Ako trávite Silvester?
Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂
Som sa tu našla zo par krat takze nie som sama manzel v praci a ja so synom kukame telku a obaja kasleme a soplime 🙂
sedim doma na gauci a rozmyslam co so mnou a detmi dalej.. tazka situacia zase... 😦
@nicoll212 zase zle doma??Teda,horsie este?
Boli sme u kamošky, zatiaľ bezdetní pár, my s dvoma deťmi. Tak sme o 21.00 prišli domov, deturence do postele. S mužom vydržíme do polnoci hore, prípitok a spat 😀🥂
@janinamojka v podstate, cerstvo po rozchode, mozem si hladat do 3 mesiacov byvanie, robotu, mala do skolky ide, v podstate ostanem bez € ked zaplatim skolku, skolu, nemam sa ani komu osobne vykecat, mama je daleko a z rodiny sa bavim len s bratom, ten ma svoj zivot...
Doma s deckami. Robime naramky pletieme a mladsia uz spinka
@nicoll212 ak chceš, kludne mozes spravu..Vzdy su možnosti, a ukazu sa prave vtedy uz,ked uz ziadne nie su.Uvidis.
@janinamojka napisem zajtra, cez mobil je to nadlho.. aj to mozem pisat v klude na notebooku ked dam baby cez obed spat 😃 ale popravde, myslim ze ja na ziadnu moznost nepridem, sama tazko... pekny vecer zelam 😘
Doma s chripkou, ale casto aj v praci. Co mi vobec nevadi, kedze Silvester ozaj neznasam.
My sme u mojej mamky. Je sama. My by sme tiez boli sami doma. Tak sme spolu. Ale dnes ten den nema konca kraja. Inokedy fuk fuk a js 23:00 a dnes.. Uz by som aj isla spať 🙈
Hotel Fotel all inclusive 🤣
Klasika: chlebíčky, pizzové slimáky, varené víno a tak.
Zrážame teplotu dcérke 40,3...stale neúspešne...na nervy 🥴🥴🥴
@janinamojka veru, aj okolo nás, takmer všetci chorí... Všetky deti do radu choré a dospelí pochytali od nich. Najhoršie je, že decko je po dvoch dnoch ako na baterky, okrem kašľu a sopla mu nič nie je a rodič umiera dva týždne
@tenerifka kde pracujete ak smiem vedieť?
@mamula20 krasne meno 😌🤍
@onedaynick pri Ružomberku
@ahhola a stiahnut film si nevies ?pripadne pozriet online ?my fungujeme na 90% takto
@elementissa toto iste aj u nas,pubertiaci chori tri dni aj s cestou a mna ani za svet prejst
@gertrudaosem mame svoju restauraciu na Kanarskych, nasi klienti su z 99% cudzinci rezidenti a aj turisti, a otvorit na Silvestra do tej 22,00 bola nasa taka nepisana povinnost, inak by sme vela klientov sklamali, ale tu pracu milujeme, tak nam to vobec nevadilo
@tenerifka tak to je super, robili ste aj to čo vás baví, s ľuďmi ktorí pre vás veľa znamenajú, mali ste spoločnosť a ešte ste mali aj čas pre seba 👍 super, pekne riešenie ❤️
@ivangeline nech sa skoro uzdravia

Maly sa zobudil poobede s teplotou,muz kasle, ja usoplena uz par dni...takze u nas klasicky den. Zvladla som medzi smrkanim a kaslanim urobit jednohubky a cokoladovu salamu a akurat idem uspat krpca. Ale nestazujem sa, su na tom ludia aj horsie. Mame kde byvat, mame co jest, relativne sme zdravi,takze pohoda. 🙂