Ako povedať svokre, že dezerty z Lidla nechceme?
Ahojte, mam svokre povedat, ze dezerty z Lidla, ktore nam dava k sviatkom, u nas nik neje? Koncia v kosi, lebo nam je neprijemne take dezerty darovat dalej. U nas nikomu nechutia. Stacila by figaro cokolada, ktora detom chuti, ale ten dezert ani len neotvorime.. Ci urazi sa? Co myslite? Taky dezert moze stat aj 4-5eur, to radsej toffifee by mohla kupit..
Mnaaam ved ta bonboniera na 1 strane vyzera dobre
Boze vsak to nie su ine dezerty dala si 1 fotku bonboniery.... toto riesis? Ved vyzera dobre..a ked tak posun dalej, napr.daj do prace,alebo ucitelke
Toffifee a merci tie gulicky su hnus napr.pre nas🤣🤣🤣
Tie gulicky chutia uplne umelo,citim tak stuzeny tuk..alebo je to Lindt gulicky? Pohladam co myslim
@13uzivatelka11 tak u nás v práci na čokolády, dezerty, sladkosti, ktoré niekto nechce, som čierna diera ja😂ja zožeriem všetko sladké😆
@maja249 no ved ja donesiem len také, ktoré ani mne nechutia 🤭😄
@katrin21 Lind ok nie je..v testoch vyšiel najhoršie už pred pár rokmi
Citit velky nevdak z toho prispevku. Vsak nemusite to jest darujte niekomu alebo dajte na znak vdak
Konci to v kosi…🙄🫣
Vrcholne neslusne?? V com? Povedat slusne, ako sa veci maju? Vy to mate riadne pomylene!
@123_monika a Vam tu o co ide pani? Starajte sa o Vase nazory a nie o nazory inych!
@miskakyska ja hovorim o chuti.
Ak sa mame bavit k zlozeni, zdrave nie je nic z tohi ,co kupis
Dubajska je chutovo vyborna,ale nie kazda..
A dezerty ktoré majú na sebe biely povlak vôbec nemusel byť po záruke ...To je len keď napríklad je teplo a vyzražal sa tuk a je to napísané aj vzadu na dezerte, že to nebýva na závadu Pokiaľ je v záruke
@katrin21 ved bol PO zaruke🙉😁
Tak jej nehovor nič
Sak v lidli je zbierka daj to tam.

Napr.z Kauflandu je ozaj vyborna torticka taka so zele na vrchu a to ja zele nemusim..
Ale tak ponuknite jej a povedzte,ze dakujete, ale ze nabuduce nech si nerobi starosti, ze to nie je uplne vas styl a salka kavy