Ako ste oslávili svoju 30tku?
Zaujima ma to, pretoze v septembri oslavim 30 rokov a mne osobne by nevadilo oslavit toto jubileum iba s manzelom a synom (ten je vsak este malicky aby to vnimal) a potom este s par kamaratkami, s kazdou osobitne ked sa stretneme (navzajom sa nepoznaju). Problem je, ze moja sestra dvojicka ako ju poznam 30ku oslavi vo velkom a bude sa s fotkami predvadzat na soc.sieti. Vadi mi, ze sa s nou porovnavam ale mam pocit ze k tomu aj ona prispieva ked sa vychvaluje kolko ma kamaratiek. Mam pocit, ze nebyt jej tak lahsie prijmam samu seba taku aka som. Niekedy sa tlacim do situacii len preto aby som sa jej vyrovnala, aby som sa ukazala.
Preto ma zaujima ako ste Vy slavili svoje 30te narodeniny a co si myslite o tom ked niekto neusporiada velke stretko aby oslavil jubileum. Dakujem za Vase odpovede🙂
@1mina tiez to tak citim, dakujem🙂
@elizabet173 mas pravdu, vdaka za Tvoju odpoved🙂 som vdacna za vsetky komentare, presne toto som potrebovala pocut ze je to OK ked si to spravim podla seba ako to mne vyhovuje.
Ja si ani nepamatam. Cize urcite nijak vynimocne. Do minuleho roku sme zvykli ist s detmi na neskorsi obed do restiky a potom na prechadzku do mesta. Tam som vletela do knihkupectva, kupila si zo 2 knihy a bolo po narodeninach. Na buduci rok ma caka 40 ale uz teraz nemam chut nic riesit. A ani nemam s kym. Rodinu nemam, kamaratky su daleko a s detmi nam staci nejaky spolocny program.
Osláv ako chceš a ako máš rada a s kým máš rada, ja na chate, 60 ľudí a živá hudba, tak to mam rada, je to tvoja vec, tvoja oslava a tvoje narodky
Sice som sa k 30tke mojej nedostala. Ale vzdy ked mame s manzelom narodeniny, ja alebo on. Travime spolu. Bez darcekov. Vzdy ideme na nejaky vylet, alebo na predlzeny vikend, zijeme v zahranici tak ideme ku nemu domov, alebo na Slovensko. Alebo sa snazime byt v tom obdobi na dovolenke. Teraz koli korone sme boli prvy krat doma, urobili sme si pekny vecer, uvarili sme si dobru veceru. Vzdy sme len my dvaja, teraz bude aj syncek. Jednoducho davame si spolocne zazitky navzajom. A tak isto aj Vianoce, vzdy radsej niekam vybehneme spoznavat ako si kupovat hovadiny. Kupujeme si cely rok. Sestru neries. Hlavne ze ty sa s manzelom citis spokojne a uzivate si spolu dolezite chvile v zivote. Neporovnaj sa snou. Kazda mate ine priority. Ona sa chvalit na socialnych sietach a tvoja priorita je rodina, co je jedno z najdolezitejsich v zivote. A mne absolutne nevadi, ze vzdy sme iba ja a manzel, a uz aj syncek. S kamaratmi sme stale a su okamihy v zivote kedy chceme byt len my traja.
Ja som mala 30 v restike, saloniku s rodicmi, st rodicmi (3ja) a surodencami, dali sme si obed a tortu. S kamaratkami nic. S jednou som bola potom sadnut si ale ziadne oslavy. Napr manzel to nema rad, ma 36, vravi ze na 40ku nic nebude a nechce.
30tku som mala v marci, ked prisla korona. Nebola ziadna oslava, par telefonatov od rodiny, od manzela som dostala nausnice takmer po roku (co som si ich mohla ist sama vybrat, nie objednavat). Manzel je aprilovy, takze detto, korona, ziadna oslava, poctivo sme sedeli doma. Absolutne nas netrapi, ze sme sa nicim nepochvalili, ako fotkami myslim na fb, to nie je take velke zivotne jubileum, aby sa z toho robila prehnana parada. A na taku "zavist" na fitky na fb, ako sa maju ini ludia, mam svoj nazor - nie je vsetko zlato, co sa blisti ☺️ bud spokojna tak, ako to mas, budes stastnejsia
V karantene s manzelom a malym keďže som mala kovid 😅😁 a neskôr bol zakaz cestovania medzi okresmi a a inr zakazy takže oslava žiadna 😂 ale brat mi priniesol objednanu tortu ku dveram tak aspon tu sme si dali 🤣
@dmk_1 mas pravdu, dakujem!🙂
@sruma to si krasne napisala, dakujem!🙂
Odpovedz si,co je zle na tom,z ona si zivot uziva plnymi duskami,je zabavna,spolocenska. A co je zle na tom,ze ty si skromnejsia,mam radsej kludnejsiu oslavu v kruhu najblizsich? Ani na jednom nie je nim zle. Tak nerozumiem,preco sa porovnavas so sestrou? Preco sa citis menej cenna?

A prečo je to problém že tvoja sestra si chce spraviť riadnu párty ? Veď keď to tak ona chce tak nech si spraví a ty keď chceš so synom a manželom tak si spravte oslavu v trojici 🤷🏼♀️ Čiže žiadny problém nieje, len ty ho umelo vytváraš. Taká zuza plackova šla oslavovať 30 do grécka 😅 ja som tiež ten typ človeka čo musí mat veľa ľudí okolo seba a veľa jedla a zábavy 😄 noa ? Každá nech si spraví ako chce, veď len raz máš 30 rokov tak neobmedzujte jedna druhu teda predpokladám že tvojej sestre je jedno čo si myslíš ty