icon

Ako naplánovať svadbu od začiatku?

katustek23
10. okt 2024

ahojte mile damy. prave sme sa po veeela rokoch odhodlali na organizaciu svadby 🙂 chcem sa spytat, (este sme len v uplnom uvode) nemame ziadne skusenosti ani od znamych....mate nejake odporucania, rady, tipy na co nezabudnut, vychytavky.... moja predstava je mat to vonku aby deti mohli behat po travicke, naratali sme cca 50ludi, ubytko nieje nutnost vsetkych mame z blizkeho okolia taxi to vyriesi, cize hladame priestor kde je moznost exterieroveho obradu aj hostiny, ale teda bojim sa pocasia,takze musi mat ten podnik aj priestor na plan B vnutri.... myslite ze by bola lepsia jar alebo jesen? na co sa pytat takeho podniku? ci je moznost exterier uzamknut aby deti nevybehli nikam von, spytat sa na jazierka bazen,aby deti nikde nespadli....co este? moznost exterieroveho stanu na zatienenie, a moznost dotrepat si nafukovaci hrad je uz extrem sa pytat? :D mate odporucenie kde kupit saty za menej ako 800 a viac €? sli ste do polska? alebo ste kupili z marketplace,cez konika alebo dokonca aliexpres??? :-O ake mini darceky ste davali hostom? svadobna kytica....zive kvety a naozaj dat pomaly 100€ len za nu, alebo zo sashe kupit umelu krasnu? podla vasich skusenosti,je lepsi skvely dj co vynikajuco hra ale vie aj odmoderovat,speavit sutaze a zabavu...alebo kombinacia dj a starejsi?
ked ja neviem ja tym starejsim nejak neviem dojst na chut,pride mi to trapne skor..... zivu kapelu nechcceme
.....dakujem za cokolvek co napisete 🙂

zmrzlinka2021
10. okt 2024

@katustek23 Mozno toto nechces citat a nechap ma v zlom ale ked uz spolu zijete ako manzelia a mate deti, spravne nieco totalne jednoduche a rychle. Radsej potom uz ako rodina chodte na spolocnu a krasnu dovolenku.

kitycat
10. okt 2024

@katustek23 tak nie je nic jednoduchsie ako si otvorit google a tam napisat " svadba trencin" ci odkial si, pozret si ich portfolio, fotky a precitat recenzie.
Miesto ktore sa ti paci kontaktujes.
Nachystaj si normalne nieco o vas , ze ste Peto a Hanka a chceli by ste svadbu na jar alebo jesen, ake su volne terminy a cenova ponuka.
Osobne si myslim, ze lepsie je mat vsetko na jednom mieste, s jedlom od samotneho miesta. Odpada ti zhananie cateringu, upratovania a ktovie co este. Vacsinou to aj nejako vyzdobia a tebe stavia iba menovky a cedule.