icon

Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?

6. apr 2025

Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..

Strana
z7
katrin21
8. apr 2025

Napr.z Kauflandu je ozaj vyborna torticka taka so zele na vrchu a to ja zele nemusim..
Ale tak ponuknite jej a povedzte,ze dakujete, ale ze nabuduce nech si nerobi starosti, ze to nie je uplne vas styl a salka kavy

katrin21
8. apr 2025

Mnaaam ved ta bonboniera na 1 strane vyzera dobre

katrin21
8. apr 2025

Boze vsak to nie su ine dezerty dala si 1 fotku bonboniery.... toto riesis? Ved vyzera dobre..a ked tak posun dalej, napr.daj do prace,alebo ucitelke

katrin21
8. apr 2025

Toffifee a merci tie gulicky su hnus napr.pre nas🤣🤣🤣
Tie gulicky chutia uplne umelo,citim tak stuzeny tuk..alebo je to Lindt gulicky? Pohladam co myslim

katrin21
8. apr 2025

Toto..blee hnus umely..lindt je ok, merci mozem rovno stuzeny tuk lizat . Pritom merci palickove je ok , ale tiw gule🤮

maja249
8. apr 2025

@13uzivatelka11 tak u nás v práci na čokolády, dezerty, sladkosti, ktoré niekto nechce, som čierna diera ja😂ja zožeriem všetko sladké😆

13uzivatelka11
8. apr 2025

@maja249 no ved ja donesiem len také, ktoré ani mne nechutia 🤭😄

miskakyska
8. apr 2025

@katrin21 Lind ok nie je..v testoch vyšiel najhoršie už pred pár rokmi

nat_alia
8. apr 2025

Citit velky nevdak z toho prispevku. Vsak nemusite to jest darujte niekomu alebo dajte na znak vdak
Konci to v kosi…🙄🫣

emiw
9. apr 2025

Vrcholne neslusne?? V com? Povedat slusne, ako sa veci maju? Vy to mate riadne pomylene!

emiw
9. apr 2025

@123_monika a Vam tu o co ide pani? Starajte sa o Vase nazory a nie o nazory inych!

katrin21
9. apr 2025

@miskakyska ja hovorim o chuti.
Ak sa mame bavit k zlozeni, zdrave nie je nic z tohi ,co kupis

katrin21
9. apr 2025

Dubajska je chutovo vyborna,ale nie kazda..

A dezerty ktoré majú na sebe biely povlak vôbec nemusel byť po záruke ...To je len keď napríklad je teplo a vyzražal sa tuk a je to napísané aj vzadu na dezerte, že to nebýva na závadu Pokiaľ je v záruke

autor
9. apr 2025

@katrin21 ved bol PO zaruke🙉😁

123_monika
10. apr 2025

Tak jej nehovor nič

meg91
12. apr 2025

Sak v lidli je zbierka daj to tam.

Strana
z7