icon

Ako vysvetliť dieťaťu chýbajúci vianočný darček?

zuzannahrncarova
25. dec 2025

Ako vysvetliť dieťaťu, že napriek tomu, že písal.Jeziskovi o uhlie, zemiaky a varechu nedostal ani jedno z nich ako darček. Tvrdí, že sú to cenné veci , lebo na uhlí si uvarí zemiaky a varechou ich zamieša .

anonym_a3305b
25. dec 2025

@zuzannahrncarova ked ste zvládli vymyslenu story o 'ježiškovi' aka DPD vianočnom kuriérovi, zvládnete vyfabrikovat ešte jednu o nedostatku uhlia, ci?

lenka7477
25. dec 2025

Nuž detské myslenie je zložité a zároveň jednoduché úprimné. Matka sama by mala rozumieť svojmu dieťaťu a chápať jeho list Ježiškovi ..

zuzannahrncarova
autor
25. dec 2025
@lenka7477

Nuž detské myslenie je zložité a zároveň jednoduché úprimné. Matka sama by mala rozumieť svojmu dieťaťu a chápať jeho list Ježiškovi ..

@lenka7477 Áno, ďakujem,aj ja si to myslím, mamina oslovuje starých rodičov, aby mu to nachystali, lebo doma to nenašiel.

anonym_bbe5d6
25. dec 2025

@zuzannahrncarova varíte doma na uhlí? veď z toho je smrad, máte piecku v kuchyni?
zvykne variť alebo pomáhať v kuchyni? Nemáte doma zemiaky ani varechu?

lenka7477
25. dec 2025
@zuzannahrncarova

@lenka7477 Áno, ďakujem,aj ja si to myslím, mamina oslovuje starých rodičov, aby mu to nachystali, lebo doma to nenašiel.

@zuzannahrncarova určite sa poteší ❤

euka210
25. dec 2025

@zuzannahrncarova keby moje deti boli take skromne. Zemiaky a varecha sa dali kupit a upiect v rure.

anonym_5c6ca4
25. dec 2025

Som sa zasmiala,dobre dieta a logicke vysvetlenie postupnosti.

ivanakal
25. dec 2025

Ja by som mu to kupila, a dala (okrem ineho) aj toto. Ked mu to urobi radost. 😅

koniarova
25. dec 2025

Veď mu to zajtra daj pod stromček a hotovo.

laila22
25. dec 2025

@zuzannahrncarova u nás uhlie, zemiaky, varechu a cibuľu nosí Mikuláš ,,neposlušným deťom,,

zazka666
26. dec 2025
nikaeli
26. dec 2025

... normálne. Ježiško nám nie vždy splní všetko, o čo žiadame 🤷‍♀️ verím, že si to dieťa prialo aj niečo iné a niečo z toho zoznamu predsa len dostalo. Aspoň u nás to tak funguje. Môžu Ježiškovi napísať čokoľvek
Dohoda je, že Ježiško vyberie 1 darček zo zoznamu. A platí to nielen pri drobcovi, ale aj po rokoch pri stredoškoláčke 😉

tom_i
26. dec 2025

@zuzannahrncarova tak mu povedz že uhlie a zemiaky dal chudobným deťom a varechu nejakej babičke

margotka17
26. dec 2025

@zuzannahrncarova no a mas vôbec sporák, v ktorom tým uhlím zakuris? Ja by som teda nemala, kde rozložiť uhlím do pece a uvariť zemiaky?

nelka93
27. dec 2025

Preco tejto rozprávke vobec neverím?

anonym_a08114
27. dec 2025
@margotka17

@zuzannahrncarova no a mas vôbec sporák, v ktorom tým uhlím zakuris? Ja by som teda nemala, kde rozložiť uhlím do pece a uvariť zemiaky?

@margotka17 žeby na grile?
@zuzannahrncarova páči sa mi ako tvoje dieťa premýšľa ...odpoveď Ježiško dáva veci podľa svojho uvazenie

dabo123
27. dec 2025

ja hovorím deťom, že písať Ježiškovi nie je ako posielať objednávku do eshopu 🙂 Pochopili. Vedia že Ježiško nosí darčeky, ktoré vidia aj v obchodoch, nie sú vyčarované hocaké. Niekedy sú dostupné a niekedy nie sú.

natalka13
27. dec 2025

Uplne rovnako akokeby si vypytal porsche a nedostal by ho.