icon

Ako prekonať emócie počas svadby?

14. jún 2025

Čaká ma svadba moja predstava bola prísť na úrad len my a svedkovia nech to trvá Max 5 min a potom pozvať rodinu na posedenie. Lenže vyzerá to tak že do obradnej sieni prídu všetci troška mám obavy ale s toho že keď tam budú rodičia budem plakať čo nechcem ale nechcem sklamať rodičov a zakazat im ísť na obrad ako sa prekonať?😁🙄 Ešte otázka nebudem mať svadobné šaty len niečo letné myslíte že je to problém? Bude to obrat bez príhovoru ako to všetko dlho trvá čo hovorí oddavajuci

lenka.25
14. jún 2025

Ale prosím ťa , aj slzy šťastia patria k tomu . Každý človek prejavuje emócie inak . A rodičom určite nezakazuj ísť na tvoj veľký deň . Prajem ti krásny deň a užite si ho 🍀

bessie12
14. jún 2025

Ale prosím ťa. Je to v poriadku. Sú to emócie. Mňa to čaká budúci týždeň a už teraz viem, že sa rozplačem. Ale tam to bude aj z iného dôvodu.

sevrin
14. jún 2025

Tak si predstavuj, že idete natáčať shot do skrytej kamery a ako všetkých nachytáte, že sa ideš vydávať.

modrahruska
14. jún 2025

Pozri, je super mat na svadbe svojich rodicov a plakat preto, ze tam su a cele ta to dojme, ved to je uplne normalne. Mama najskor bude plakat tiez 🙂. Ja som plakala preto, ze uz som tam jedneho nemala…Urcite nezakazuj ist rodicom na obrad, budu stastni ked tam budu a budete mat na ten den pekne spomienky. A obliect si mozes co len chces.

barka1
14. jún 2025

Ja placem pri cudzich svadbach, skolkarskych besiedkach, dojimaju má prvacikovia... Ale na svojej svadbe som vobec neplakala.
Zato pár rokov po nej som začala a prestala až po rozvode.

marcellka32
14. jún 2025

Vyplac sa doma, potom si povedz že nebudeš, lebo sa ti roztecie mejkap 🙂

januska12323
14. jún 2025

Bude to trvať pár minút a rodičom nezakazuj prísť, čo je to za nápad.

viestta
14. jún 2025

Tak si poplaces. No a? Zabal si malovatka, aby si si mohla opravit povrchove upravy ked to skonci.

hubka51
14. jún 2025

Nechceš sklamať rodičov keď budeš plakať 🤷‍♀️?Pokiaľ nemas svadbu z príkazu či donútenia tak bybto boli zrejne slzy z lasky nie?Plač je úplne normálna vec.

3petka
14. jún 2025

My sme mali len na úrade. Všetko bolo ako normálna svadba. Tiež som chcela len pár ludi a prišli sa všetci pozriet. Mala som len letné biele krátke saty. Bol hic. Môj muž chudák vystresovaný ešte v saku bol dnu, a veru v tom najlepšom odpadol.
Ešte že si má naozaj chcel zobrať lebo keď ho vzkriesili a pýtala sa ho úradnícka či môžeme pokračovať povedal Áno 🤣🤣🤣
Tak mame zážitok a robíme si z toho sťrandu že on si nepamätá že si má bral 😂 Tak mu len odpoviem že mam na to papier…
Hlavne pohoda, mna najviac vystresovala svokra lebo ona chcela veľkú svatbu tak má furt nútila do všetkých zvykov vo musia byt na svadbe.

martinka13
14. jún 2025

Ja plačem aj na biesedke v škole. Je to v poriadku. Emócie patria k životu

osky
14. jún 2025

Mali sme civilnu,malinku,na obrade par ludi.netrvalo to dlho.jasne,ze vyhrkli aj slzicky.bez rodicov si to nedokazem predstavit...
Vysli sme z obradnej siene a vonku bolo vyrutene cele mestecko...som pozerala,ci nahodou nevolali aj tv 😅😅😅
Muzovi kamosi nachystali stol s vinom,palenkou...bolo rosambo na ceste..
Mala som dlhu bielu suknu a cipkove fialove tricko-k tomu ladenu kyticu.

Mali sme potom cirkevny sobas a obrovsku veselicu/v iny den/ a ked pred vchodom do kostola zacali hrat...ja so sa uplne rozplakala ....
Slzy su normalna vec.a pekna.
Svadba bez slz...je asi bez emocii
My sme mali vsetkych.chcela som v tom velkom dni mat celu velku rodinu pri sebe
A na cirkevnom som uz bola v bielych satach,ale ziadna tortova roba ani zavoj-len par ruziciek sem tam do vlasov..

rorino
14. jún 2025

Nechápem prečo chces ovládať emócie.Tak si poplach,je to prirodzené.

marryliese
14. jún 2025

ja som plakala na svadbe niekoľkokrát a boli to najkrajšie chvíle, emócie nedus, práveže je to milé keď ťa rodina vidí dojatú. Je to prirodzené a pekné. Ja nerozumiem tomu prečo chcú mať ľudia svadbu za 5 min bez emócií. Rada spomínam na svadobný deň a neviem si predstaviť na čo by som spomínala keby sa len podpíšeme na papier a odchod.

margotka17
14. jún 2025

Obleč si kľudne aj krásne letné šatičky, zopni vlásky do drdola, obuj si v čom sa cítiš dobré a vykroc svojmu vášmu šťastiu oproti. A slzičky k tomu šťastiu patria, kľudne nech sa kotulaju, nech všetci vidia, ako to prezivas. A áno, o vaše šťastie sa podeľte aj s rodičmi a svojimi blízkymi, určite vám to s láskou budú priať. Veľa šťastia želám aj ja 🍾😍

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená