Ako osláviť päťdesiate narodeniny?
Ahojte, čoskoro ma čaká oslava narodenín, a vôbec neviem, ako to vlastne osláviť...? Akým spôsobom ste prešli tento míľnik v živote? Či len pozvať rodinu do reštaurácie, ako obvykle alebo ste vtedy urobili niečo špeciálne? Ďakujem za inšpirácie 🙂
Neviem či 40 a 50 je rozdiel čo sa oslavy týka ale my sme sa pozbierali kamaráti a šli na chatu, tam nám súkromne kuchár varil večeru, potom sme sa zabávali a využívali pomedzi to súkromný bazén, sauny atď.
@anonym_78e7bf Keď ťa táto téma obťažuje a dráždi, tak ju nečítaj. Nájdi si nejakú inú, ktorá ti nebude dvíhať tlak 😉
@jaja20 Nuž, nájsť tú takú je umenie;)
@anonym_78e7bf Tak potom načo tu zbytočne tráviš drahocenný čas? Nemáš nič zmysluplnejšie vo svojom živote? 🤔
@jaja20 Mám, ale občas chcem vypnúť a pritom robiť taký mini socioprieskum. Ja nemôžem za to, že mnoho príspevkov aj komentov je tu skôr na zaplakanie či neuverenie...
@anonym_78e7bf Naozaj čudný spôsob vypínania, keď ťa to tu dráždi a obťažuje 😄
@jaja20 Neboj, mám aj iné. A propos, a trebárs ty si tu prečo?
@jaja20 Neboj, mám aj iné. A propos, a trebárs ty si tu prečo?
@anonym_78e7bf Máš zaujímavý nápad na oslavu okrúhlych narodenín? O tomto je totiž táto moja téma.
Ak chceš diskutovať o niečom inom, tak si založ vlastnú alebo mi napíš IP, ak máš teda na to gule, anonym 😉
@anonym_78e7bf Máš zaujímavý nápad na oslavu okrúhlych narodenín? O tomto je totiž táto moja téma.
Ak chceš diskutovať o niečom inom, tak si založ vlastnú alebo mi napíš IP, ak máš teda na to gule, anonym 😉
@jaja20 Neuvedomila som si, že diskutujem s autorkou... Nuž, niektorí do dajú na trikrát: Rodina, priatelia, kolegovia v práci. Ak nie si extrovert, stačí komornejšie, ak si a aj máš takých ľudí okolo seba, daj to s hudbou, karaoke, spol. hrami, videoprezentáciami, kvízmi....a netreba sa príliš prežierať pri tých aktivitách.

@anonym_78e7bf Z tvojich komentárov srší závisť a zatrpknutie. Veď keď ty nemáš chuť, ani peniaze na takéto oslavy, tak si kľudne oslavuj iným spôsobom.
@jaja20 To vieš, že oslávim, a nebudem tu tým nikoho obťažovať ani dráždiť;)