Ako vybrať darček pre rodičov dôchodcov?
Ako každý rok neveim čo um kúpiť. Sú to tie typy, čo nič nechcú a nemajú ani koníčky. Sul v dochodkovom veku. Prakticky darcek do domacnosti pre nich mam. Ale rada by som im kúpila nejkú drobnosť okrem kozmetiky a pokožiek. A nie plny gýč.
Obdarovali ste niekoho ničim takým, čo zaručene prebudilo tých vašich? (Drobnosť rozumej niečo do 20€ na osobu.)
Moji dostanu tento rok ulohu, vyplnit tieto knizky, je aj pre dedkov.
Mam skusenost, ze vo vyssom veku si uz vsetko prestavaju pamatat, tu zostanu spomienky zachovane aj pre vnucata:
https://www.babickarstvo.sk/knihy-spomienok-pre...
Kvalitná káva
Podla toho, co maju radi, casopis, vitaminove doplnky,...
Su uz stari rodicia? Ak ano, tak fotoknihu s fotkami vnucat. My to robime kazdy rok. Nie su to len fotky vnucat, ale aj ich spolocne chvile, vylety, sviatky. Je to pekne a lepsie pre nich ako v telefone pozerat fotky.
Inak predplatne casopisu/novin, poukazku ku kadernicke/kozmeticke, vitaminy
Naj darček pre mňa bol,keď mi dcéra dala náhrať našu svadbu z VHS kazety na USB kľúč a teda so si ju vedela zas pozrieť po x rokoch...aj môjho otca,ktorý tu už nie je...a rada dostávam knihy
Zreby
@0silvia0 Toto som svojho času kúpila mojim rodičom. Sú v pokročilom veku, tak nech ich spomienky neodídu s nimi. Máš ho vidieť! Žijú, ale knihy sa mi o nejaký rok vrátili čisté späť. Historky rozprávajú, ale nechcú písať. Tak sme si s mužom povedali, že budeme spomínať/písať my. Tiež už máme vnúčatá. Teraz by mali byť všetci mladí cez sviatky u nás, tak možno vytiahneme staré fotoalbumy a budeme zapisovať.
Puzzle,audioknihy,tie žreby-veľmi dobrý nápad,lístky do divadla,kina.
Listky na kulturne podujatie.

zalezi co robia doma... ak pozeraju telku tak im predplat casopis, ak citaju knihu, ak varia nieco do domacnosti kedy si spomenu na teba pri vareni, ak maju vnucata tak fotoramik digitalny na viacere fotky ktore sa striedaju na obrazovke...