icon

Ako nosí u vás darčeky ježiško, keď máte spojenú kuchyňu a obývačku?

18. dec 2021

Ahojte minulý rok sme bývali v paneláku kde sme mali oddelenu obývačku a kuchyňu 🙂 tento rok sme sa však presťahovali do domčeka a máme spojenú kuchyňu a obývačku (kde máme stromček) naše deti veria na Ježiška a nechceme im to pokaziť 💙 ako to riešite vy? Rozmýšľala som že pôjdeme akoze na prechádzku a zatiaľ tam donesie "ježiško" darčeky... Ďakujem za rady 😉 anonymne píšem preto lebo mám sestrin účet a nechcem aby sa jej to zobrazovalo na profile (len pre info)😊

Strana
z3
emily_88
20. dec 2021

Nas posielali okupat sa pred vecerou a ked sme sa vrátili už boli pod stromcekom darčeky. Samozrejme že to tak robili aj v čase ked sme už na jeziska neverili 🙂 ja dceru necham niekym zabavit v zatvorenej izbe a zatial vytahujem z tajnych skrisi po celom dome darceky a davam pod stromcek 🙂

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
julka828
20. dec 2021

@zazvorka87 je to tradicia ze si deti najdu pod stromcekom darceky a maju z toho radost. Take 4 rocne decko urcite zaujimaju tieto keci. Tesia na vianoce tak preco im brat detsku radost ? Ved uc svoje o nebesiach ale neodcudzuj to ze niekto chce potesit svoje dieta na vianoce

dusankomoj
20. dec 2021

@zazvorka87 no neviem,či si autorke pomohla. Pýtala sa na praktickú radu,ako pod stromček uložiť darčeky,keď sú na blízku deti a ty si jej vysvetlila ideológiu vianoc🤔

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
k16k18
20. dec 2021

U nás je to tak ze po večeri sa deti oblecu a idú von zapáliť prskavky a ja akože nestíham lebo musím upratať kuchyňu tak ide len manžel aby keď príde Ježiško bolo čisto🙈samozrejme ze rýchlo spracem stôl a utekám nahadzat darčeky pod stromček a potim idem von zapáliť aj ja prskavku.... Samozrejme treba dat pozor aby nevideli cez okná a boli dosť ďaleko od dverí 😀

henka123123
20. dec 2021
stevvvka
20. dec 2021

@zazvorka87 akoze aj ja som krestan a ucim deti, ze Jezisko sa narodil a tak... Ale to im nemam dat darceky ci ako??

My sme davali este pred vecerou, ked jeden z rodicov si isiel s detmi umyt ruky pred vecerou, druhy to tam nahadzal. Ale pri spojenej kuchyni s obyvackou by mozno deti vyrusovalo od vecere, ze Jezisko tu uz bol.

Strana
z3