icon

Ako reagovať, keď váš darček prepadne?

4. júl 2024

Ahojte. Ako by ste reagovali, keby ste niekomu veľmi blízkemu kupili na oslavu darček (welness) 100€ a on by ho nechal prepadnúť ?

Strana
z2
janinah
4. júl 2024

zaleží od dôvodu

klementinka58
4. júl 2024

stalo sa to aj mne, nemam velmi rada tieto darceky vo forme poukazov, 2x som dostala a 2x mi prepadol, lebo som pozabudla, prip dlho otalala s objednanim...pre mna totalne nevhodny darcek a to mam welnes rada, len uz mam svoje oblubene miesta

tykat
4. júl 2024

Urobila by som si k nemu poznamku "davat darcekovy kos".
Tiez nemam rada poukazky, a to je jedno na co.

daniela099
4. júl 2024

Mne sa to tiež už stalo, dôvod stále neviem

alickapusinka
4. júl 2024

prečo.

lindous
4. júl 2024

Je to škoda, mohol aspoň posunúť ďalej, ak nechcel využiť, ale čo už… neriešila by som to a do budúcna pre neho hľadala vhodnejší darček - takýto wellness pobyt vždy všetci radia ako super darček, ale nie je to pre každého…

januska12323
4. júl 2024

Nijak, darček dostal mohol s ním naložiť ako uznal za vhodné.

tmonika
4. júl 2024

Niako, ty si obdarovala on bol obdarovaný, nech si s tým robí čo chce, neriešila by som to. Je to jeho vec ak chce ísť pojde keď nie nie, niekto nemá rald wellnes, nie všetci ľudia chcú využilvať takéto služby, masaže, a pod. možno nevhodný dar, možno nemal čas, možno pozsbudol.. samozrejme ak by som to kúpila rodičom súrodencom tak by som im to vysvetlila, že to nie je lacná záležitosť, ale napr. v mojom okolí mám tiež ľudí kt. vyslovene nechcú takéto proc. absolvovať.. vobec by som sa netrápila nad typm je to jeho/jej dar, jeho smola

ovaaa
4. júl 2024

Mňa by sa to dotklo...hmm

lenicka298
4. júl 2024

Záleží od toho, či ten človek má rád wellness, kde sa to nachádzalo, či tam mal s kým ísť a podobne... Svokor napríklad dostal od syna wellness pobyt pár km od miesta bývania. No Svokor je rozvedený, priateľku nemá. Takže logicky tam nemal s kým ísť. Dať takýto darček takémuto človeku mi príde divne... A pokiaľ chcem dať niekomu darček, tak mu ho dávam s tým, že je na ňom, či to využije alebo nie. Tiež neriešim či niekto vypije fľašu, alebo zje bonbonieru ktorú darujem.

tramtada31
4. júl 2024

Mne sa to stalo, vtedy má to nahnevalo, ale tiež mi takto prepadol poukaz, niekoľkokrát 😅

lucia13022023
4. júl 2024

Nahnevalo by ma to, možno tak na 10 minút, potom by som sa ale poučila, že tomuto človeku dávať iné dary.

sardinka32
4. júl 2024

Zrejme si sa netrafila do vkusu...nechcel alebo nemohol ísť. Ak dáš darček už nerieš, čo s ním urobí. Je to škoda peňazí, ale tak to už je jeho vec. Nabudúce kúp niečo iné.

juliacenc
4. júl 2024

Aj mne sa to stalo, vyhodila som do kosa 200€

viestta
4. júl 2024

Vedela si pred tym ako si kupovala, ze ten clovek by vobec do wellness siel? Lebo ak to bol nevhodny darcek, tak skoncil ako vsetky nevhodne darceky a to nie je chyba obdarovaneho ale darcu, ze nevybral dobre

maminkadeticiek
4. júl 2024

Raz som darovala takto paru masazne poukazy.Nechali ich prepadnut.Mrzelo ma to,radsej by som ich vyuzila ja ako nechat prepadnut,ale mhsela som sa s tym zmierit.Co uz.

ivangeline
4. júl 2024

Mne ny to bolo jedno, nezisťujem ďalej, čo je s darčekom.

zuzanka.zuzu
4. júl 2024

@maminkadeticiek veď darček sa kupuje podľa oslávenca, nie podľa teba 😂
autorka - tu máš rovno odpoveď... že je wellness skôr tvoja obľuba než oslávencova? 😜

peter0123
4. júl 2024

Vlani som manželovi darovala k sviatku podobný poukaz, krátko na to vážne ochorela svokra o pár týždňov neskôr zomrela. Mali sme zabookovanú dovolenku týždeň po pohrebe. Potom nastupoval na školenie 3,5mes bol doma iba na otočku aj to sa učil na skúšky. Keď som mu v dec pripomenula poukážku zistili sme že jediný termín po skúškach čo by vyhovoval sa poukážka nedá uplatniť kvôli sviatkom. Tak som to tu na mk hodila do a darovala niekomu pekný zážitok pred vianocami. Muž mal na načerpanie objektívne dôvody

zuz987123
4. júl 2024

Ja preistotu vždy len vytlačím obrázok, akože poukaz.. Alebo skôr pozvánka niekam.. Na výlet, masáž atď. a k tomu dopíšem že presný dátum a hotel vyberieme spolu...

maminkadeticiek
4. júl 2024

@zuzanka.zuzu Mas pocit,ze som tu prisla pre tvoj nazor?

zuzanka.zuzu
4. júl 2024

@maminkadeticiek a viem ja prečo si sem prišla? 🤷 ale som sa trafila, čo? 😎😂

maminkadeticiek
4. júl 2024

@zuzanka.zuzu Aspon na tej socialnej sieti mozes byt za frajerku,gratulujem.

zuzanka.zuzu
4. júl 2024

@maminkadeticiek v poho, mňa to tak neserie ako teba, že ti prepadli masáže a darovala si blbý darček 😉

egonsk
4. júl 2024

dostal som kedysi darcekovy poukaz do ALZA a trvalo mi 10 mesiacov, nez som nasiel nieco za co som bol ochotny ho minut - a to som sa obaval, ci je este platny, kedze ti smejdi tam naudavaju datum platnosti, iba napis, ze plati rok od zakupenia...

banalu
4. júl 2024

Ze som vybrala nevhodny darcek.

nikaeli
4. júl 2024

My sme kúpili rodičom let balónom k 40.výročiu svadby za 300€. Do toho prišiel kovid a za dva roky sa tam nedostali 🤷🏻‍♀️ spoločnosť umožnila zmenu len 1 termínu.

marca12
4. júl 2024

Nam sa stalo nieco podobne. Dostali sme zazitkovy darcek. Vtedy bola dazdiva jesen,nedalo sa tam ist. Potom korona a prepadlo nam to. Dodnes mi je to luto a citim sa mizerne kvoli tomu. Vyzera to,ze sme sa na to vykaslali,nevazime si darcek. Ale tak to nie je. Velmi ma to mrzi.

kamatopo
4. júl 2024

Práve sme niečo také ako ty zažili v rodine. Ja som kúpila štvor chodovú večeru pre dvoch s jedlom ktoré obdarovaný ma rad. Dokonca v topkovej restike a ešte aj pre jeho ženu, aby boli sami na romantickej večeri. Mali na to pol roka. Neboli schopní tam ísť. Mam sto chutí sa ich opýtať ako im to chutilo, keď boli zo začiatku z darčeka tak nadšení. Poniektorí ľudia skôr idú po peniazoch ako po zážitkoch🤷.

oblecenie99
4. júl 2024

My sme tak presúvali jeden termín darovaného wellnessu trikrát, lebo nám jednoducho nevyhovoval. Ja ani wellnes veľmi nemusím. Napokon to využil.len muž, lebo kým sme sa tam dotrepali, ja som už bola tehotná. Podotýkam, že to bolo síce pekné, aj milé, ale na druhej strane otrava: nájsť si na to spoločný vyhovujúcu čas, či chceme alebo nechceme ísť, proste musíme. Potom som takéto kupóny dostala do kina, prišiel covid a moja materská a lístky prepadli. Naučená na vlastnej skúsenosti už takéto darčeky nikomu nedávam.

Strana
z2