icon

Ako obdarovať kamarátov detí?

7. okt 2025

Mamičky 2-3r deti ako riešite keď ma kamarát vášho dieťaťa sviatok a chcete mu dať darček aby to bolo bez plaču vášho dieťaťa že aj ono chce presne takú istú hračku/vec? 😀

mimikarol
7. okt 2025

Dala by som darček aj mojej

inaemre
7. okt 2025

Normalne vysvetlim ze to dieta ma narodeniny, nie ty. 😅

anonym_fee7b0
7. okt 2025

No sice 2r nevysvetlis,ze on teraz sviatok nema ,ale ja by som hracku nedala,ak by mal niekto iny sviatok. Sice poplakali no preslo to. Moja svokra vzdy nosila dve hracky. To sme zatrhli. Proste kazdy si musi na svoje meniny ci narodeniny pockat.

anonym_e0d4e4
7. okt 2025

nikdy by som si dieta neuplacala len preto,ze si dupne nohou .... normalne mu vysvetlit ,ze sa ide kupit darcek kedze ma narodeniny a ked bude mat aj on kupi sa aj jemu .. rozmaznavat uz v tak malom veku sa neskor riadne vypomsti

anonym_5d81d2
7. okt 2025
@anonym_e0d4e4

nikdy by som si dieta neuplacala len preto,ze si dupne nohou .... normalne mu vysvetlit ,ze sa ide kupit darcek kedze ma narodeniny a ked bude mat aj on kupi sa aj jemu .. rozmaznavat uz v tak malom veku sa neskor riadne vypomsti

Ja ked idem niekde kde maju 2 deti, tak jedno dostane normalny darcek a druhe nejaku uplnu drobnost napriklad omalovanku a tak podobne, nie sladkosti. Spokojni su vsetci.

modrahruska
7. okt 2025

@anonym_e0d4e4 neviem preco mi v komentari oznacilo teba, to nemalo byt tebe

galganka
7. okt 2025

Od kúpy, cez balenie až po odovzdávanie vždy opakujeme a všetkým trom sme opakovali od malička že to nie je pre nich. 🤷‍♀️

domka222
7. okt 2025

Normálne. Vždy som vysvetlila,že teraz má narodeniny niekto iný a darčekom ho potešíme a keď bude mať sviatok on,tak potešíme zase jeho.

13uzivatelka11
7. okt 2025

Nikdy sme takýto "problem" nemali...

anonym_e0d4e4
7. okt 2025
@anonym_5d81d2

Ja ked idem niekde kde maju 2 deti, tak jedno dostane normalny darcek a druhe nejaku uplnu drobnost napriklad omalovanku a tak podobne, nie sladkosti. Spokojni su vsetci.

@anonym_5d81d2 lenze ona sa nepyta na druhe dieta ale vlastne

modrahruska
7. okt 2025
@anonym_e0d4e4

@anonym_5d81d2 lenze ona sa nepyta na druhe dieta ale vlastne

@anonym_e0d4e4 no ved princip je rovnaky - neoslavencovi moze dat nejaku tu malickost.

anonym_e0d4e4
7. okt 2025
@modrahruska

@anonym_e0d4e4 no ved princip je rovnaky - neoslavencovi moze dat nejaku tu malickost.

@modrahruska princip je taky,ze deti sa maju naucit obdaruvavat druhych bez toho aby same nieco cakali a tiez ze kto si pocka ten sa docka.. ta dnesna rozmaznanost nepozna hranice a potom sa rodicia cuduju ...

modrahruska
7. okt 2025
@anonym_e0d4e4

@modrahruska princip je taky,ze deti sa maju naucit obdaruvavat druhych bez toho aby same nieco cakali a tiez ze kto si pocka ten sa docka.. ta dnesna rozmaznanost nepozna hranice a potom sa rodicia cuduju ...

@anonym_e0d4e4 pokoj, nikto ta nenuti robit to takto a mimochodom, niektore tie deti ktorym som takto davala drobnosti, su uz dnes velke a cuduj sa svete, nie su rozmaznane a velmi rady davaju darceky ostatnym, takze v tvojom uvazovani bude niekde nejaka chyba 🙂 a este si predstav, ze to vobec nie je dnesny vymysel, pretoze aj my sme ako deti dostavali od babiciek nejaku drobnost. Nijako nam to neuskodilo 🙂

anonym_e0d4e4
7. okt 2025
@modrahruska

@anonym_e0d4e4 pokoj, nikto ta nenuti robit to takto a mimochodom, niektore tie deti ktorym som takto davala drobnosti, su uz dnes velke a cuduj sa svete, nie su rozmaznane a velmi rady davaju darceky ostatnym, takze v tvojom uvazovani bude niekde nejaka chyba 🙂 a este si predstav, ze to vobec nie je dnesny vymysel, pretoze aj my sme ako deti dostavali od babiciek nejaku drobnost. Nijako nam to neuskodilo 🙂

@modrahruska no podla vyjadrovania uskodilo ..ale tak hadat sa nebudem kazda mame iny nazor 😝

kikuska_wedge
8. okt 2025

Ostatnym detom beriem nejake drobnosti bublifuk, nalepky, koralky a pod. Jednak kazdy dostane nejaku drobnost a za druhe sa s tym aj hned prehraju