Ako osláviť päťdesiate narodeniny?
Ahojte, čoskoro ma čaká oslava narodenín, a vôbec neviem, ako to vlastne osláviť...? Akým spôsobom ste prešli tento míľnik v živote? Či len pozvať rodinu do reštaurácie, ako obvykle alebo ste vtedy urobili niečo špeciálne? Ďakujem za inšpirácie 🙂
ja som mala s partiou priateľov a kolegov - nič extra, asi 10 kúskov nás bolo v obľúbenej krčme a potom s mužom (delí nás mesiac) sme mali s rodinou…
Nic som nerobila. Zazrela som na chlapa aby ho ani nenapadlo nieco hovorit o narodeninach a normalny den ako kazdy druhy
@jaja20 číslo ako každé iné, nerozumiem prečo by sa malo sláviť viac
a teda - my oslavujeme každé narodeniny, teda ja s partiou o 4-5 ks 🤷♀️ berieme to ako príležitosť sa stretnúť…
D rpdinou v testauracii,asi 60 ľudi,jedlo,hudba,vyborne bolo a mam spomienky,fotky..O par dni posedenie s kolegami asi 12 ludi,tiez super.S odstupom casu som rada,ze tie oslavy boli.
Kedy máš? Ja 16.2. V ten den maju aj deti prázdniny, manžel bude spať po nočnej, tak si spravím s deťmi celodenný výlet.
S kamarátmi možno na bowling ale az neskôr keďže jedna kamarátka je od piatku mesiac v Thajsku.
S rodinou len v lete keď budem na Slovensku.
Je to na tebe (a plus na tom, akú máš veľkú rodinu a aké priateľstvá, s kým chceš TY oslavovať).
- nerobiť nič, deň ako každý iný
- kino/večera/wellness s mužom
- výlet s mužom alebo aj deťmi (brala by som víkend v zahraničí, niekde, kde si vždy chcela ísť, vo štvrtok/piatok tam a nedeľa naspäť), prípadne už poriadna dovolenka do tepla alebo roadtrip európou, ak sú na to peniaze a čas
- wellness len sama so sebou alebo s kamoškami
- obed v reštike s najbližšimi
- veľká oslava v reštike/kulturaku 😁
- family&friends bowling/laser tag/lezecká stena/kurz maľovania alebo keramiky,...
Nevieme, aký si typ, ale vopred, všetko najlepšie najkrajšie 🤗
Oslava doma asi 25 ľudí, chcel ju hlavne môj muž. Ja mám rada svoju rodinu, aj stretnutia, ale teda roboty s oslavou bolo dosť. Radšej by som išla na týždeň do kúpeľov, alebo na dovolenku. O rok na to mal 50-tku muž a zas oslava v tej istej zostave.
V mojej rodine aj v okolím vždy okrúhle sa robia väčšie, pozvú sa kamaráti rodina. Mamka aj ujo robili minulý rok oslavy, boli v kultúrnom dome mamka mala do 30 ujo dokonca 70 ale tak sme veľká rodina z jeho strany takže . Bolo to príjemne prežitie s rodinou po dlhom čase sme sa stretli lebo sme rôzne.
Kedy máš? Ja 16.2. V ten den maju aj deti prázdniny, manžel bude spať po nočnej, tak si spravím s deťmi celodenný výlet.
S kamarátmi možno na bowling ale az neskôr keďže jedna kamarátka je od piatku mesiac v Thajsku.
S rodinou len v lete keď budem na Slovensku.
@vilma7 Ja 20.3.
Teda počasie vtedy ešte asi nič moc na oslavu na našej chate...
Manžel mi už doprial dovolenku, práve včera sme sa vrátili z Mexika 🌞
Ale rozmýšľam teda ešte aj nad oslavou pre ostatných ľudí z môjho okolia.
@jaja20 este ma to caka. ale asi by som to oslavila honosnejsie nez bezne narodky. presne ako pises, je to milnik
Podla toho aky si typ 🙂 manzel teraz ide oslavovat 40, pozvali sme par jeho najlepsich kamaratov do restauracie a z nostalgie do podniku, kde kedysi chodili ako mladi. A s jeho rodicmi pojdeme na obed.
Ja budem mat 40 a napr. oslavu nechcem, planujem zobrat rodicov a svokrovcov na wellness vikend. Kazdy ako to citi a ma rad.
@jaja20 Ja som nijak neoslavovala, lebo ma asi tyzden predtym chytila taka choroba sprosta, ze som doma bola skoro 5 tyzdnov... 😡😡. A kedze potom uz zas syn maval cez vikend sustredenia, akosi sme sa na to vykaslali. Brala som to tak, ze letna, pre nas netypicka dovolenka, je vlastne takym nasim spolocnym darcekom k mojej inmuzovej 50tke.
Ale keby oslava bola, pozvem najblizsiu rodinu donl restauracie a aj do prace by som teda nieco priniesla, asi by som dala upiect tortu a nieco slane. Zvykneme nosit nieco male pod zub na sviatky. Nie je to sice povinne..
S rodinou obed v restauracii a potom doma a s kamoskami zvlast o tyzden len doma.
Nie, škoda vyhodených peňazí na oslavy po reštikách s hromadou ľudí a často len preto, " že sa to patrí". Detto to platí pre svadby ;).
@jaja20 záleží od toho, ako to ty cítiš a aké máte vzťahy. Alebo koľko chceš investovať, koĺko ĺudí pozvať, či si ochotná tie penize oželieť len za oslavu, lebo sa to patrí a očakáva, alebo nevadí a rada stráviš čas s tými ktorých máš rada. Každá z nás to má ináč. Ja by som pozvala len rodičov, súrodencov, tak ako vždy.
3.1. oslavoval ujo, ale dal to vo velkom style, 64 ludi, ziva hudba, dj, fotograf, basavel, ziadne take tu sa najedz, potom si daj kavu a tortu, sed a chod domov. Moj bude mat o mesiac 40 a planuje sa tiez, ale kamarati/kamaratky a s rodinou potom, kazdy ako chce a co si moze dovoliť a hlavne ake mas vzťahy.
Podla toho aky si typ 🙂 manzel teraz ide oslavovat 40, pozvali sme par jeho najlepsich kamaratov do restauracie a z nostalgie do podniku, kde kedysi chodili ako mladi. A s jeho rodicmi pojdeme na obed.
Ja budem mat 40 a napr. oslavu nechcem, planujem zobrat rodicov a svokrovcov na wellness vikend. Kazdy ako to citi a ma rad.
@petamich Ty ich? Ale veď sviatok máš ty, takže oni by sa mohli poskladať na wellness tebe...;)
Všetky narodeniny berieme iba ako deň, keď si pripomenieme niečo spoločne s mužom. A pritom s mužom sme boli presne tie typy, ktoré do svojej 30tky trávili všetky narodeniny v baroch, krčmách, a podnikoch, tanec, alkohol, darčeky, ruka hore. Tri dni oslavy na chate apd. Aktuálne už skoro 20 rokov žiadne narodeniny špeci neoslavujeme. Rodičia nám dajú nejakú maličkosť, my s mužom sami sebe niečo dáme. Ale nemusí to byť nijako hodnotný darček. Ja som mu dala tortu, ktorú som dala upiecť cukrárke, on mi dal maličkosť za cca. 25 eur, ale tešila som sa ako malé dieťa. Ideme si s mužom sadnúť niekde na dobrú večeru a strávime spolu deň.
oslavili sme v reštaurácii. Len rodiča a svokrovci a moji a manželovi súrodenci s rodinou. Nič extra. Do práce som doniesla zákusky, šaláty - tie som kúpila kilové balenia v Kauflande, misy, minerálky, kofoly. Nás " okrúhlych" bolo v ten rok 12. A to sa nosí pre cca 50 ľudí.
@vilma7 Ja 20.3.
Teda počasie vtedy ešte asi nič moc na oslavu na našej chate...
Manžel mi už doprial dovolenku, práve včera sme sa vrátili z Mexika 🌞
Ale rozmýšľam teda ešte aj nad oslavou pre ostatných ľudí z môjho okolia.
@jaja20 ja som mala pred dvoma rokmi, tiež marec, ja 25.3. Mala som v práci oslavu, doma oslavu. Ale keďže mi nevyhovuje robiť oslavy v reštaurácii, tak som to poriešila tak, že som objednala korýtko pre 15 ľudí aj domov, aj do práce. Okrem toho som napiekla asi 3 druhy koláčov a niečo slané a vybavené.
D rpdinou v testauracii,asi 60 ľudi,jedlo,hudba,vyborne bolo a mam spomienky,fotky..O par dni posedenie s kolegami asi 12 ludi,tiez super.S odstupom casu som rada,ze tie oslavy boli.
@janinah to sa este tskto oslavuje vo velkom? Bola som na svadbe, kde bolo 20 ludi.... ja ani 60 ludi nemam, koho by som pozvala😁 za mna zbytocne taketo prehnane oslavy
@anonym_3eeea5 vieš čo, ja som tiež bola na jednej takej 50-ke, to ako svadba, dídžej, živá ľudovka, jedla kopec ... je to veľmi spoločenský extrovertný človek - takže áno, mne to bolo divné, ale vzhľadom k jeho povahe to prekvapivé nebolo ...
@jaja20 Nás to čaká pri mužovi o pár ročkov a veru už teraz myslím že čo? Nie sme ten typ na oslavy a neviem čo. Ale tak všetci z rodiny to robia tak asi sme na rade, ale bojím sa toho dňa 🙂 Nuž dačo vymyslíme.
@janinah to sa este tskto oslavuje vo velkom? Bola som na svadbe, kde bolo 20 ludi.... ja ani 60 ludi nemam, koho by som pozvala😁 za mna zbytocne taketo prehnane oslavy
@anonym_3eeea5 moja 50 bola už davnejsie,ale minuly rok mal manžel okruhliny a bolo nas tam 80. Čo je pre teba prehnane je pre niekoho akcia,na ktorú sa teší.Nebudeme sa v našom veku predsa stretavat so širšou rodinou len na pohreboch. V lete sme boli na svadbe synovcovej,tam bolo najmenej 120 ľudi,takze ano,oslavy sa deju stale.

Nič vôbec. Ako každé narodeniny