Ako zvládnuť jedinečné svadobné tance pre rodinu?
Ahojte žienky, prosím vás, nájde sa tu niekto, kto mal na svadbe úvodný tanec, potom tanec aj s deťmi ( nevesta so synom a ženích s dcérami) na pieseň o dcére a potom a synovi a až potom rodičovský tanec? Keďže máme dcéry a syna rozmýšľala som, že by sme to takto spravili, samozrejme pieseň nie dlhá, dve by sme spojili do jednej, aby kúsok o dcére a kúsok o synovi. Či radšej nie? Prípadne aký máte na to názor, alebo radšej to vynechať a len úvodný tanec nevesta a ženích a potom rodičovský. Ďakujem. 🙂
@filipko_nelinka no neviem...ved svadba je o vas dvoch - tanec manzelov ...naco este zbytocne dalsie tance s detmi? 🤔 pre mna zbytocne...
A este specialne piesen o dcere a synovi...🙊
@kukuk29 Ďakujem. 🙂 No však ze keď niesme už najmladší a už máme tie deti tak preto ale ôk ďakujem za názor🙂
@filipko_nelinka poradte sa aj s detmi, ci by im to bolo prijemne/neprijemne. Mozno by im viac vyhovovala neoficialna verzia (ked bude vhodna prilezitost) zatancovania si s vami a na taku hudbu, ktora sa im bude pacit.
Také divadlo s deťmi by som nerobila. Tanec manželov a hotovo. Podľa mňa by to bolo divné. 😏
@filipko_nelinka my sme mali svadbu so synom a tancoval s nami,chvíľu, a potom naháňal svetielka po parkete😂.Takže urob si ako cítiš.
@rorino Ahoj, keďže môj má 20 ročnú dcéru z prvého manželstva, a spolu máme syna 10 ročného a 4 ročnú dcéru, chcela som,žeby som kúsok pesničky s nim zatancovala ma pieseň "Milujem dvoch muzov" a potom on kúsok s dcérami na pieseň od P.Haberu "Mojej dcere" ako symbol, že už máme aj deti a aj oni sú našou súčasťou, ale keď každý píše, že to nie, tak neviem ci by sa to teda hodilo. 🙂 Každopádne mne by sa to páčilo, aj keď píšu, že ten večer patrí len nám, ale my máme už aj deti, tak to beriem, že ten vever je aj ich a aj nim by sme to takto chceli vyjadriť, že aj oni sú našou súčasťou aj našej svadby,kedzes me sa doteraz do svadby nehrnuli. 🙂
@filipko_nelinka je to váš deň takže si spravte tak aby ste vy dvaja boli spokojní,a komu sa nepáči,nech si to rieši na svojej svadbe😉.Veľa šťastia.
Urobte si ako si to prajete vy my sme minulý mesiac vstupovali do manželstva (ja mám 22 a manžel 30 )a keďže sme už boli rodina a máme 3 ročnú dcérku tak aj pri oltári v kostole stala medzi nami sme rodina tak sa aj ako rodina zoberiem všetko sme v deň svatby robili spolu aj krajali tortu proste už sme rodina tak sme aj do manželstva vstúpili ako rodina aj na svadobnú cestu ideme všetci spolu
Keď si už ozrejmila deti a vek, kľudne urobte aj krátky symbolicky tanec s deťmi, možno najprv vy dvaja, potom obaja s deťmi, že sú vašou súčasťou a " zobrali " ste sa spolu navzájom do 1 súdržnej rodiny.
Teda podľa vzťahov.
@filipko_nelinka mne by sa to páčilo, že v úvode dáte najavo súdržnosť, že patríte k sebe a jeho dcéra nie je bokom. Že patrí k vám a vašim deťom ako veľká sestra.
Avšak len vy viete, ako by to brala ona a jej matka, aby ste jej neurobili trapas, keby nechcela tanec, keď vie že ste aj tak rodina. Zošitá, ale rodina
@cacianka No ja so synom a on s dcérami oboma. Keďže v piesni sa spieva o dcere a otcovi a v ďalšej o mame a synovi. A určite by suhlasila, mame dobre vzťahy všetci spolu
@cacianka To už by bolo nadlho, na taky spoločný tanec nepoznáme pesničku nejakú o rodine...uvidím možno to nakoniec ani nedame

@filipko_nelinka pokial su mladomanzelia dlhorocnym parom, ktory má spoločné deti, tak je každá symbolika na svadbe zbytocna. Už to nie je mladý pár, ktory svadbou začína tvorit novu rodinu a odputava sa od tych povodnych rodin.
Takže za mna - spoločný tanec manželov a potom normálna volná zábava.
Alebo si to urobte akokolvek chcete a kašlite na symboliku.