Ako osláviť narodeniny kreatívne aj v zime?
Ahojte, tie čo máte narodeniny január/február, ako zvyknete oslavovať? Mne tento konkrétny čas (ja mám narodeniny v strede februára) príde strašne anti-oslavový 😂 keďže sa nedajú zorganizovať žiadne posedenia, grilovačky a podobne. Snažíme sa s manželom vymyslieť nejaký mini program ale nič zaujímavé nás veľmi nenapadá (jedine tak nejaký výlet mimo SR, no na to nebudem mať do júna veľmi čas skrz školu)
Dajte tipy nech sa inšpirujem, čo sa dá robiť aj v zime mimo bežných aktivít 😅
ja mám 8 februára a klasicky niekedy len doma na gauči v obývačke.Alebo ideme do exotiky.Najradšej mám Mexiko,Latinskú Ameriku atd.Alebo aj hocikde do europy.Jedine takto do tepla nejaký výlet.Alebo miestnosť u nás prenajať..čo sa iné dá
Podľa toho koľko ľudí a ci aj deti a aký budget. Bowling je fajn, máš dnes aj malé restiky kde si vieš urovit uzavretú spolocnot a posediet. Zavolať fotokutik, Ja mám 26.10 a tiež tk nieje na grilovačku väčšinou zajednam restiku takú malu rodinnú a posedime, potancujeme
cipana, večera nestačí? 😲😂
ja mam dnes.. a odkedy mam dieta, neriesim 🤷♀️😁
@biba_18 prečo večera? Lepšie tak ,,klasicky" - Mexiko, Amerika a tak 😅😅😅
Ty nechodíš na svoje narodky bežné na Madagaskar a tak?
Neviem autorka co konkrétne myslíš, lebo najprv píšeš o guláš party a potom spomínaš zahraničie...
Ved klasika doma torta, chlebíčky,.... pripadne ísť na nejaký bowling.
Do zahraničia sa chodí vtedy ak máte chuť na nejakú dovolenku alebo spoznávať nejaké krajiny, nie za odmenu na narodeniny.
Mne by ani nenapadlo riešiť dovolenku ako môj darček na narodeniny... ved tam nejdem sama. To je predsa darček pre celú rodinu nie? 🙃
@simona20201309 a čo je na tom? nechápem ten výsmech.My napriklad radi cestujeme aj bez narodiek kade tade.Sem dačo človek napíše a už je zvozený a stále sú to tie isté ženy dookola čo radi rýpnu
@liusa82 lebo napísať tak ,,klasicky do Ameriky do mexika" tak to je tak trochu výsmech sám o sebe.
Úplne stačilo napísať ,,niekam do tepla" ale očividne máš potrebu sa nám tu trochu pochváliť 😀
@simona20201309 no tak my s polovičkou máme plus mínus rovnaký vkus čo sa týka cestovania a krajín.Takže určite to nie je len pre mňa a za odmenu.Bože šak to nestojí majetok.No tak vieš my nedávame na deti tak dávame takto.Už len Mexiko je luxus no ha ha😀
Ja tiež celkom nechápem o akú oslavu má ísť. Veď oslavujeme predsa s rodinou nie? Či vy oslavujete iba dvaja? V tom prípade môžte ísť aj do spomínanej Ameriky 🤭 .
V našej rodine má už každý deti ,aj my. Plánujeme ísť do pizzerky s detským kútikom. Ale ani ten bowling nemusí byť zlý nápad.
Deti nemáme, ja ešte študujem , posledný ročník, takže si nemôžem dovoliť odísť na týždeň niekam do zahraničia 🙂 a nemám ani súrodencov a rodičov, preto sa pýtam na nejaké tipy na niečo zaujímavé pre dvoch
Nemas rodiny, deti ...nikoho ale pises ze nemozes mat party vonku,grilovacku vonku...Ved ked ste dvaja tak taku istu party pre dvoch si mozes spravit v obyvacke ako v lete na terase 🤔🫣
@kukuk29 tak v lete sa nájde zopár , aj keď nie úplne blízkych , kamarátov na nejaké to grilovanie, ale nebudem ich predsa pozývať na chlebíčky 🫣
A preco nie? Tiez mam v zimnych mesiacoch narodky a cela rodina a kamosi pridu k nam domov. Spravim pohostenie,salaty,maso,oblozene misy,chlebicky,chutovky a kecame,oslavujeme. Ked chcem oslavit len vo dvojici ideme bud na predlzeny vikend alebo kino,divadlo,koncert. To uz zalezi podla toho,co mate radi
tak polovica mojej rodiny je zimna a ja tiez a normalne mame oslavy v obyvacke 🫣 ,okruhliny samozrejme , ze restauracia ...to myslis ze ludia co maju narodky od oktobra do aprila nikdy neoslavuju alebo iba niekam lietaju za teplom ...alebo riesia inou dovolenkou ?🤔
@kukuk29 nie, ako píšem vyššie, ja sa nepýtam ako zorganizovať rodinnú oslavu v obývačke, ale tipy na oslavenie vo dvojici (a áno, posedenie na terase s grilom vieme podniknúť aj ako dvojica, ale nebudem predsa robiť chlebíčky pre nás dvoch aby sme si ich zjedli na gauči, to sa veľmi od bežného dňa nelíši)
Vám, čo píšete nejaký výlet do zahraničia ďakujem, asi teda predsa popozeram nejaké letenky na víkend, prípadne predĺžený víkend 🙂
Ja som tiež končila školu minulý rok, predmetov pomenej, bola som tehotná, tak sme to spravili ako takú posledn dovolenku len my dvaja 🙂 Do Prahy to bolo super, ide tam vlak, je to blízko, akurát na pár dní 🙂 Pozreli sme mesto, zoo, múzeá, kostoly, boli sme na opere. Za mňa super 🙂
autorka, veď nerob chlebíčky, to sa robilo pred 50 rokmi. To nemáte dobrých kamarátov, s ktorými sa super zabavíte, narodeniny/nenarodeniny, chlebíčky/nechlebíčky? Dobrá zábava nie je o tom, kde a za koľko, ale s kým... A keď trváš na tom, aby ste boli len sami dvaja, tak nech ti partner kúpi krásnu spodnú bielizeň, zalezte pod perinu (veď je zima!) a máte darček obidvaja

My sme šli minulý rok na pár dní do Prahy, len my dvaja s manželom, to bolo super. 🙂 Oslavu robievame u nás doma