolu ozdobila, nasmiala sa

miyya
10. nov 2015

Kočky ona chcela poradiť a nie aby ste ju tu vysmiali... myslím, že jej otázka nebola až taká strašná, aby ste ju tu hned urážali....

miyya
10. nov 2015

@silaviat ten stromček nie je chladný kedže je ozdobený pre deti detskými ozdobami. To by si dizajner do bytu nedal myslím. Aj ja zdobím s detmi stromček ale kedže su malé aj tak musím každu ozdobu po nich pripevniť, lebo inak by po chvílke spadla....

mia265
10. nov 2015

@kopanec ja dám tento rok kombináciu tyrkysová cyklamenová zlatá. minulý rok som kúpila v tescu tak nakombinované gule a sú krásne 🙂

zabina27
11. nov 2015

mne sa pyci tolko stylov, ze by som musela mat aspon 10 stromcekov a truhlicu dukatov na ozdoby 😀 paci sa mi do biela, paci sa mi tradicny prirodny s pernikmi, orechami, jablckami, aj klasika cerveno-zlaty, aj do strieborna, aj moderne farebne kombinacie... kedze truhlicu dukatov sme este nevykopali, tak ozdoby mame cerveno-zlate nakupene a stromcek mavame taky 😀 tiez sa mi pacia sklenene ozdoby, ale je to neprakticke, hlavne k malym detom
jedine som zvedava, ci tento rok stromcek prezije a ako dlho, ked mame 1 a pol rocneho lapaja, ktory nicomu neda pokoj 😀

zvh
Včera o 15:42

My máme 20 rokov ten istý, niečo dokúpim, ale moje vlastné vyrobené patchwork gule sú naj a samozrejme drevené alebo slamenné ozdoby a sklené gule. My máme radi bohato ozdobený stromček.