Ako stráviť Silvester: S frajerom alebo s mamou?
Ahojte, chcela by som sa opýtať na radu z pohľadu niekoho skúsenejšieho, staršieho. Mám 23 a frajera už dva roky, každý Silvester som doteraz vždy trávila doma maximálne som po pol noci vybehla na pol hodinku von, bolo mi ľúto nechávať mamu samu doma. Tento rok tiež vyšla ocovi služba čiže by bola sama doma, no odkedy som s frajerom ma mama, nazvala by som to, stavy kedy na mna vrieska aká som príšerná, hrozna atd. Frajera absolutne neprijala nechce aby tu chodil keď sem príde dáva mu znat že nie je nadšená z jeho prítomnosti. Akurát včera mala zas svoju náladu a teda nebaví sa so mnou. Jeho mamina ma volá k nim mame dobre vzťahy hlavne jeho mladší súrodenci sa na mna vždy tešia, ale ja naozaj neviem či ísť k ním na nový rok alebo proste byt pri nej. Ja tie oslavy nejak neprezivam rovnako ani mama vždy sme len pozreli v telke niečo potom ohňostroj a išli spať, no bojim sa že ak ju tu nechám samu bude doma peklo.
och, ako ti rozumiem... mam to iste... nikdy nebude dobre. Ustupis v tomto, ale zas si najde nieco ine... chod a silvestra trav tam, kde sa citite aj s priatelom prijemne
Tak mi to príde,že ťa chce mať pre seba a ty si dovolis takú drzosť žiť si vlastný život Takýmto spôsobom ťa manipuluje aby boli po jej.
Normálne jej povedz, že si na Silvestra pozvaná k priateľovi a choď. Máš 23, nie 15.
Ako? Ideš preč? Dúfam že áno
Frajer povedal že ma sice na ňu nervy no nechce aby bola sama, takže prišiel on a vyrazili sme na turistiku, a prídeme domov večer
No ved nemusí byť sama. Nech je s ňou tvoja sestra, ktorá je tak úžasná pre ňu. Aj ten jej frajer co ho obskakuje. Ta je kde?
Je.mi ťa ľúto....takto kazí váš vzťah

Neskombinuj to...... rovno povedz jej ako chceš