icon

Ako trávite Silvester?

31. dec 2022

Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂

diewcatqoo
31. dec 2022

Planovali sme byt s rodicmi, ale museli sme sa vratit predcasne domov zo Slovenska. Syn ma narodeniny, takze som vcera piekla tortu, dnes dozdobila a urobili sme mu oslavu. Momentalne je kazdy konecne zalezeny v svojej izbe a ja mam po dni vyvarania a upratovania kusok pre seba.
Zachvilu spravime jednohubky, dame si vino, zahrame karty a budeme sa napchavat a kecat. Milujem travit Silvestra doma, prip. u rodicov. Nemam rada silvestrovske navstevy alebo akekolvek hromadne akcie. Rada sa do polnoci napchavam doma a prdim do vankusov, o polnoci si pripijeme, pozrieme z okna ohnostroje a pojdeme spat.

martul
31. dec 2022

@mamula20 jej už si porodila? Gratulujeme.

ahhola
31. dec 2022

Ach, veľmi trpím, rovnako ako 10 silvestrov nazad... My, estradove generácie sa nevieme preniesť nad tým hownom v TV. Nehovorím, ze majú 31.12.tv potiť krv, ale aspoň sa po snažiť, aby Silvester nebol horší od bežného vysielania by sa mohli. Človek to platí a nič za to nedostáva. Smutne, pre generáciu ktorá už nechodí po chatách ci kam vlastne mladí dnes zvyknú zapadnúť... Keby prekvapili aspoň jedným filmom... Pevnosť Apacov v Bronxe... Ale žiadna snaha, len zle komunistické 1000krat opozerane šunty...

🍀2023🍀

mamula20
Odpoveď bola odstránená
martul
31. dec 2022

@mamula20 aaaaa? Baba, chalan? Fotky si prosíme 😊

diewcatqoo
31. dec 2022

@ahhola dnes je na vyber z xy platforiem, na ktorych sa da vybrat akykolvek program, ktory sa da pozerat v telke. Silvestrovske programy na slovenskych a ceskych televiziach su zufale uz niekolko desatroci. Neverim, ze to vobec niekto pozera.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
nevenka
31. dec 2022

V posteli s vysokym tlakom v 38tt., mozno poletim aj do porodnice 🙃

san_dra11
31. dec 2022

My sme doma, mali sme ist na chatu s kamaratmi, ale teraz chripka skolila aj kamosov, tak sme to odvolali a budeme pozerat telku, nejaky film, urobila som punc, dame si veceru 🙂

petronellla87
31. dec 2022

@ahhola suhlasim.. Cele sviatky je v telke 💩 my len netflix a hbo max pozerame

mirka438
31. dec 2022

My si ideme pripravit nejake obcerstvenie, ktore pravdepodobne ani nezjeme lebo urcite zaspime 😀 o polnoci si pripijeme a presunieme sa z gauca do postele 😀 v pripade, ze nezaspime tak bude to obcerstvenie a ked budeme vladat zahrame si hru. 😀

dupinka
31. dec 2022

My sme celý týždeň na sánkovačke/lyžovačke, aj keď lyžovalo sa len 2 dni, deti si užili trochu snehu. Dnes totálne teplo, hnusná hmla, boli sme na kúpalisku a teraz ideme na silvestrovskú zábavu.

20erika07
31. dec 2022

Doma v posteli 😊 ráno do práce vstavam 4.45h tak dufam ma nic nezobudi 😊

nikolka1986
31. dec 2022

No, celý panelák sa tu háda, vrátane nás, takže asi niekam pôjdeme ale nasratí sme na seba, tak ktovie ako to bude 😀

kamagma
31. dec 2022

Doma s detmi a muzom aj ked ma to laka vybehnut ku kolegyni,buduci rok budem mat nocnu takze zase nic🤪

petka552
31. dec 2022

V nemocnici

markaterka
31. dec 2022

@nikolka1986 a čo sa hádate?

h2
31. dec 2022

Dievčatá, vidím, že sme tu viaceré, čo nemajú ten Silvester podľa svojich predstáv. Tak ho prežite čo možno najpríjemnejšie a nech je ten budúci 1000x lepší. Šťastný Nový rok! 😘

deti95060810
31. dec 2022

manž. pozerá v telke hokej... a my povinne s ním...🙄

onedaynick
31. dec 2022

@ahhola kto este realne pozera tv? ja mam 45 a nikdy, okrem starych filmov, a muz sport.

riskoh
31. dec 2022

Doma,s mojou milovanou rodinou!!!!

petko81
31. dec 2022

Doma s rodinou

onedaynick
31. dec 2022

@dupinka kde ste?

saxana000
31. dec 2022

S rodinou.. muz dcera babka svokrovci svagrovci s detmi.pekne spolu papame chutovky a pozerame rozpravky

maja304
31. dec 2022

S malou v nemocnici

valeria_h
31. dec 2022

Manžel v práci, ja sama doma. Nejak ma už tie oslavy nelákajú. K Vianociam som dostala nový diár, píšem si čo všetko by som chcela zmeniť/zlepšiť v Novom roku. Popozerám filmy, šampanské je pripravené, vydržím na ohňostroj a pôjdem spať 😊

cimage
31. dec 2022

Ja dufam, ze najmensia zaspi tradicne okolo 22 a ja s nou. A este viac dufam, ze nic nebude u nas v zapadakove buchat, aby ju nasi psi nezobudili. To je cely moj program.

lucia851
31. dec 2022

@onedaynick prečo by sme nemali pozerať tv veď sú pekné rozprávky aj filmy

martul
31. dec 2022

@mamula20 zlatinko krásne, nech ste zdraví

lucia851
31. dec 2022

@mamula20 gratulujeme