icon

Ako prebiehala vaša svadba? Podeľte sa o zážitky!

4. nov 2024

Ako prebiehala vaša svadba? 😀 čo ste napríklad vynechali a čo nesmelo chybať..

biba_18
4. nov 2024

my sme nemali vôbec hudbu, sa netancovalo - a potom mladí sme išli na diskotéku 😂

blancheporte
4. nov 2024

Moja sestra ( mierne pripita) aj s tortou v rukách sa zrubala rovno na mňa....ja nevesta v bielych svadobných šatách. Takže po svadbe o pol 5 ráno som ich vo vani čistila. Super spomienka!!!

gabika029
4. nov 2024

@blancheporte more 🫣 by ma vystrelo

blancheporte
4. nov 2024

@gabika029 na obhajobu sestry....bolo to pred polnocou. 🤣

gabika029
4. nov 2024

@blancheporte aspoň ze tak 🤣 že už si sa išla aj pomaličky prezliekat.

bobaas
4. nov 2024

Vynechali sme tie zvyky typu rozbitý tanier, pranie plienky, kolektívne akože "zábavné" disciplíny, čepčenie a z pesničiek "jede, jede mašinka" a "dlouhá noc". Nikto sa nesťažoval.

gaia14
4. nov 2024

obrad na urade, fotenie, neskory obed na sukromnej terase v restike, volna zabava do noci. Ziadny program, ziadne zvyky. Jediny kto hundral bola svorkusa, ostatni s nami spokojne oslavili nas den. Kamosi a zenich tahali potom v meste do rana, ja som v osmom mesiaci isla domov spat o polnoci :D

miskajerry
4. nov 2024

my sme nechceli rozbijanie tanierov a take zvyky, páčilo sa mi, že DJ púšťal bublifuk, deti sa tešili a svokor nakupil hračky a rozdaval deťom z rodiny, ked povedali daku basničku alebo zaspievali. A na obrade sme si spievali s manželom duet a mali sme tam zbor- kamarátov.

4stanka4
4. nov 2024

My sme mali klasickú svadbu so všetkým čo k tomu patrí, zábava bola skvelá lebo si sadli ľudia aj z jednej aj druhej strany a to sme mali vyše 100 hostí. DJ nám hovoril ze takú svadbu dávno nezažil. Domov sme prišli o 7 ráno 😀

ivangeline
4. nov 2024

Vynechali sme tvrdý alkohol a cepcenie. Pridali po polnočnom tanci odchod od hostí. ;D

miskakyska
4. nov 2024

@4stanka4 kto vám hral?... nám povedal to isté 😆...sme ho riadne zapotili chudáka, nestíhal normálne

cherrystone
4. nov 2024

zo svadby sme vynechali hostinu 😀

katulienocka999
4. nov 2024

@4stanka4 akoby som o nasej čítala 😁
@autor my sme mali klasicku oldscholovu, vyše 100 hostí a zábava až do rána. Mali sme rozbijanie taniera, prípitok, svadobný aj rodičovský tanec, detské kola, čepčenie ale bez suboru, redovy a zabava až do rána. Nemali sme tie moderne sútaže, ani tombolu (aj keď zazila som na svadbach, malo to niečo do seba ak to robil ten správny človek 😁) , krájanie torty pred všetkými sme nemali. Mali sme ale hádzanie kytice- toto bolo tiež super 😁

vilma7
4. nov 2024

Všetko má jednom mieste, aj obrad, hostina, zábava a spanie. Prišli sme do penziónu už v piatok, cely sme ho mali len pre seba, takže už v piatom sme sa spolu s hosťami zabavili, na druhý deň prišla kaderníčka, kozmetička, fotky sme zbúchali ešte pred svadbou, aby sme nemuseli odbiehať. Ja som bola spokojná, bez stresov, zopakovala by som si to opäť, bolo.ozaj super. Taka pohodička.

4stanka4
5. nov 2024

@miskakyska Rišo Romančík 😉

simona1306
5. nov 2024

ja som mala dokonalu svadbu na dedine :D mali sme cca 100ludi, vsetci sme sa stretli pred kulturakom, isli sme peso do kostola aj z kostola, dokonca nam este aj zahrali z roshlasu ( o tom asi nevedela , ale bolo to mile :D ) ... mali sme vsetko od rozbijania taniera po cepcenie zo suborom ... Ja mam svoju kapelu, takze prirodzene nam hrala ziva hudba , moji kamarati, a aj ja som si odspievala par koleciek. Pocas vecera este kamarat gytarista hral na akustike, a spievalo sa iba tak. No bola to bomba, domov sme sa pobrali okolo 7 :D Ja som si ju maximalme uzila , a manzel tiez. Bolo to 5 rokov dozadu, a doteraz ked sa stretavame s rodinou tak na tu svadbu spominame a vsetci sa zhodli, ze na lepsej este neboli .

00momo
5. nov 2024

My sme mali všetko klasiku. Odpytovanie manžela (bol má vyzdvihnúť). Potom odpytovanie od rodiny. Kostol, gratulácie, odvoz do hotela na hostinu, prípitok s vedením hotela a rozbitie taniera. Krátka modlitba prípitok, predjedlo, novomanželky + rodičovský tanec. Hlavne jedlo, . Zábava, prípitok s každým hosťom, fotografie, tombola, únos nevěsty ( neplánovaný,) cepcenie zo súborom, redovy, voľná zábava.. Mali sme živú hudbu. Neľutujeme ani 1€.

galganka
5. nov 2024

My sme nechceli ani kostol, ani mestský úrad, k oddavajúcim sme išli spolu, žiadne redové a iné programové tance a okrem asi troch spoločných fotiek mal fotograf pokyn správať sa ako paparazzi. Prespávali sme na mieste a raňajky nás čakali. 👍🏻

frantis
5. nov 2024

Naša svadba bola pre nás ten najúžasnejší deň. Doobeda prípravy a spoločné fotenie v parku a prírode, septembrové počasie sa držalo dobre. Doma u našich potom privítanie hostí a odobierka, je to taký pekný úvod podľa mňa, nech sa hostia cítia dôležitou súčasťou nášho dňa. Fotenie s družičkami a šup do auta do kostola, nálada ako pred párty 😉. Omša krásna, rodinná (čítania, žalm - my, súrodenci, známi kňazi). Hostina a zabava samozrejme na 1*. Zúčastnených 120 hostí. Topka výzdoba od mojej sesternice plus nástenka s oldies fotkami z detstva s rôznymi členmi rodiny nech sa hľadajú). Fotenie s hosťami, roztrhnuté šaty, rozkrvavená otvorená rana na palci a čistenie šiat, zapadnutá v blate o peň stromu autom manželova stará mama(lebo večer ževraj pršalo), nepozvatí hostia u nás z cudzej svadby z vedľajsieho hotela (ževraj máme lepšiu zábavu😁), venčekový-redový tanec, parádne pesničky s vlastným playlistom, mladí na parkete do 5 rána (aj krívajúci pred operáciou kĺbu krstný). No čo dodať - pre nás top akcia, do 6 rána 👍
Naj bolo, keď mi manžel po dlhom čase povedal že v ten svadobný deň som bola pre neho najkrajšia a on bol najšťastnejší. Keď má človek pekné manželstvo, je jedno, ako prebiehala tá svadba, v tom prípade budeš vždy na ňu dobre spomínať, čo sa týka toho, aká si bola šťastná. Mohli by aj traktory padať...