icon

Ako vybrať vhodný darček pre hostiteľov?

18. okt 2024

Ahojte, muz má dobrého kamaráta, ktorý býva nedaleko v zahranici. Byva aj spolu s rodicmi vo velkom rodinnom dome. Pozvali nas na vylet ku nim s tym, ze budeme spat u nich. My jeho rodicov pozname len z videnia, ale je to od nich krasne gesto ze nas tam ubytuju a preto by sme sa im chceli odvdacit nejakym darom. Vek maju 60+. Mna vsak nic take nenapada :( co by ste odporucili?

pinkgirl
18. okt 2024

Ja sa v takých prípadoch riadim heslom - najlepšie darčeky sú tie, ktoré sa dajú vypiť a zjesť. Takže fľašu nášho vína, fajnovú čokoládu alebo celý kôš so slovenskými dobrotami vyskladaj.

mirola
18. okt 2024

asi Vas budu aj hostit, ja by som doniesla len taky darcekovy kos s pochutinami, potom Vam nebude blbe ak budete u nich nieco konzumovat, a je to vec, ktora sa spotrebuje, kazdy si sam nieco najde.

doriiis
18. okt 2024

Presne.Darcekovy kôš.Med,sypane čaje.nejaky speci dzem

vanilkovazmrzka
18. okt 2024

Suhlas s @pinkgirl

nikam
18. okt 2024

Ak ste z juzneho Slovenska, takyto darcek by mohol byt pekny: https://www.kukkoniashop.sk/darceky-0 Kukkonia ma fajn vyrobky.

zuzikak
20. okt 2024

ano kos je skvely napad. Nemusis tam ani davat alkohol ak nechces. Slovensky caj, slovenske sladkosti ku kave, pekne balenie medu napr....