Ako vybrať perfektný darček pre chlapa?
Dobrý deň chcela by som poradiť čo mám na vianoce kúpiť svojmu chlapovi aby som ho potešila
@bibianamasnicova ťažko radiť. Co sa môže páčiť jednému,nemusí sa hodiť inému. Ty si ho poznáš.
@bibianamasnicova ty, ktorá ho poznáš mu nevieš čo kúpiť, ale my cudzí tí máme poradiť? 😃
asi si nevie dat rady. chce prekvapit a pre niekoho sa tazko kupuju dary.
myslim, ze taketo casopisy su uz iba prezitok.
autorka ako vacsina ani nenapisu zakladne informacie a clovek aby to z nich tahal.
zakladna vec chyba a to cena : 100-8000€?
Ako baby pisu, ked ani jeho vlastna zena nevie, tak to cudzi ludia fakt vediet nemozu... neutralne darceky su nove oblecenie - mikiny, ponozky, tricka s potlacou, neutralne darceky je sportova vybava - podla toho co hrava nieco dokupit alebo kupit novy noz, rybarske pruty, ci poukazku do takeho obchodu, neutralny darcek je permanentka - na jeho oblubene zapasy vo futbale, listky na jeho oblubeny koncert, vikend vo dvojici... moc casu uz nemas...
teraz ma napadlo...podaruj mu rozvod,lebo na kerú máriju si s chlapom,o ktorom absolútne nič nevieš.....
Moj odomna vyzdy vyslovene ocakava pyzamo 😂 Ale celkove treba dary vyberat podla zaujmov - napr tento rok mu okrem pyzama dam aj celovku na bicykel. No my si nezvykneme davat velke dary, skor si doprajeme spolocnu rodinnu poznavacku v dalsom roku a tento rok to bude rovnako.

A co by ho potěšilo?