Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?
Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..
ja mám najradšej z lidla tie plnene alkoholovou naplňou take všeliake gule fajnovy dezert.Len kupujem ho ked je v akci ináč tiež okolo 5 eur
Končia v kosi? Nie je to prvotriedna čokoláda ale zas hodiť do kosa? Nemáte žiadnu charitu? Útulok u vás v meste?
K téme, normálne povedať: babka nabudúce im stačí tofife. To milujú najviac. To ich potešite viac
Ona to kúpi s dobrým úmyslom ,minie na to peniaze a ty miesto toho,aby si jej slušne povedala,že postačí radšej čokoláda to hodíš vždy do koša 🤦♀️
Ved daj do darovacej skupiny vasho mesta. Tam sa vzdy vsetko podari umiestnit.
Mozno chodi na nakup tam tak vezme to?
Staci povedat ze toto nechuti. Nech vezme ovocie. Alebo nejaku "nahradu".
@domka222 deti jej uz povedali, ze take nelubia, zase sme ho dostali. Co s tym, ked nam tie naplne nechutia? Skusim teda darovat charite. Ale za 1dezert tam ist? 🙉😃
@maryetta deti uz prepovedali. Aj tak nam ich kupuje. Asi musim ja, len ci to teda neni blbe a ci sa neurazi?
Však tak ty jej povedz. Blbé? Blbé by mi bolo jej nič nepovedať a vyhadzovať.
Tak urazi ci nie..... mozes to ozaj podat aj slusne... draha pani svokra. Vazime si ze nas chcete obdarovat a rovnako si vazime aj peniaze co miniete za to. Nam to ale nechuti... a je skoda ze si na niecom od vas nemozeme pochutnat...
Vezmi do prace, kosatky zjedia 🤣🤣🤣u nas takto nosime nevhodne dary a vzdy sa najde clovek co sa vyslovene potesi
Ja neznášam zlatý nugat, nesmiem toffife a nič s lieskovcami a nikdy mi nenapadlo tie veci vyhodiť, však otvorím, keď niekto príde - možno práve svokra to má rada, preto kúpi. A nehanbila by som sa niekomu dať Lidl bonboniéru, veď je to častokrát to isté ako iné dezerty z obchodu, zas sa netvárme, že u nás predávané Milka dezerty sú nejaká top kvalita.
@domka222 mne je to tiez blbe vyhadzovat, ale co s tym..
@maryetta dakujem👍🥰
Čo s tým? Na poste kuoimobalku, známku a pošlem do 1. utulku v okoli. Problém vybavený
V práci ak máte kuchynku otvorila dám na stôl.
@michaela329 celkovo to doma malo jeme. Skor nemliecne.. ale ked mozem, kupim toffifee, merci, tatianu a pod. Nie taketo hnusne zo supermarketov..
A prečo je Vám blbé darovať ich niekomu inému? To, že Vám nechutia, neznamená, že nemôžu chutiť iným...
Ja by som sa potešila hocičomu, moja svokra bola už mŕtva keď som si muža brala, a jeho otec naše deti ani nevidel nikdy, nie to že by ešte niečo priniesol. Ja by som si kvoli dezertu vzťahy nekazila. Ak nejete, daruj ďalej alebo teda charita, ak ich nosí stále, nemusíš isť s jedným dezertom, nazbieraj viac kusov a odnes naraz viac. Inak mal by jej to povedať tvoj muž, keď už, od syna by to zobrala možno inak.
Mne svokra povedala, ze s orieskami nechce. Normalny clovek kupi to, co maju druhy radi. Ale s niekym nepohnes. Je tie dezerty tiez nemusim, tiez mi plnky nechutia.
@tairyx lebo darujem, co chuti.toto nechuti🙉
Ak bývaš v meste, tak môžeš vyložiť ku kontajnery zabalené s popisom že vy to nejdete ale je to nové. Určite si to niekto zoberie.
Alebo keď chodíš nakupovať do supermarketu, takmer všade niekto žobre - daruj tam. Nie vyhadzovať potravinu, ktorá sa dá zjesť. To že tebe to nechutí, neznamená, že musí každému. Niekto sa možno veľmi poteší, lebo bežne si ani takú čokoládu nemôže dovoliť.
No vidis, napr pre mna je merci a tofifee vec na odnesenie do prace.
...na ľudí len hlad a biedu,lebo niektorým sa človek nezavdačí ničím...aj keď sa poskladá😁
Všetko čo nám doma nechuti odnesiem do prace, nechám v kuchynke a tam to skončí niekde v čiernej diere 🤷♀️
@tairyx ok, poviem muzovi. Snad od neho to vezme v pohode..
Lebo Tatiana je fakt lahoda 😅 Čo Tebe nechutí, inému môže. Ja z Merci jem len marcipan, mám zvyšok vyhadzovať? Však svokre povedz, že Ti vadí, že je to z Lidla - lebo tak nejak sa mi zdá, že sa ofrňuješ práve nad tým.
Babinke povedz, že ti je detí ľúto, lebo sa tešia na niečo sladké, ale keď dostanú také, aké neľúbia, tak je to vlastne to isté, ako keby nedostali nič. A že je ti ľúto aj jej, lebo na to minie peniažky, chce im urobiť radosť, ale takto to deti neocenia, lebo z toho vlastne nič nemajú. Výsledkom je obojstranné sklamanie, ktorému sa dá predísť tým, že ju chceš informovať o sladkostiach, ktorým by sa deti určite potešili.
Bomboniérky, ktoré vám nechutia, určite nevyhadzuj, polož ich otvorené v robote niekde na stôl a do konca dňa zmiznú, ani nebudeš vedieť ako.
@euka210 my jej nosime toffifee, tatianu, merci.. nie som vyberava, ale taketo nam fakt nechutia..
@michaela329 vobec nie. Len to nikomu doma nechuti😏
@miskakyska tak ja nemozem za to, ze sme zvyknuti na ine a taketo nam nechutia🙉😏

Treba komunikovať preco by mala sa.urazit?? Staci povedať ze nikto take doma nepapa alebo naznacit 😇😇