icon

Ako riešiť Vianoce s priateľovými rodičmi?

30. okt 2024

Baby, prosim poradte ako sa zachovat v tejto situacii...s partnerom sme prvy rok v spolocnom byte a teda aj Vianoce v nom budeme travit prvykrat....priatel mi len tak medzi recou povedal ze na sviatky pridu aj jeho rodicia a vraj budu u nas niekolko dni spat, pritom byvaju v rovnakom meste....s jeho rodicmi dobry vztah nemam, najma s mamou lebo sa do vsetkeho stara a vsetkych diriguje, ak nie je podla nej zacne plakat atd, skratka na rozdiel od jej syna a muza ja neskacem ako ona piska...velmi som sa na priatela nahnevala ze preco ich pozval kedze na tomto sme neboli spolocne dohodnuti a vlastne vysvitlo ze oni sa pozvali sami a ze co mal uz robit ved su to jeho rodicia...tak mu vravim ze zavolam aj mojich rodicov ktori byvaju 200km od nas...a to uz sa mu nepacilo lebo ze kde ich dame...mame 3izb byt tak mu vravim ze do izby s tvojimi rodicmi, nech je to spravodlive....velmi ma tato situacia vytocila pretoze som si myslela ze aspon cez sviatky si oddychnem ale nakoniec zistujem ze ich mam travit s jeho mamou ktora ma miestami az sikanuje...vazne neviem co urobit, ale normalne rozmyslam ze odidem na sviatky k rodicom...ako by ste reagovali vy?

Strana
z5
womankc
28. aug 2025
@anonym_autor

@sasa1310 presne toto som mu povedala ze sk to neprajem a on mi len povedal ze to rusit nebude lebo rodicia chcu prijst...a bolo koniec debaty

@anonym_autor dobrý deň, ako ste to prosím nakoniec poriešili?

Strana
z5