Ako osláviť 18. narodeniny dieťaťa?
Ahojte,
Ako ste oslavovali 18te narodeniny svojho dieťaťa?
Ak bol jedináčik, ale aj keď nie. Nápady sa mi zídu 😀
Ďakujem
@1ryba u nas sa velke oslavy zvycajne nerobia, ani na vyrocite sviaky. skor neformalne grilovacky, ale mali sme uz aj "paradne" v restike, aj skromne doma, aj "na etapy" ako kto mohol prist. A napriek tomu, ze vychadzame ako rodina celkom dobre, viem, ze niektori by boli radsej ak by dosl na "paradnu" oslavu ako na grilovacku a niektori by radsej boli na glrilovacke ako v restike, dalsi by sa radsej vyhli tej navsteve. O tom aka bude oslava rozhoduje oslavenec, ostatni sa prisposobia. Takze v tomto pripade by som to nechala na buduceho dospeleho. Ked nevie aku alebo nechce ziadnu, kludne to moze byt aj bez oslavy. Na to aby mu rodina zagratulovala staci dohodnut "nedelnu kavu a kolacik".
@1ryba 👍👍👍
Som rada, ze sú tu ešte ženy čo poradia ak vedia. Nie len stále tie isté a koment väčšinou úplne zbytočný
Moji surodenci maju starsie deti. A, ked oslavovali 18-tku prisli sme poobede zagratulovat. Posedeli sme pri kave, torte. Chvilu podebatili s detmi, ako skola, prazdniny atd. a decka sa potom oddelili a zabavali sa spolu. Okrem oslavy s rodinou, viem, ze pozyvali kamosou do mesta , na pizzu napr.
Moji surodenci maju starsie deti. A, ked oslavovali 18-tku prisli sme poobede zagratulovat. Posedeli sme pri kave, torte. Chvilu podebatili s detmi, ako skola, prazdniny atd. a decka sa potom oddelili a zabavali sa spolu. Okrem oslavy s rodinou, viem, ze pozyvali kamosou do mesta , na pizzu napr.
@nerko 🤗

Záleží od rozpočtu a záujmov dieťaťa. Mne v 18 by sa páčilo ako tu spomínali ísť niekam do zahraničia na výlet a potom torta s širšou rodinou.
Prípadne príspevok na oslavu s kamošmi aby to oslávili nejak lepšie ako s lacnou vodkou v ruke 😅 ale záleží od dieťaťa, respektíve už mladého dospelého 🙂
Dobre oslávte, všetko naj 🙂
Asi ten výlet ste mi dobre poradili. Chcel by vidieť Paríž napríklad, uvidíme, ďakujem za nápady
@klip0 ďakujeme pekne 🤗😊