icon

Ako zvládnuť svadbu s rodinou bývalého partnera?

25. nov 2023

Ahojte, potrebovala by som poradiť.
Je mi to celé nepríjemné, moja blízka kamarátka sa vydáva za brata môjho ex. S ex sme sa nerozišli práve v najlepšom, dosť mi vyčítal rozchod, nevedel sa s ním zmieriť, ja som bola tá “zlá” čo mu ublížila, a ukončila náš vzťah. S jeho rodinou som sa nestretla od rozchodu (9 rokov). 2 roky sa spamätával z rozchodu, bolo mi to vyčítané od spoločných priateľov, ako veľmi ma miloval, ako som mohla ukončiť náš vzťah. No rozchod neľutujem, nebol to partner pre mňa, aj keď ublížiť som mu nechela, no nedokázala som ostať v tom vzťahu. Jediná osoba s ktorou som od nich v kontakte , je jeho brat. Veľmi túžim byť na ich svadbe, ale obávam sa, že to bude celé zvláštne, keď sa tam stretnem s ex aj jeho rodinou. Možno ma budú ignorovať, ale bojím sa, že to bude napäté, budú zazerať, a budem sa cítiť zle. Celkovo ma moc nemali v láske a ešte po tom, čo som “zlomila” srdce ich syna. Neviem či tam ísť.Teraz už má 6 rokov vzťah. Ale i tak sa bojím, že to stretnutie bude nepríjemné. Neviem ani čo očakávať. Ani ako sa správať voči ex ani jeho rodine, ak náhodou by sa chceli zhovárať, alebo by sme sa ocitli blízko seba. Jeho mama bola ku mne vždy odmeraná a povýšenecká, tak neviem vôbec čo čakať.

Strana
z2
mimka1402
25. nov 2023

@tykat Ale veď ona je roky rokuce nevestina kamarátka skôr než sa ženich s nevestou poznali.😀 Nie je iba len niekoho ex.
To je absurdné ze niekto po takmer 10 rokoch by riešil minulé vzťahy z ktorých nie sú ani deti ani žiadna minulosť.

k47
2. dec 2023

Drž sa v hlúčiku kamarátov - to zvyšuje šancu, že ťa budú ignorovať. A možno práve tým, že uvidíš, že ťa neriešia, sa ti rozpustia tí strašiaci zo spomienok. Ak už má roky iný vzťah, neviem si predstaviť, že by ešte voči tebe prechovávali také silné emócie, ako si pamätáš. Možno ťa vlažne ohovoria pri svojom stole, keď už ťa uvidia po dlhej dobe.

Strana
z2