icon

Ako originálne poďakovať manželovi za pomoc?

3. nov 2024

Nema ziadny sviatok nic, ani to asi nechcem spajat s vianocami.mozno by sa to dalo spojit s vyrocim alecto sa mi nechce cakat do leta.
Mame 2 male deti a manzel sa o ne krasne stara aj my pomaha..proste chcela by som mu nejak preukazat ako velmi si to vazim, cenim si to a lubim ho.
Ako by ste prejavili vy taketo pocity?
Kamaratka mi poradila napisat nejake podakovanie na soc.siet. ale my tam nic nedavame ani foto ani prispevky. A neviem ci by ho to potesilo nieco take
neosobne..
Dakujem za radu

Strana
z2
0silvia0
4. nov 2024

@zuzana9393 presne toto som mala na mysli. Ale tak mozno nam to tu niekto vysvetli.

earlgrey
4. nov 2024

Wau efekt sociálnou sieťou nespravíš, skôr mi to príde trápne 🤷‍♀️ ale to som ja...to len k tej sociálnej sieti...poradiť neviem, keďže na takéto gesta nie som a ani ich neočakávam...mne otec mojej dcéry ďakuje každý deň, že sa starám o dcéru najlepšie ako viem a to už nie sme skoro 5 rokov spolu...

simona20201309
4. nov 2024

Prepáč ale pride mi divne takto nad tým špekulovať. To co píšeš je láska. Láska je nezištná, neočakáva za to nič. Nerieš žiadne dary, žiadne poďakovania, len ho miluj rovnako ako on teba.
Možno zbytočne veľa kecam, ale tak to ma byt a tak je to správne a tak by to malo byt všade.
Píšeš ze muž aspoň žene kúpi kvety - tak ty mu kúp jeho obľúbenú čokoládu, uvar mu jeho obľúbené jedlo. Priprav mu do práce desiatu alebo mu hoď do vrecka niečo sladké. Urob niečo za neho ak budeš mat čas, stiahni mu nejaký jeho obľúbený film, otvor mu večer pivo .... ja neviem.... úplne drobnosti robia vzťah dokonalým a o tom je láska.
Takých co si vyznavalo lásku cez sociálne siete bolo dosť.... dnes sú skoro všetci rozvedení.

Radím ti, udržuj túto vašu vzájomnú uctu a rešpekt. To je oveľa viac ako nejaké nove hodinky. Skus mu tiež opatovat jeho snahu, záujem.

autor
5. nov 2024

Dakujem za vsetky rady. Dakovat cez internet nebudem. Mne to tiez prislo divne.

Strana
z2