icon

Ako trávite Silvester?

31. dec 2022

Ahojte ako trávite dnešný večer? 🙂

tatianaba
31. dec 2022

Maly sa zobudil poobede s teplotou,muz kasle, ja usoplena uz par dni...takze u nas klasicky den. Zvladla som medzi smrkanim a kaslanim urobit jednohubky a cokoladovu salamu a akurat idem uspat krpca. Ale nestazujem sa, su na tom ludia aj horsie. Mame kde byvat, mame co jest, relativne sme zdravi,takze pohoda. 🙂

ajajka
31. dec 2022

Som sa tu našla zo par krat takze nie som sama manzel v praci a ja so synom kukame telku a obaja kasleme a soplime 🙂

h2
31. dec 2022

@ajajka U nás detto. 😁

nicoll212
31. dec 2022

sedim doma na gauci a rozmyslam co so mnou a detmi dalej.. tazka situacia zase... 😦

janinamojka
31. dec 2022

@nicoll212 zase zle doma??Teda,horsie este?

jeanne14
31. dec 2022

Boli sme u kamošky, zatiaľ bezdetní pár, my s dvoma deťmi. Tak sme o 21.00 prišli domov, deturence do postele. S mužom vydržíme do polnoci hore, prípitok a spat 😀🥂

nicoll212
31. dec 2022

@janinamojka v podstate, cerstvo po rozchode, mozem si hladat do 3 mesiacov byvanie, robotu, mala do skolky ide, v podstate ostanem bez € ked zaplatim skolku, skolu, nemam sa ani komu osobne vykecat, mama je daleko a z rodiny sa bavim len s bratom, ten ma svoj zivot...

zuzka1008
31. dec 2022

Doma s deckami. Robime naramky pletieme a mladsia uz spinka

janinamojka
31. dec 2022

@nicoll212 ak chceš, kludne mozes spravu..Vzdy su možnosti, a ukazu sa prave vtedy uz,ked uz ziadne nie su.Uvidis.

nicoll212
31. dec 2022

@janinamojka napisem zajtra, cez mobil je to nadlho.. aj to mozem pisat v klude na notebooku ked dam baby cez obed spat 😃 ale popravde, myslim ze ja na ziadnu moznost nepridem, sama tazko... pekny vecer zelam 😘

mircalla
31. dec 2022

Doma s chripkou, ale casto aj v praci. Co mi vobec nevadi, kedze Silvester ozaj neznasam.

mia2906
Autor odpoveď zmazal
anickaaa6aaa
31. dec 2022

My sme u mojej mamky. Je sama. My by sme tiez boli sami doma. Tak sme spolu. Ale dnes ten den nema konca kraja. Inokedy fuk fuk a js 23:00 a dnes.. Uz by som aj isla spať 🙈

alienkami
31. dec 2022

Hotel Fotel all inclusive 🤣
Klasika: chlebíčky, pizzové slimáky, varené víno a tak.

zabka2019
31. dec 2022

Zrážame teplotu dcérke 40,3...stale neúspešne...na nervy 🥴🥴🥴

lacibo
31. dec 2022

@mamula20 tes sa ze ste zdravi..ty aj mala..to je hlavne..Silvestrov este zazijes vela..gratulujem a prajem vsetko dobre

lacibo
31. dec 2022

@zabka2019 osprchuj kratko vlaznou az teplou vodou..funguje..a striedat Nurofen s Paralenom

elementissa
1. jan 2023

@janinamojka veru, aj okolo nás, takmer všetci chorí... Všetky deti do radu choré a dospelí pochytali od nich. Najhoršie je, že decko je po dvoch dnoch ako na baterky, okrem kašľu a sopla mu nič nie je a rodič umiera dva týždne

gertrudaosem
1. jan 2023

@tenerifka kde pracujete ak smiem vedieť?

domisepesi
1. jan 2023

@mamula20 krasne meno 😌🤍

svetlonos
1. jan 2023

@mamula20
nadherne 😃 blahozelam a prajem vela zdravia, radosti aj s tymto malinkym.

svetlonos
1. jan 2023

@mamula20
nadherny 🙂

doda3103
1. jan 2023

Ako posledných 12rokov už iba doma keďže starší sa narodil na Silvestra
@mamula20 gratulujem aj môj syn mal včera narodky 12r a narodil sa o 15h😁

dupinka
1. jan 2023

@onedaynick pri Ružomberku

zuzinabila
1. jan 2023

@ahhola a stiahnut film si nevies ?pripadne pozriet online ?my fungujeme na 90% takto

janinamojka
1. jan 2023

@elementissa toto iste aj u nas,pubertiaci chori tri dni aj s cestou a mna ani za svet prejst

alanko20
1. jan 2023

@mamula20 vela zdravia vám obom a Tebe rýchle zotavenie 🍀🍀🍀🍀🍀

tenerifka
1. jan 2023

@gertrudaosem mame svoju restauraciu na Kanarskych, nasi klienti su z 99% cudzinci rezidenti a aj turisti, a otvorit na Silvestra do tej 22,00 bola nasa taka nepisana povinnost, inak by sme vela klientov sklamali, ale tu pracu milujeme, tak nam to vobec nevadilo

gertrudaosem
1. jan 2023

@tenerifka tak to je super, robili ste aj to čo vás baví, s ľuďmi ktorí pre vás veľa znamenajú, mali ste spoločnosť a ešte ste mali aj čas pre seba 👍 super, pekne riešenie ❤️

stadokoni
1. jan 2023

@ivangeline nech sa skoro uzdravia