icon

Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?

6. apr 2025

Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..

mironka
7. apr 2025

@mandarinka555 je z Kauflandu

mandarinka555
7. apr 2025

@gov Dala fotku a to nie je dezert z Lidla...ty čítaj poriadne🙈

mandarinka555
7. apr 2025

@mironka Presne tak.

andymady
8. apr 2025

Toffifee?? Najhoršie presladené lepidlo, aké poznám..."super" aj na zuby. Babka to chcela poriešiť zákuskom, nie obyčajnou sladkosťou, chápem ju. Klasický jablčník alebo iné rezy sú v pohode. Veď to hádam nepapá ročné dieťa...

nelka93
8. apr 2025

Preferujes slovenské a potom si dáš merci, toffife a podobne? Mimochodom Tatiana je dobrý hnus a vlastne celkovo zo sladkosti co sa na Slovensku vyrábajú je dobrých možno 5%

xnatalkax
8. apr 2025

Ja mam otazku, co povedat niekomu kto mi donesie dezert po zaruke? 😂

yosi
8. apr 2025

To mám najradšej. Nič nepoviem a potom sa čudujem, že došlo k nedorozumeniu. Vôbec by som sa nečudoval keby si svokra myslela, že vám chutia a preto vám ich kupuje a bude kupovať. A oprávnene!

emiw
8. apr 2025

Ved jej treba normalne povedat, ako veci su. A ci sa urazi? No tak sa urazi. Ved raz sa aj odrazi🤷🏼‍♀️

katka35483
8. apr 2025

Ak nie charite,tak do práce my nosíme,pretože tiež máme hoci sme 100x povedali vždy veľa a nanič 🙂 v práci zjedia manželovi kolegovia skoro všetko,prípadne vezmú. Normálne sa robia aj škatule darovacie v školách a prácach. Čo nepotrebujem,páči,vezmite si...

ja_bb
8. apr 2025

Ja mam podobny problém s darcekmi,dostavame drahe veci,aj keď sa pýta čo chcem,povie,že to je malo. Ide podľa seba. Určite jej treba povedat,nech sa aj urazi a co,ty to povies slusne a je už jej problém ako sa s tým vysporiada. Hlavne by som povedala, že ak to chuti jej, robí radosť sebe,ale toto ma potesit vás. Takže kupuje pre seba a podla seba. Radšej nech nekupi nič. Moja svokra by isto povedala,ze nebudem ti kupovat takú lacnu cokoladu,takže zas,iba podľa seba. Drzim palce,nech to aspoň tvoja pochopi ;)

123_monika
8. apr 2025

Nijako. Je to vrcholne neslušné. Ako sa hovorí,darovanemu koňovi na zuby nepozeraj.

123_monika
8. apr 2025

@emiw "Ďakujem pekne" za taký rešpekt voči iným. Veď sa to aj vráti. A potom sa aj autor urazí,aj odrazí

orisker
8. apr 2025

Mám kamaráta; chlap meria 197 cm, odhadmo asi 95 kg, niekoľko medailí zo súťaží v thajskom boxe.
A podľa jeho slov, najväčšou skúškou jeho odvahy bolo povedať svokre:
"Maminko, tá vaše svíčková má nějakou divnou chuť.
Já ji raději jíst nebudu."

otalia
8. apr 2025

Tiez sme povedali parkrat, uplne na rovno, ze taketo nemame radi, a aj tak stale to kupuje...
Usmejem sa uz iba, podakujem, a berem do prace. Tam sa pri kave vsetko "zozerie", dokonca aj ja si dam🙈...

johanka21
8. apr 2025

Áno, povedz jej to, ak by sa aj urazila, to je jej problém, ale ak jej to nepovieš, tak nebude vedieť, že vám nechutia. Veď jej nemusíš hovoriť, že končia v koši, povedz jej nejako jemne, že už nech radšej nič nenosí, že vám prestali chutiť, lebo už nie sú to čo bývali a teda už ich nejete, že ich aj tak len podaruješ ďalej. No a keď jej povieš, že nech nič nenosí, tak ona sa ťa aj sama spýta, že čo by mala priniesť... Mne osobne by bolo totiž blbé jej hneď povedať, že čo má namiesto toho priniesť, ale ty si možno poradíš.

katrin21
8. apr 2025

Ake konkretne dezerty? Preco ich ani neotvorite? Ponuknite s nimi aspon ju, mozno ich ma raflda a dufa,ze si da... ak ich ani neotvarate , ako vietw ze vam nexhutia?

juliacenc
8. apr 2025

No akurat kostujem dubaj coklit z lidla a toto by ma teda fakt nepotesilo keby som dostala.

miskakyska
8. apr 2025

@juliacenc čo??...to pomleté seno?😆😆.. už si ju nikto na predajni ani nevšíma🙈

dariaaa
8. apr 2025

Boze tieto otázky.....Kto pozna tvoju svokru lepsie ako vy?Kto ma tu na koni vediet ci sa neurazi?To naozaj?Kolko rokov máš,ze sa na taketo veci musíš pytat cudzich...Preco to nechavas na deti?Povedz len,,,nehnevaj sa,ale nenos to detom.Oni to nejedia a skoda tvojich penazi Ak im chces nieco donies,kup im cokoladu.Ale ak chodi na nakupy do Lidla,podla vsetkeho aj tu odudrete.

sisska96
8. apr 2025

Aj deti môžu zobrať do školy a ponuknúť spolužiakov....

autor
8. apr 2025

@nelka93 ano, ak dostaneme, dam si.. nerobi mi to problem.

autor
8. apr 2025

@xnatalkax to jej muz dokazal povedat🙉bo tiez nam davala dezerty po zaruke🙉take obelene.ble

autor
8. apr 2025

@ja_bb asi jej ho dam k bliziacemu sa sviatku🤣

autor
8. apr 2025

@orisker 🤗😁🥰

autor
8. apr 2025

@otalia vylozila som pri kavovar.. 🤣

autor
8. apr 2025

@katrin21 dala som foto. Myslela som, ze je z lidla, ale ze je z kauflandu. Ved raz sme otvorili. Nikomu z nas nechutil. Tak isiel do kosa. Teraz dala taky zase. Tak zvazujem, ci povedat. Dava nam ho kazdemu 8x do roka k sviatkom.

autor
8. apr 2025

@juliacenc na fcb som videla info, ze ludia z nej mali alerg.reakcie🙉🙉🙉

autor
8. apr 2025

@dariaaa v lidli maju aj toffifee a pod. Ukazal sa mi letak na nete😁

autor
8. apr 2025

@sisska96 ano.. tento skoncil pri kavovare, dalsi, ak bude dalsi, poputuje nejakym detom😁

juliacenc
8. apr 2025

@miskakyska kupila som si aj vo freshi a ta chutila a vonala ako horalky 😀