icon

Ako prežiť Kračún bez stresu a tráviacich ťažkostí?

27. dec 2025

Je tu este niekto, kto je nespokojny s priebehom Kracunu? Ze nspriklad mal traviace tazkosti, nevedel najst darceky alebo nieco ? Ako tomu prefist dalsi rok?

Strana
z2
mizoko
30. dec 2025
@anonym_5c5fb2

Skús sláviť narodenie Krista a bude to lepšie

@anonym_5c5fb2 niekto ti dal otázku čo oslavujes ty? Nedal. Tak čo to tu splietas. Nemáš čo k veci napísať len si rypnut. Už je tvoja kresťanská dušička na pokoji? Odpustok kúpený? Tá tvoja nadradenosť z titulu že si veriaca tak si lepšia je úsmevná. Trocha pokory by neuškodilo. Navyše,vaše Vianoce sú pôvodné pohanské sviatky. Uprac si to v hlavičke a nabudúce radšej nepíš nič ako by si mala písať tieto somariny

mizoko
30. dec 2025
@anonym_0faf90

@anonym_d72002 je to len provokácia, podobná téma tu bola pred par dňami. Ľudia sa bavia vselijako

@anonym_0faf90 nie je to provokácia. Opýtala sa slušne. Nie ako pani čo písala že načo ateisti oslavujú Vianoce a písala to štýlom vyslovene agresívnym a dehonestujúcim. Nemáš čo k téme napísať tak nepíš. Preskoc ju a vybavene

mizoko
30. dec 2025
@pr85

@anonym_autor zase téma na trollovanie kresťanov?

@pr85 zase ty? Veľký obranca ukradnutého sviatku 🤣 kracun sa inak hovorí vianocami u rusínov na Slovensku. A to su tiež kresťania ty najmúdrejší 🤣🤣🤣

anonym_5c5fb2
Odpoveď bola odstránená
mizoko
30. dec 2025
@martinka13

To co je kracun? My máme Vianoce s narodením Ježiša.

@martinka13 Ježiš sa narodil v decembri? A kde sa to píše? A ešte aj presný dátum 🤨

mizoko
30. dec 2025
@anonym_9c27be

@zuzanita1609 no kračún je zimný slnovrat, najkratší deň v roku, tento rok 21. december
Predpokladám, že autor je neznalý a splieta dve na tri. Ani písať nevie.
Nereaguj.

@anonym_9c27be kracun je označenie vianoc u rusínov žijúcich na Slovensku. Jediný kto tu splietas si ty.

mizoko
30. dec 2025
@anonym_5c5fb2
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_5c5fb2 ja chápem že ty máš skúsenosti kde majú akú psychiatrickú pohotovosť otvorenú,evidentne to bežné využívas ale ja ti s tým nepomôžem ☺️ tieto svoje problémy ries so svojím lekárom ☺️

anonym_9c27be
Odpoveď bola odstránená
anonym_5c5fb2
Odpoveď bola odstránená
viestta
30. dec 2025

@pr85 jaj, a to tvoje trollovanie neveriacich alebo vlaznych vo viere je v pohodicke? (nielen v tejto debate)

mizoko
30. dec 2025
@viestta

@pr85 jaj, a to tvoje trollovanie neveriacich alebo vlaznych vo viere je v pohodicke? (nielen v tejto debate)

@viestta oni môžu a my sa nesmieme ani brániť ☺️

pr85
30. dec 2025
@viestta

@viestta povedz mi, kde, kedy a koho som trolloval.

mizoko
30. dec 2025
@pr85

@viestta povedz mi, kde, kedy a koho som trolloval.

@pr85 v diskusii o Tom,prečo ateisti oslavujú Vianoce. Nejakú máš krátku pamat

viestta
30. dec 2025
@mizoko

@pr85 v diskusii o Tom,prečo ateisti oslavujú Vianoce. Nejakú máš krátku pamat

@mizoko to nie je trolloanie, to je len poucovanie od toho, ktory ma tu spravnu "pravdu". Teda on ma sice pravdu, ale ta pravda plati len pre neho, ze ini ludia mozu mat inu pravdu a aj ta ina pravda je spravna, to nie su schopni ani tolerovat a uz vobec nie akceptovat.

mizoko
Odpoveď bola odstránená
mizoko
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2