icon

Ako si uchovať spomienky na svadbu?

29. jún 2025

Ahojte. Idem sa vydávať a rozmýšľame....bude to malá svadba s rodinou. Fotografa drahého nechceme, kameramana detto. Radi by sme mali však pár fotiek, nejaké video...niečo na spomienku. Ale nie 3 albumy a video 4 hodinové, ktoré nepozrieme ani raz, alebo len raz a bude zapadať kdesi prachom. Netuším aké su trendy, nesledujem to. Ako to urobiť na niečo krátke,pekné, minimalistické, aby ostala krásna spomienka na náš pekný deň? Urobiť si pár foto, upraviť v nejakom editore vo vlastnej réžií? Tiež nejaké skrátené video? Dá sa to vobec? Pozerala som niečo také, nafilmované aj s dronom miesto svadby, zostrihaný obrad, hostina, 7 minútové video cca, ale tá cenaaaaaaaa je fakt, že prehnaná....máte nejaké tipy, rady, odporúčania, konkrétne niečo, niekoho? Sme z NR.

kapanek1
29. jún 2025

My sme mali na mini svadbe bez obeda len fotografa. Pofotili sme sa s rodinou, civilny obrad. Fotky som si dala vytlacit do fotoalbumu. Obcas kuknem.

colsami
29. jún 2025

Nemyslim ze cena je prehnana, ak by si si poratala a vedela by si, kolko dni profesional stravi nad tym 7 minutovym videom. Plus naklady na vybavenie ani nekomentujem.

Nafotte si sami (uz s fotkami hocco, trebars fotoknihu si urob), pripadne mozes poziaaat nejaku studentku, tinedzerku, zacinajucu fotografku... Mozno bude ochotna a za lacno.

adri266
29. jún 2025

urobit fotky mobilom, pozberat ich od rodiny a urobit si video s vlastnou pesnickou cez canvu napriklad.

gabus543
29. jún 2025

Ahoj my sme včera svadbu a tiež sme nechceli kameramana a fotografa ale potom sme si to rozmysleli a fotografa sme mali, bolo to najlepšie rozhodnutie. Dcére ukázal pár fotiek z portrétoveho fotenia a povedala nám že sú veľmi pekné tak sa už tešíme na ne. A dokonca máme aj video z prvého tanca ktoré nám natočili hostia. Je to dosť peňazí za fotenie ale nebudeš ľutovať.

sevrin
29. jún 2025

Však video môže byť amatérske a spomienky na svadbu uchová spoľahlivo
https://m.mojevideo.sk/3cp

euka210
29. jún 2025

nam fotografa robil kamos a video robil manzelov ujo take amaterske. Uplne to staci.

simona92101
1. júl 2025

Mali sme fotografa,ktory nam urobil aj kratky zaznam (7min) naj okamihov zo svadby.za tie peniaze (700e) to stalo.

pl2y
2. júl 2025

Veľa fotografov ma rôzne balíky, ja by som asi do toho predsa len niečo investovala..porobi vám nejaké fotky a pofoti obrad a z fotiek vie urobit taký pár minútový klip, že nemusí byt zvlášť kameraman

kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená